• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hedef 48-50 kg

Oglen kahvalti wttigim icin ara ogunde bisi yemedim bi kac ceviz yedim yesilcay ictim
Aksam tavuk tasligi haslamistim soteledim onu yedim bide corba ictim 1 kase ammaaaa cay saatinde 1 adet elmali kueabiye yediimm:)normalde yemem ama regl dinemi ya tatli bisilwr canim istiyor simdi bekar olsam aslinda cok daha hafif seyler yerim ama mecbur esimin de sevdigi yemekler dogrultusunda yapiyorum o yuzden diyet uygulamiyorum az yiyorum

kizlar ben geldim, bugunku menüm olmus mu ?
buz gibiydi bugun hava dondum, hic spor yapasim yok bugun :( 50 mekik cekicem sadece

uyaninca 1 fincan yesilcay

kahvalti 07:30
1 adet tam bugday tortilladan dürüm (icinde, 1 kücük salatalik, yarim dl ezine, 1.5 tatli kasigi salca, 1 haslanmis yumurta, 3 dl kurutulmus domates, maydanoz ):KK68:

saat 10
150 ml vanilyali cappucino

ögle 11:40
1 kepce mercimek corbasi
4 tane izmir köfte (patateslerini yemedim :D )
3 yk yogurtlu havuc kavurmasi

saat 13:30
1 mandalina

saat 14:30
150 ml vanilyali cappucino
2 limonlu etiform

aksam 17:10
1 elma

günü böyle kapattim :) belki 1 mandalina yerim aksam 9 gibi o kadar. :KK76:
he bir de yesilcay belki :)

Bende hayatim boyunca hep zayiftim ama ise basladigimdan beri kilo almaya basladim. Bide bankaciyim gun boyu otururarak calismaktan hizli kilo aldim. Yaza dugunum var, suan 60 kiloyum hedefim 53 bugun basladim. Spora yazildim yarin ona da basliyorum umarim hedefe ulasiriz.

Bende hayatim boyunca hep zayiftim ama ise basladigimdan beri kilo almaya basladim. Bide bankaciyim gun boyu otururarak calismaktan hizli kilo aldim. Yaza dugunum var, suan 60 kiloyum hedefim 53 bugun basladim. Spora yazildim yarin ona da basliyorum umarim hedefe ulasiriz.
insallah :) ama hem spora hemde diyete ayni anda baslamasaydiniz keske kilo verme bi süre sonra durabilir o zaman spora baslardiniz (minik egzersizler yapin tabi), bir de kendinizi kisitlamayin herseyden yiyin ama miktarinca en azindan ben öyle yapiyorum :)

insallah :) ama hem spora hemde diyete ayni anda baslamasaydiniz keske kilo verme bi süre sonra durabilir o zaman spora baslardiniz (minik egzersizler yapin tabi), bir de kendinizi kisitlamayin herseyden yiyin ama miktarinca en azindan ben öyle yapiyorum :)
Spora once yazilmistim ama bir turlu gidemiyordum tartida 60 rakamini gorunce kesin gitmeye karar verdim:) diyet aslinda bi listem yok kilom abartilcak duzeyde olmadigi icin tek stratejim herzaman yedigim kadar yemegin %30 unu yiyorum bide tatliyi azaltmayi dusunuyorum. Varsa tavsiyeniz dinlerim tabiiki

Spora once yazilmistim ama bir turlu gidemiyordum tartida 60 rakamini gorunce kesin gitmeye karar verdim:) diyet aslinda bi listem yok kilom abartilcak duzeyde olmadigi icin tek stratejim herzaman yedigim kadar yemegin %30 unu yiyorum bide tatliyi azaltmayi dusunuyorum. Varsa tavsiyeniz dinlerim tabiiki
yani bende aksamlari 1 tabaktan fazla yemek yememeye calisioyrum, deneme ynilma yöntemiyle kilo vericez :)

Ben aksam yalniza meyve yada yogurt baska bisey yememeye karar verdim o cok etkili oluyor cunku, 4 gibi biseyler atistirip gunu kapatmali sizin kilonuz nasildi bu arada hedef kac

Ben aksam yalniza meyve yada yogurt baska bisey yememeye karar verdim o cok etkili oluyor cunku, 4 gibi biseyler atistirip gunu kapatmali sizin kilonuz nasildi bu arada hedef kac
benim kilom 63.2 ydi pazartesi, 167 boyundayim ilk hedefim 60 benim eger biraz daha vermek istersem de 58 e . benim degisiyor bazen aksamlari yemek yemiyorum meyve falan gecistiriyorum aclik durumuma göre bende hafta ici en gec 5.30 6 gibi yemek yemis oluyorum hafta sonlari bu degisiyor tabi :)

benim kilom 63.2 ydi pazartesi, 167 boyundayim ilk hedefim 60 benim eger biraz daha vermek istersem de 58 e . benim degisiyor bazen aksamlari yemek yemiyorum meyve falan gecistiriyorum aclik durumuma göre bende hafta ici en gec 5.30 6 gibi yemek yemis oluyorum hafta sonlari bu degisiyor tabi :)
Benimde boyum 1.67 kilolarda cok buyuk problem yok iste ama insan 60 lari tartida gorunce bi sok oluyor bide dedigim gibi ben hic 57 den yukari olmamistim kotu oldum. Isin kotu yani bu kilolarda asagiya inmek cok daha zor gercekten sabir gerektiriyor ama pes etmek yok

Benimde boyum 1.67 kilolarda cok buyuk problem yok iste ama insan 60 lari tartida gorunce bi sok oluyor bide dedigim gibi ben hic 57 den yukari olmamistim kotu oldum. Isin kotu yani bu kilolarda asagiya inmek cok daha zor gercekten sabir gerektiriyor ama pes etmek yok
yani kendimi zorlamadan diyet yaptigim hatta diyet denemez yasam tarzim disinda yasamiyorum diyetteyken de yavas ama kalici oluyor memnunum yani ben

bugunku menüm biraz fazla oldu ama hadi hayirlisi, aksama kadar ac gezmisim gerci

uyaninca 1 fincan yesilcay

kahvalti 10:10
2 havucu rendeleyip biraz yagda kavurdum
2 kücük salatalik
1 yesil biber
1 lokmacik ezine

saat 14:45
1 fincan sekersiz türk kahvesi yaninda
1 hurma, 1 kayisi, 1 k,incir

saat 16:15
1 elma

aksam 17:20
2 kiymali kabak, 2 kiymali biber dolmasi :KK51: (her birinin icinde 2 yk az harc vardi)
4 yk sarimsakli yogurt

ay gidiverdi dolmalar nasil yedim bilemedim :KK45: neyse sefam olsun, 1 tanesini yemeseydim iyiydi.
aksama spor farz oldu artik, 500 ip, 50 squat, 50 mekik, 100 saga sola egilme, 50 ser bacak acma kapama ve bölgesel hareketlerimi yapicam mecbur.

selam günlük ben geldim :) haftada 1 ödül günüm oluyor, bugun ödül günümdü o yüzden menü paylasmiyorum yedim de yedim, hemde yemek olsa icim ynmicak agir tatlilar yedim hep :KK70: bugun 4. ayim bitti saglikli beslenme düzenimde ve ben bu 4 ayda kendimi hic yormadan 8.9 kg verdim :KK68:
71.5 ------- 62.6 ya insallah geri kalan kilom da saglikli bir sekilde gider:KK76:

Back
X