- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımAzmimiz yeter kızlarr başarıcaz![]()
Benim etim o kadar sıkı ki ben de çok zor kilo veriyorum ama senin durumun daha farklı sen kendi yöntemini bulmuşsun hepimiz hedefimize ulaşacağız inancım tamDreamycim bende arada sırada tatlı pasta yemek zorunda kalıyorum böyle olunca bir sonraki öğünü sıfırlıyorum ama keşke diyetteyken hiç yemesek.ben dün 2 dilim kepek ekmeği yedim bugün tartıldım 100 gram bile eksilmemiş hep ekmek yediğim için
. Çünkü 1 dilim yesemde yarıyor gitmiyor kilolar ekmeği bugün sadece yarım dilim yedim oda kahvaltıda .en iyisi böyle dişimi sıkacagım biraz 70 e inince günde 2 dilim yerim
![]()
Diyetisyen bana yürüyüş dışı egzersiz önermedi şuan yağdan gitmesi gerekiyomuş yağın üstüne kas oluşturmamam gerekiyomuş o yüzden mekik çekemiyorum ama leslie güzel hem de evde yapabiliyorum60 mekik, 40 havada pedal çevirme, 40 bacak egzersizi, 5 dakika da twist yaptım![]()
Aa öyle miymiş ilk kez duydummDiyetisyen bana yürüyüş dışı egzersiz önermedi şuan yağdan gitmesi gerekiyomuş yağın üstüne kas oluşturmamam gerekiyomuş o yüzden mekik çekemiyorum ama leslie güzel hem de evde yapabiliyorum
Bana öyle söyledi sizin için belki durum farklı olabilir. Yağ oranım 47 kiloymuş yani vücut ağırlığımın çoğu yağ o yüzden şimdilik kas yapacak herhangi bir harekette bulunmuyorumAa öyle miymiş ilk kez duydumm
eyvahAyyy öldrcem kendimi bgn kendimi tutamadım ve yarin basliyim diye herşeyi yedimmm![]()
Sağol canım şimdiye kadar bebek emiyor diye başlamadım ama artık zamanı geldi inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruzTabi sizin için uygun mekik şelale hanım :) Ben daha 19 yaşındayken 87 kilo ve bunun 47 kilosu yağ olan bir kız olduğum için öncelikle yağlarımı eritmem gerekli sanırım. Bebeğiniz varken bile spor yapıyorsunuz diyet yapıyorsunuz takdir ettim sizi maşallah![]()