Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Akşam yemeği için fırında patatesli tavuk yapmıştım biraz fazla kaçırdım galiba

Ben öğleyin 1 portakal ve 1 gofret yedim
Akşam yemeği
2 yk bulgur pilavı
5 adet köfte

Bugün diyetten sapma günüm olmama rağmen 1158 kalori ile günü kapattım sanırım midem küçülüyor kızlar istesem de yiyemiyorum

Hayırdır şelale ne oldu ?
Evde çok sıkılıyorum vandayım demiştim ya bebeğim küçük dışarsı soğuk oturduğumuz yer merkeze uzak dağın başı yakında bakkal bile yok eşim haftada birgün izinli ondada evde dinlenmek istiyor.haftalardır dışarı çıkamıyorum malum güvenli bir yerde değil burası şimdiden sıkıldım ya daha 2.5 sene var.offff normalde çalışıyorum şuan izindeyim 2 ay sonra başlı cam. Komşular desen ev hanımı hepsi günleri var onun dışında her gün birbirindrler vıcık vıcık laubaliler. Bende mesafe koydum dişladılar.ne kadar cahil insan varya insanın 1/2 tane arkadaşı olur bir toplanıyorlardı 7 kişi hepsi birbirini kıskanıyor laf sokuyor bu durumdan da memnunlar.buraya Alışamadım yaaa ben adanalıyım ankardada yaşadım ama buraya alışamadım

Merkeze uzak dediğine göre edremitte falan olmalısın oralarda kafanıza uyan bir kaç arkadaş bulmazsan zaman geçiremezsin ben çok iyi bilirim 8 ay kış yazında yapacağın tek sosyallik piknik gerçi bizim zamanımızda terör bu kadar yoktu artık o bile zor şu zamanda allah kolaylık versin

Sagol canım edremitteyiz evet ,işe başlarsam yeni arkadaşlarım olur inşallah ama komşularıma kırgınım,günlerdir kapımı çalmıyorlar oysaki geldiğimden beri evde neyim varsa bölüştüm sırf onların grup arkadaşlığına girmediğim için böyle yaptılar ben istedimki biri ikisiyle samimi olim ama hiçbiri degmezmiş artık hakettikleri gibi davranacagım, bebegimede ben çalışırken annanne babanneler gelip bakacaklar o yönden rahatım.inşallah bizde burdan gideriz

Canım hangi kurumda çalışıyosun anlaşılan orda daha iş başı yapmamışsın doğum izni yada ücretsiz izinde olduğun için orda yabancılar için iş hayatın normalinden 3 kat daha zor ben sırf bunları kaldıramadığım için 2. Bebeğime hamile kalıp izne ayrılmayı seçtim lojmanda kalıyosan senin için avantaj daha kolay Ortam bulunuyor

Çalıştıgım kurumu söylemeyeyim canım kırılma bana ama bende doğu görevini yapmalıyım bebek büyüdüğünde bir daha gelmek istemiyorum, sen iyi yapmışsın ne güzel ama ben doğu görevinide bitirmek istiyorum buralarda yaşam çok zor aslında van çok güzel bir yer ama güvenlik sıkıntısı var o yüzden korkuyor insan .yaklaşık 1, 5 yıldır çalışmıyorum ücretsiz izindeyim, belkide çalışmak iyi gelir bebegimi özlicem bu seferde ama bir an önce başlayım bitsin inşallah

Aramıza hoşgeldin rapunzel yarışmamıza nereden katılıyorsunuz , yaşınız kaç sizi tanıyabilir miyiz :)
ben yarısma özürlüyüm pes ediyorum ara ara..
öğretmenim yenı atandım
27 yasındayım :) bide 167 boyunda ama 80 kiloyumm

Sabah kahvaltısı 1 domates 2 yeşil biber 1 KK peynir 5 zeytin 1 salatalık ekmek yok

Öğlen yemeği 1 porsiyon zeytinyaglı karnıbahar yemegi,1 kase yogurt ekmek yok

Sabah kahvaltısı
1 dilin tam buğday ekmek
1 kiraz domates
1 kk peynir
2 zeytin

Öğle yemeği niyetine
1 peynirli poğaça
2 adet yaprak sarması

Ayrıcaa 3 milee leslie yaptım

Kızlar ayrıca dünü kaçamak günüm ilan etmiştim ve dünden sonra bugün kendimi daha motive hissediyorum sanki sıfırdan yeni başlamış gibiyim

Allah yardımcın olsun Şelale tahmin edebiliyorum neler yaşadığını bunun tek çözümü var o da kafa dengi bir kaç arkadaş edinmek. Böyle sıkıcı yerlerde arkadaşlarla evde kaliteli zaman geçirmek sosyal hayat özlemini gideriyor

ben yarısma özürlüyüm pes ediyorum ara ara..
öğretmenim yenı atandım
27 yasındayım :) bide 167 boyunda ama 80 kiloyumm
Meslektaşmışız rapunzel hayırlı olsun eylülde mi başladın yoksa bu ay mı başlıyorsun ? Hatta aynı yaştaymışız hatta boy ve kilolar da yakın, hoşgeldin diyelim KPSS kilo aldırıyor normal ama kararlı olursan kurtulursun fazlalıklardan

Yoğun bir güm geçirdim kızlarrrr ancak dahil oldum aranıza biraz da rahatsızım akşamları erkenden uyuyorum bu günlerde.
Ben sabah klasik bir kahvaltı yaptım
Öğlen karnıbahar ve brokoliden yaptığım sebze yemeğinden götürdüm işe
Akşam yemeğim de öğlen okula götürdüğüm yemekten ama akşam içindeki tavuk parçalarından da yiyeceğim

:) bu ay atandım. Hosbuldumm :)

evet fena kılo aldım unıversıteden sonra 10 kılo..

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin, Yoğun bir gün gecirince eve geldiğinde insanın gücü kalmıyor haklısın,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…