Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Akşam yemeği 3 yk patates püresi 1 domates bol yeşillik ekmek yok.

Dreamycim bende arada sırada tatlı pasta yemek zorunda kalıyorum böyle olunca bir sonraki öğünü sıfırlıyorum ama keşke diyetteyken hiç yemeseko_O.ben dün 2 dilim kepek ekmeği yedim bugün tartıldım 100 gram bile eksilmemiş hep ekmek yediğim için :KK1:. Çünkü 1 dilim yesemde yarıyor gitmiyor kilolar ekmeği bugün sadece yarım dilim yedim oda kahvaltıda .en iyisi böyle dişimi sıkacagım biraz 70 e inince günde 2 dilim yerim:KK71:

60 mekik, 40 havada pedal çevirme, 40 bacak egzersizi, 5 dakika da twist yaptım:KK49:

Dreamycim bende arada sırada tatlı pasta yemek zorunda kalıyorum böyle olunca bir sonraki öğünü sıfırlıyorum ama keşke diyetteyken hiç yemeseko_O.ben dün 2 dilim kepek ekmeği yedim bugün tartıldım 100 gram bile eksilmemiş hep ekmek yediğim için :KK1:. Çünkü 1 dilim yesemde yarıyor gitmiyor kilolar ekmeği bugün sadece yarım dilim yedim oda kahvaltıda .en iyisi böyle dişimi sıkacagım biraz 70 e inince günde 2 dilim yerim:KK71:
Benim etim o kadar sıkı ki ben de çok zor kilo veriyorum ama senin durumun daha farklı sen kendi yöntemini bulmuşsun hepimiz hedefimize ulaşacağız inancım tam

60 mekik, 40 havada pedal çevirme, 40 bacak egzersizi, 5 dakika da twist yaptım:KK49:
Diyetisyen bana yürüyüş dışı egzersiz önermedi şuan yağdan gitmesi gerekiyomuş yağın üstüne kas oluşturmamam gerekiyomuş o yüzden mekik çekemiyorum ama leslie güzel hem de evde yapabiliyorum

Diyetisyen bana yürüyüş dışı egzersiz önermedi şuan yağdan gitmesi gerekiyomuş yağın üstüne kas oluşturmamam gerekiyomuş o yüzden mekik çekemiyorum ama leslie güzel hem de evde yapabiliyorum
Aa öyle miymiş ilk kez duydumm

Akşam yemeği
2 yk yoğurt
2 yk mantar kıyma sotesi
1 dilim tam buğday ekmek
Ve kendimi tutamayıp ufacık bi ısırık çikolata :KK51:
1223 kalori ile bu günü kapatıyorum. 1-2 saat sonra belki portakal yerim belki yemem:kk77::kk77:

Aslında yürüyüş yapmak en güzeli ama benim 10 aylık bebeğim var,vandayız her yer kar ancak evde spor yapıyorum oda 15 dk en fazla gün içinde 2/3 postada yapabiliyorum sporu .

Birde benim doğumdan sonra göbeğim kaldı sadece göbeğin büyük 10 gün önceki halimle yani 80 kiloyken 6 aylık hamile gibi :anneadayı:göbegim vardı mekik yapmaya başladıktan sonra 4,5 aylık hamile:anneadayı: gibiyim. O yüzden mekike devam edeceğim karındaki yağları güzel eritiyor

Tabi sizin için uygun mekik şelale hanım :) Ben daha 19 yaşındayken 87 kilo ve bunun 47 kilosu yağ olan bir kız olduğum için öncelikle yağlarımı eritmem gerekli sanırım. Bebeğiniz varken bile spor yapıyorsunuz diyet yapıyorsunuz takdir ettim sizi maşallah :KK9::KK9:

Ayyy öldrcem kendimi bgn kendimi tutamadım ve yarin basliyim diye herşeyi yedimmmo_O

Tabi sizin için uygun mekik şelale hanım :) Ben daha 19 yaşındayken 87 kilo ve bunun 47 kilosu yağ olan bir kız olduğum için öncelikle yağlarımı eritmem gerekli sanırım. Bebeğiniz varken bile spor yapıyorsunuz diyet yapıyorsunuz takdir ettim sizi maşallah :KK9::KK9:
Sağol canım şimdiye kadar bebek emiyor diye başlamadım ama artık zamanı geldi inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz

Kuşlar iyi gidiyosunz da bu perşembe tartidan beni azat mi etseniz :) 3 günde pek bi değişim olr mu ki:KK47:

Back
X