- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Canım en azından yoğurt falan ye boş kalmasın midenBugün akşam yemeği yemicem yarın zayıflamış olduğumu görmek istiyorumsadece sıvı şeyler içerim yarınsabaha kadar midem bomboş olsun ve tartıda zayıf görünimm nooooolurrr
Mercimek çorbası içeceğin ekmeksiz.inşallah yarın yüzümüz gülerCanım en azından yoğurt falan ye boş kalmasın miden
İnşallah canım :)Mercimek çorbası içeceğin ekmeksiz.inşallah yarın yüzümüz güler
Tatlım hiç yoktan iyi 1 kiloya yakın gitmiş bak.yağdan gittiği için yavaş gidiyordur bence mutlu olmalısınBaşlangıç kilo: 98
Geçen süre : 3 hafta
Güncel kilo: 92.6
Geçen haftadan bu yana sadece 700 gitmiş pek memnun olmadım bu durumdan
Aslında haklısın canım ilk hafta falan daha çok gidince sanki hep öyle olacakmış gibi düşündüm ama ilk zamanlar ödemden dolayı çok gitti tabi şimdi normal, sağol canım :))Tatlım hiç yoktan iyi 1 kiloya yakın gitmiş bak.yağdan gittiği için yavaş gidiyordur bence mutlu olmalısın
Aslında haklısın canım ilk hafta falan daha çok gidince sanki hep öyle olacakmış gibi düşündüm ama ilk zamanlar ödemden dolayı çok gitti tabi şimdi normal, sağol canım :))Tatlım hiç yoktan iyi 1 kiloya yakın gitmiş bak.yağdan gittiği için yavaş gidiyordur bence mutlu olmalısın
Harikasın canım :))Eveeettt kilo bildirimimi yapıyorum
Boy:170
Başlangıç kilosu : 84
Geçen süre 4 hafta
Güncel kilo : 77.3
Fark : -6.7
Geçen hafta fark: 1.8 kg
Yaşasın Dukan
Geçen süre 4 hafta
Yaşasın Dukan
Geçen süre 4 hafta
Yaşasın Dukan
Geçen süre 4 hafta
Yaşasın Dukan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?