- 13 Mayıs 2008
- 4.053
- 19
- 158
- Konu Sahibi gunayyalcin
Anasınıfı ögretmeniyim üniversitede İlk anaokulunu acan İtalyan rahip Maria Montessori den etkilenerek bu niki kullanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 2 taneden bisey olmaz :) bende yiyorum buluncaBenim cikolatqyla aram hic yok qma boyle kurabiye tarzi seyleri cok seviyorum ya keske yemesem ama evde olunca yiyorum 1 tane yada 2 tane
afiyet olsuuun :)Günaydın menüler iyiymiş otlu omlet 5 zeytin yedim kahvaltı da üstüne de muffin kek
insallah :) ama hem spora hemde diyete ayni anda baslamasaydiniz keske kilo verme bi süre sonra durabilir o zaman spora baslardiniz (minik egzersizler yapin tabi), bir de kendinizi kisitlamayin herseyden yiyin ama miktarinca en azindan ben öyle yapiyorum :)Bende hayatim boyunca hep zayiftim ama ise basladigimdan beri kilo almaya basladim. Bide bankaciyim gun boyu otururarak calismaktan hizli kilo aldim. Yaza dugunum var, suan 60 kiloyum hedefim 53 bugun basladim. Spora yazildim yarin ona da basliyorum umarim hedefe ulasiriz.
Spora once yazilmistim ama bir turlu gidemiyordum tartida 60 rakamini gorunce kesin gitmeye karar verdim:) diyet aslinda bi listem yok kilom abartilcak duzeyde olmadigi icin tek stratejim herzaman yedigim kadar yemegin %30 unu yiyorum bide tatliyi azaltmayi dusunuyorum. Varsa tavsiyeniz dinlerim tabiikiinsallah :) ama hem spora hemde diyete ayni anda baslamasaydiniz keske kilo verme bi süre sonra durabilir o zaman spora baslardiniz (minik egzersizler yapin tabi), bir de kendinizi kisitlamayin herseyden yiyin ama miktarinca en azindan ben öyle yapiyorum :)
yani bende aksamlari 1 tabaktan fazla yemek yememeye calisioyrum, deneme ynilma yöntemiyle kilo vericez :)Spora once yazilmistim ama bir turlu gidemiyordum tartida 60 rakamini gorunce kesin gitmeye karar verdim:) diyet aslinda bi listem yok kilom abartilcak duzeyde olmadigi icin tek stratejim herzaman yedigim kadar yemegin %30 unu yiyorum bide tatliyi azaltmayi dusunuyorum. Varsa tavsiyeniz dinlerim tabiiki
benim kilom 63.2 ydi pazartesi, 167 boyundayim ilk hedefim 60 benim eger biraz daha vermek istersem de 58 e . benim degisiyor bazen aksamlari yemek yemiyorum meyve falan gecistiriyorum aclik durumuma göre bende hafta ici en gec 5.30 6 gibi yemek yemis oluyorum hafta sonlari bu degisiyor tabi :)Ben aksam yalniza meyve yada yogurt baska bisey yememeye karar verdim o cok etkili oluyor cunku, 4 gibi biseyler atistirip gunu kapatmali sizin kilonuz nasildi bu arada hedef kac
Benimde boyum 1.67 kilolarda cok buyuk problem yok iste ama insan 60 lari tartida gorunce bi sok oluyor bide dedigim gibi ben hic 57 den yukari olmamistim kotu oldum. Isin kotu yani bu kilolarda asagiya inmek cok daha zor gercekten sabir gerektiriyor ama pes etmek yokbenim kilom 63.2 ydi pazartesi, 167 boyundayim ilk hedefim 60 benim eger biraz daha vermek istersem de 58 e . benim degisiyor bazen aksamlari yemek yemiyorum meyve falan gecistiriyorum aclik durumuma göre bende hafta ici en gec 5.30 6 gibi yemek yemis oluyorum hafta sonlari bu degisiyor tabi :)
yani kendimi zorlamadan diyet yaptigim hatta diyet denemez yasam tarzim disinda yasamiyorum diyetteyken de yavas ama kalici oluyor memnunum yani benBenimde boyum 1.67 kilolarda cok buyuk problem yok iste ama insan 60 lari tartida gorunce bi sok oluyor bide dedigim gibi ben hic 57 den yukari olmamistim kotu oldum. Isin kotu yani bu kilolarda asagiya inmek cok daha zor gercekten sabir gerektiriyor ama pes etmek yok