Süpersinnn, iyi gidiyoruz kızlar :)Benden de akşam yürüyüşü tamamlandı bugünü 10.000 adımla ve 932 kalori ile kapattım
Çok fazla sayılmaz bence şahane gidiyoruzBenim bugün biraz fazla oldu 1350 kalori :/
Bi yarım saat daha yürüyeceğim birazdan, pes etmek yok
Paylaşabileceğin bir şeyse dinleriz canım :)Ben depresyondayımBu yüzden canım aktivite yapmak hatta yataktan bile çıkmak istemiyor. Buraya da giremiyorum aktivite falan yapmadığım için yazacak bişeyim de yok. Siz başaracaksınız ben inanıyorum. Ben de kendi içimde yaşadığım travmayı atlatınca size tam anlamıyla katılacağım
cok tesekkur ederımm :))Çiçeği burnunda öğretmenimiz hayırlı olsun tekrar :)
Merhaba hoşgeldinn bu ara hepimizin morali bozuk ama birbirimize destek olarak başarırız :)bende kilo vermek istiyorum. ancak başaramıyorum. moralim bozuk. yardımcı olurmusunuz ?
Çok iyi yapmışsınnn. Biz her gün yaptığımız egzersizi ve öğünlerimizi yazıyoruz. Her perşembe de tartılıp yeni kilomuzu paylaşıyoruz :)kesinlikle deteğinize ihtiyacım olduğu için yazdım. buranın çok güzel bir enerjisi var. neler yapabiliriz birlikte
Merhaba hoşgeldin aramıza :)merhaba benim hedef 14 kg :) 168 boy ve 74 kg. bugün ben de kendimce diyete başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?