Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Kızlar elma sirkeside zayıflatıyormuş bir ayda 8 kılo verdiriyormuş.1 tatlıkaşığı bal.2 tatlı kaşığı elma sirkesi.1 bardak iıik su sabah aç karnına ve akşam yatmadan günde iki kere . biraz araştırdım ender saraç ebru şallı gibi isimlerde bu tarifi vermiş.ben yarın kahvaltıdan önce denemeye başlayacagım.

Sabah kahvaltısında iki domates iki çarliston biber bir kibrit kutusu beyaz peynir 8 tane zeytin ekmek yok.çayda yok çünkü şekersiz çayı içmektense içmemek daha iyi.bu arada dünden bugüne 400 gram gitmiş.78.5 ile devammmmm

Günaydııınn sevgili günlüğüm günlük arkadaşlarım ve kadınlar kulübü
Bu sabah kahvaltı menüm şöyle
1 yumurta ( 1 çay kaşığı tereyağı ile tavada yaptım)
5 zeytin
Bir kaç küçük dilim peynir
Salatalık domates
Ve ekmek

Tebrikler iyi gidiyorsunuz umarım şekersiz içmeye alışırsınız ben de bir süre sizin gibi yapıp içmemeyi tercih etmiştim ama sonra alıştım şimdi 5 yıldır çayı kahveyi şekersiz içiyorum çok lezzetli

Elma sirkesini ben de çok duydum ama diyetisyene sormadan yapamadım bal falan var içinde diye. 2 hafta sonra sorarım onun fikrini sizinle paylaşırım kızlar. Günaydın bu arada :)

Günaydınn, ben de bugün kahvaltıda
1 kiraz domates
3 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim ekmek yedim
Ve 1 bardak şekersiz çay

Sanırım hassas tartı almam gerek

Şekersiz çaya alışacagımı zannetmiyorum canım.bitki çayını şekersiz içerim ama normal çayı içemiyorum.ekmeği de komple bırakmamun sebebi ekmek 1 dilim yesemde zayıflayamıyorum önce öyle demedim sadece sabah kahvaltısında yerdim o zaman bile kilo aldım o nedenle tamamen bıraktım.

Elma sirkesini ben de çok duydum ama diyetisyene sormadan yapamadım bal falan var içinde diye. 2 hafta sonra sorarım onun fikrini sizinle paylaşırım kızlar. Günaydın bu arada :)
Diyetisyene sor tabiki canım bende merak ediyorum bugün içmeye başladım diyetisyen onaylarsa daha iyi olur

19 Şubat ta randevum var. Sormak istediğimiz başka noktalar olursa onları da o vakte kadar kararlaştırırız hepsini sorarım ben hepimizin adına :)
Süper olur daha blinçli hareket etmiş olurz :)

20 dakikalık tempolu yürüyüş yaptım
Az oldu bu seferlik ama akşam 1 saat yapmayı planlıyorum

Eveeeettt kızlar öğle yemeği vakti geldi
Ben bu öğlen bir kase k flakes yiyorum akşam yemekte misafirim var hafif atlatmam lazım öğleni. Akşam menümde de balık - salata var

Çok azimlisin Büşra tebrikler ama çok yüklenip sıkılma sonra günde yarım saat bile yeter şimdi
Haklısın canım, şimdi misafirliğe gidiyorum umarım ikramıklara karşı kendimi tutabilirim tutamazsam akşam 1 saat yürüyüş beni bekler

Haklısın canım, şimdi misafirliğe gidiyorum umarım ikramıklara karşı kendimi tutabilirim tutamazsam akşam 1 saat yürüyüş beni bekler
Heh bu konuda haklısın işte tutamazsan kendini o zaman yürümek lazım sana tavsiye sakın diyetteyim deme daha çok yedirirler çaktırmadan az az ye

Heh bu konuda haklısın işte tutamazsan kendini o zaman yürümek lazım sana tavsiye sakın diyetteyim deme daha çok yedirirler çaktırmadan az az ye
Ben de öyle planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…