Canım ben zero içiyorum üstünde sıfır kalori yazıyor ama şişlik yapıyor olabilir ama canın çok çekerse iç diyet olanlarından.Kahvaltıdan önce 1 bardak adaçayı içtim
Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
1 küçük domates
1 kk peynir
Kızlar bu diyet kolalar hakkında bir bilginiz var mı?
Anladım canım teşekkürler :))Canım ben zero içiyorum üstünde sıfır kalori yazıyor ama şişlik yapıyor olabilir ama canın çok çekerse iç diyet olanlarından.
Süpersinn :)Günaydııınn kızlar , mutlu , huzurlu, kaçamaksız bir gün diliyorum sizeben de durumlar şahane dukan diyeti harika gidiyor kendimi çok tok hissediyorum.
Olsun şelale sporla tamamla vazgeçmek yok bi kaçamaklaKahvaltı 3 domates 6 zeytin 1 KK peynir öğlen yemeği 1 porsiyon kabak yemeği incir tatlısıüstüne sodalı ayran
Hiç sanmıyorum çünkü normal zamanda hiç dikkat etmiyoruz , kaçamakla kilo alınmazBu haftada Ben keyifsizim biraz aksattım sanki dietimi yarın kilo almış çıkacam galiba :)
Dukan diyetine biraz baktım hayvansal gıdalar çok gibi geldi bana.bende et yemeyi sevmediğim için uymadı bana.yumurta bile beni tiksindirir haftada bir ancak yiyorum bana sadece sebze meyve ağırlıklı diyetler uygun galiba.ama sen alıştıysan ne güzel inşallah faydasını görürsün canım.Günaydın kızlar güne protein kahvaltımla başladım peynir ,yumurta ,süt ve hindi fümeli ve tabiki tokum :)
Ben de proteinciyim galiba şelale peynir mesela ben peynirsiz kahvaltı yapamam hatta bazen abur cubur yerine bile yerim :) sanırım o yüzden keyfim yerinde hem sebze yemeği yapmak vakit istiyor ama protein kolay geç çıkınca işten bi et şiş yada tavuk şiş siparişi verebiliyorum ve diyeti bozmuyorum çok güzel :) ama bu saltanat cuma günü bitecek bir gün sebze bir gün proteine döneceğimDukan diyetine biraz baktım hayvansal gıdalar çok gibi geldi bana.bende et yemeyi sevmediğim için uymadı bana.yumurta bile beni tiksindirir haftada bir ancak yiyorum bana sadece sebze meyve ağırlıklı diyetler uygun galiba.ama sen alıştıysan ne güzel inşallah faydasını görürsün canım.
Ben de çok heyecanlıyım hala vazgeçmeden çabalıyor olmamız bile büyük başarıı :))Bu arada yarın kilo bildirim günümüz ben heyecanlıyım adım adım zafere koşuyoruz
Senin adına sevindim canım inşallah bu diyet kalıcı kilo vermeme yardımcı olur.ben hiç tavuk hindi yemem kesinlikle pilava tavuklu bulyon bile koymam kırmızı eti yemekte sevmem arada sırada kebap olarak yerim balıkta 2 haftada veya ayda bir yerim.bende çalışıyorum ama eve gelince düdüklü tenceremde ıspanak karnıbahar pırasa her yemeği kısa sürede pişiririm.canım memleketin neresi bilmiyorum ama ben adanalıyım sebze yemeklerinin tümünü soğan sarımsak salçalı yaparım et yemeğinden güzel olur sende sebze gününde soslu sarımsaklı zeytinyağlı pişir seve seve yersin.Ben de proteinciyim galiba şelale peynir mesela ben peynirsiz kahvaltı yapamam hatta bazen abur cubur yerine bile yerim :) sanırım o yüzden keyfim yerinde hem sebze yemeği yapmak vakit istiyor ama protein kolay geç çıkınca işten bi et şiş yada tavuk şiş siparişi verebiliyorum ve diyeti bozmuyorum çok güzel :) ama bu saltanat cuma günü bitecek bir gün sebze bir gün proteine döneceğim
Büşracııımmm hala ve daha ve hatta daha da henüz erkenBen de çok heyecanlıyım hala vazgeçmeden çabalıyor olmamız bile büyük başarıı :))
Rize'de yaşıyorum burada en taze sebze karalahana :) sebzelerden çok memnun değiliz açıkçası hatta bazen dondurulmuş sebze alıyoruz ama yine de yapmaya çalışıyorum eşim çok sever sebze yemekleriniSenin adına sevindim canım inşallah bu diyet kalıcı kilo vermeme yardımcı olur.ben hiç tavuk hindi yemem kesinlikle pilava tavuklu bulyon bile koymam kırmızı eti yemekte sevmem arada sırada kebap olarak yerim balıkta 2 haftada veya ayda bir yerim.bende çalışıyorum ama eve gelince düdüklü tenceremde ıspanak karnıbahar pırasa her yemeği kısa sürede pişiririm.canım memleketin neresi bilmiyorum ama ben adanalıyım sebze yemeklerinin tümünü soğan sarımsak salçalı yaparım et yemeğinden güzel olur sende sebze gününde soslu sarımsaklı zeytinyağlı pişir seve seve yersin.
. Bende üniversite okurken giresun da kaldım gerçekten karadeniz pazarında anca karalahana var sebzeler taze değil ve çok pahalıydı haklısın.Rize'de yaşıyorum burada en taze sebze karalahana :) sebzelerden çok memnun değiliz açıkçası hatta bazen dondurulmuş sebze alıyoruz ama yine de yapmaya çalışıyorum eşim çok sever sebze yemeklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?