- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Tebrikler iyi gidiyorsunuz umarım şekersiz içmeye alışırsınız ben de bir süre sizin gibi yapıp içmemeyi tercih etmiştim ama sonra alıştım şimdi 5 yıldır çayı kahveyi şekersiz içiyorum çok lezzetliSabah kahvaltısında iki domates iki çarliston biber bir kibrit kutusu beyaz peynir 8 tane zeytin ekmek yok.çayda yok çünkü şekersiz çayı içmektense içmemek daha iyi.bu arada dünden bugüne 400 gram gitmiş.78.5 ile devammmmm
Şekersiz çaya alışacagımı zannetmiyorum canım.bitki çayını şekersiz içerim ama normal çayı içemiyorum.ekmeği de komple bırakmamun sebebi ekmek 1 dilim yesemde zayıflayamıyorum önce öyle demedim sadece sabah kahvaltısında yerdim o zaman bile kilo aldım o nedenle tamamen bıraktım.Tebrikler iyi gidiyorsunuz umarım şekersiz içmeye alışırsınız ben de bir süre sizin gibi yapıp içmemeyi tercih etmiştim ama sonra alıştım şimdi 5 yıldır çayı kahveyi şekersiz içiyorum çok lezzetli
Diyetisyene sor tabiki canım bende merak ediyorum bugün içmeye başladım diyetisyen onaylarsa daha iyi olurElma sirkesini ben de çok duydum ama diyetisyene sormadan yapamadım bal falan var içinde diye. 2 hafta sonra sorarım onun fikrini sizinle paylaşırım kızlar. Günaydın bu arada :)
19 Şubat ta randevum var. Sormak istediğimiz başka noktalar olursa onları da o vakte kadar kararlaştırırız hepsini sorarım ben hepimizin adına :)Diyetisyene sor tabiki canım bende merak ediyorum bugün içmeye başladım diyetisyen onaylarsa daha iyi olur
Süper olur daha blinçli hareket etmiş olurz :)19 Şubat ta randevum var. Sormak istediğimiz başka noktalar olursa onları da o vakte kadar kararlaştırırız hepsini sorarım ben hepimizin adına :)
Bence de :)Süper olur daha blinçli hareket etmiş olurz :)
Çok azimlisin Büşra tebrikler ama çok yüklenip sıkılma sonra günde yarım saat bile yeter şimdi20 dakikalık tempolu yürüyüş yaptım
Az oldu bu seferlik ama akşam 1 saat yapmayı planlıyorum
Haklısın canım, şimdi misafirliğe gidiyorum umarım ikramıklara karşı kendimi tutabilirimÇok azimlisin Büşra tebrikler ama çok yüklenip sıkılma sonra günde yarım saat bile yeter şimdi
Heh bu konuda haklısın işte tutamazsan kendini o zaman yürümek lazım sana tavsiye sakın diyetteyim deme daha çok yedirirlerHaklısın canım, şimdi misafirliğe gidiyorum umarım ikramıklara karşı kendimi tutabilirimtutamazsam akşam 1 saat yürüyüş beni bekler
Ben de öyle planlıyorumHeh bu konuda haklısın işte tutamazsan kendini o zaman yürümek lazım sana tavsiye sakın diyetteyim deme daha çok yedirirlerçaktırmadan az az ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?