Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Kahvaltıdan önce 1 bardak adaçayı içtim

Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
1 küçük domates
1 kk peynir

Kızlar bu diyet kolalar hakkında bir bilginiz var mı?

Kahvaltıdan önce 1 bardak adaçayı içtim

Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
1 küçük domates
1 kk peynir

Kızlar bu diyet kolalar hakkında bir bilginiz var mı?
Canım ben zero içiyorum üstünde sıfır kalori yazıyor ama şişlik yapıyor olabilir ama canın çok çekerse iç diyet olanlarından.

Günaydııınn kızlar , mutlu , huzurlu, kaçamaksız bir gün diliyorum size ben de durumlar şahane dukan diyeti harika gidiyor kendimi çok tok hissediyorum.

Canım ben zero içiyorum üstünde sıfır kalori yazıyor ama şişlik yapıyor olabilir ama canın çok çekerse iç diyet olanlarından.
Anladım canım teşekkürler :))
Günaydııınn kızlar , mutlu , huzurlu, kaçamaksız bir gün diliyorum size ben de durumlar şahane dukan diyeti harika gidiyor kendimi çok tok hissediyorum.
Süpersinn :)

Kahvaltı 3 domates 6 zeytin 1 KK peynir öğlen yemeği 1 porsiyon kabak yemeği incir tatlısı üstüne sodalı ayran

Günaydın kızlar güne protein kahvaltımla başladım peynir ,yumurta ,süt ve hindi fümeli ve tabiki tokum :)
Dukan diyetine biraz baktım hayvansal gıdalar çok gibi geldi bana.bende et yemeyi sevmediğim için uymadı bana.yumurta bile beni tiksindirir haftada bir ancak yiyorum bana sadece sebze meyve ağırlıklı diyetler uygun galiba.ama sen alıştıysan ne güzel inşallah faydasını görürsün canım.

Günaydınn :)

Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
1 küçük domates

Ara öğün 1 elma

Ben de proteinciyim galiba şelale peynir mesela ben peynirsiz kahvaltı yapamam hatta bazen abur cubur yerine bile yerim :) sanırım o yüzden keyfim yerinde hem sebze yemeği yapmak vakit istiyor ama protein kolay geç çıkınca işten bi et şiş yada tavuk şiş siparişi verebiliyorum ve diyeti bozmuyorum çok güzel :) ama bu saltanat cuma günü bitecek bir gün sebze bir gün proteine döneceğim

Senin adına sevindim canım inşallah bu diyet kalıcı kilo vermeme yardımcı olur.ben hiç tavuk hindi yemem kesinlikle pilava tavuklu bulyon bile koymam kırmızı eti yemekte sevmem arada sırada kebap olarak yerim balıkta 2 haftada veya ayda bir yerim.bende çalışıyorum ama eve gelince düdüklü tenceremde ıspanak karnıbahar pırasa her yemeği kısa sürede pişiririm.canım memleketin neresi bilmiyorum ama ben adanalıyım sebze yemeklerinin tümünü soğan sarımsak salçalı yaparım et yemeğinden güzel olur sende sebze gününde soslu sarımsaklı zeytinyağlı pişir seve seve yersin.

Rize'de yaşıyorum burada en taze sebze karalahana :) sebzelerden çok memnun değiliz açıkçası hatta bazen dondurulmuş sebze alıyoruz ama yine de yapmaya çalışıyorum eşim çok sever sebze yemeklerini

Rize'de yaşıyorum burada en taze sebze karalahana :) sebzelerden çok memnun değiliz açıkçası hatta bazen dondurulmuş sebze alıyoruz ama yine de yapmaya çalışıyorum eşim çok sever sebze yemeklerini
. Bende üniversite okurken giresun da kaldım gerçekten karadeniz pazarında anca karalahana var sebzeler taze değil ve çok pahalıydı haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…