- 5 Şubat 2016
- 86
- 73
- 3
En kısa zamanda inşallah :)Özletme kendini dön aramıza :)
Bu arada şelale kayıplarda en son keyfi yoktu ama...
. Mrhb kızlar ben geldim bunalımı sıkıntımı attım biraz .diyetime devam ediyorum bıraktığından beri yarım kilo almışım güncel kilom 78 tam gaz devam edelim.Evet canım haklısın bugünlük böyle olsun zaten öğrenci evine dönünce aç yaşayacağım
Evet ben de merak ediyorum bu ara kimse yok :/
Hoşgeldin canım özledik :). Mrhb kızlar ben geldim bunalımı sıkıntımı attım biraz .diyetime devam ediyorum bıraktığından beri yarım kilo almışım güncel kilom 78 tam gaz devam edelim.
Hoşgeldin şelale merak etmiştik seni. Mrhb kızlar ben geldim bunalımı sıkıntımı attım biraz .diyetime devam ediyorum bıraktığından beri yarım kilo almışım güncel kilom 78 tam gaz devam edelim.
Hoşgeldinn. Mrhb kızlar ben geldim bunalımı sıkıntımı attım biraz .diyetime devam ediyorum bıraktığından beri yarım kilo almışım güncel kilom 78 tam gaz devam edelim.
Ohoo hem de ne spor eğil kalkHalı silmek de spora dahil mi
YuppiiiOhoo hem de ne spor eğil kalk
Evet çok iyi kilo verdiriyor ama bir hemşirelik öğrencisi olarak tavsiye etmem tabi kendi fikrimce. Böbrek yetmezliğinden kalp krizine kadar birçok kötü sonuç doğurabiliyor. Böbrek yetmezliği aniden bile gelişebiliyor ama gelişmese bile ileri yaşlarda sağlık sorunları ve kalp krizi riski çok yüksek oluyor. Doçent hocamız özellikle uyarmıştı bu diyeti sakın uygulamayın diye. Yine de siz kapsamlı araştırın ben yanlış yönlendirmiş olmayayım :)Kizlar ben bugun bir arastirma yaptim daha once denemedigim bir yontem denemeye karar verdim. Dukan diyeti... Arastirmalarima gore iyi sonuclar alan pek cok kisi olmus, simdiye kadar hep klasik diyetisyen diyetleri ile verdim kilolari bir de bu yontemi denemek istiyorum
Bana mantikli gelmesinin sebebi daha once diyet yaparken duraklama doneminde diyetisyenimin buna benzer bir protein diyeti vermis olmasiydi acikcasi. Bir de yulaf kepegini sıkça kullanirim ben faydali oldugunu dusunuyorum. Arastirmalarima gore icmem gereken su miktarini es gecmezsem bobreklerime zarar vermeyecegim soyleniyor. Bi deneyeyim diyorum lokumcum ya kilo alip verme durumundan cok sıkıldım hakkaten bi cözüm bulmak istiyorumEvet çok iyi kilo verdiriyor ama bir hemşirelik öğrencisi olarak tavsiye etmem tabi kendi fikrimce. Böbrek yetmezliğinden kalp krizine kadar birçok kötü sonuç doğurabiliyor. Böbrek yetmezliği aniden bile gelişebiliyor ama gelişmese bile ileri yaşlarda sağlık sorunları ve kalp krizi riski çok yüksek oluyor. Doçent hocamız özellikle uyarmıştı bu diyeti sakın uygulamayın diye. Yine de siz kapsamlı araştırın ben yanlış yönlendirmiş olmayayım :)
Dukan diyetinde neler yeniyor neler yenmiyor ismini duydum ama içeriğini bilmiyorum,Kizlar ben bugun bir arastirma yaptim daha once denemedigim bir yontem denemeye karar verdim. Dukan diyeti... Arastirmalarima gore iyi sonuclar alan pek cok kisi olmus, simdiye kadar hep klasik diyetisyen diyetleri ile verdim kilolari bir de bu yontemi denemek istiyorum
Dort asamadan olusan bir diyet ben de bugun kitabini indirip okudum yarin baslamaya karar verdim. Özetle kalori saymiyor yiyecekleri kategorilere ayiriyor ve sana hangi gidalari alacagini soyluyor. Yag ve karbonhidrat kisitli bir diyet. Bol protein varDukan diyetinde neler yeniyor neler yenmiyor ismini duydum ama içeriğini bilmiyorum,
Ben hemen olmasa bile ilerleyen senelerde sorun yaratacağını birçok hocamdan duydum ama dediğim gibi onlar çok kapsamlı düşünüyorlar iyice araştırın ama dikkatli olun bence :)Bana mantikli gelmesinin sebebi daha once diyet yaparken duraklama doneminde diyetisyenimin buna benzer bir protein diyeti vermis olmasiydi acikcasi. Bir de yulaf kepegini sıkça kullanirim ben faydali oldugunu dusunuyorum. Arastirmalarima gore icmem gereken su miktarini es gecmezsem bobreklerime zarar vermeyecegim soyleniyor. Bi deneyeyim diyorum lokumcum ya kilo alip verme durumundan cok sıkıldım hakkaten bi cözüm bulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?