Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Akşam yemeği
2yk bulgur pilavı
1 porsiyon kuru fasulye
Yarım dilim tam buğday ekmek

Yarım saat akşam yürüyüşü yapıldı

Benim bugün biraz fazla oldu 1350 kalori :/
Bi yarım saat daha yürüyeceğim birazdan, pes etmek yok

Ben depresyondayım Bu yüzden canım aktivite yapmak hatta yataktan bile çıkmak istemiyor. Buraya da giremiyorum aktivite falan yapmadığım için yazacak bişeyim de yok. Siz başaracaksınız ben inanıyorum. Ben de kendi içimde yaşadığım travmayı atlatınca size tam anlamıyla katılacağım

Paylaşabileceğin bir şeyse dinleriz canım :)
Ama olumsuz düşünmek ve pes etmek yok. Birkaç gün yapamazsın ama sonra daha sıkı sarılırsın diyete hiç problem değil bence kendini bu konuda hiç sıkma :)
Senin başaracağına inanıyorum :)

Herkes nerede yahu bu aralar çok durgunuz :)

Kahvaltım:
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
3 adet zeytin
1 kiraz domates

Bende burdayım ama bende lokumcuk gibi depresyondayım azmim kırıldı ne spor yapmak ne rejim yapmak istemiyorum inşallah bunalımdan çıkarız,

Birkaç gün ara verip rahatlasanız daha sonra tekrar azimle başlayacağınızı düşünüyorum. Sadece 1 gün ara vermek bile bana iyi geldi açıkcası

bende kilo vermek istiyorum. ancak başaramıyorum. moralim bozuk. yardımcı olurmusunuz ?

bende kilo vermek istiyorum. ancak başaramıyorum. moralim bozuk. yardımcı olurmusunuz ?
Merhaba hoşgeldinn bu ara hepimizin morali bozuk ama birbirimize destek olarak başarırız :)

kesinlikle deteğinize ihtiyacım olduğu için yazdım. buranın çok güzel bir enerjisi var. neler yapabiliriz birlikte

kesinlikle deteğinize ihtiyacım olduğu için yazdım. buranın çok güzel bir enerjisi var. neler yapabiliriz birlikte
Çok iyi yapmışsınnn. Biz her gün yaptığımız egzersizi ve öğünlerimizi yazıyoruz. Her perşembe de tartılıp yeni kilomuzu paylaşıyoruz :)
Senin ölçüleri nasıl?

Öğle yemeği niyetine 1 avuç leblebi yiyebildim sadece :/
45 dakika tempolu yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…