HEDEF 48... Fit ve Sıkı bir beden... İspati burada...

Aynen öyle canımmm Güünaydınnn :))

günaydın sizede çok güzel bi yazı bu kısır döngüyü bende defalarca yaşadım sonu hep kötü oluyo ve bir zaman sonra vücut artık sinyal vermeye başlıyop özelliklede mide beni hor kullanıyosun diye ve rahatsızlıklar başlıyo o yüzden herkes sağlığına ve yediklerine dikkat etmeli

Bugün yeni bir gün...lütfen herkes geçmişini unutsun...yaptığı hataları yanlışları duygusal travmalarıni duygusal cokuslerini hayal kirikliklarini uzuntulerini kirginliklarini kizginliklarini öfkesini herseyinizi unutun...onlar geçmişte kaldı...dusunmenin hatirlamanin hatırladıkça aynı olayları tekrar yasiyormus gibi uzulmenin bir faydası yok bize...çünkü geçmişe müdahele edemeyiz...çünkü geçmişi geri getiremeyiz...hayatımızda çok keşke var belki ama bu keskelerle de bir ömür böyle sürüp gidemeyiz...Bugün yeni güzel tertemiz bir sayfa acalim...açalım ki keskelerimiz artık iyikilere donussun...kendimizi bedenimizi sevelim...ozguvenimiz geri gelsin dolu dizgin...artık saklamayalim kendimizi...koyu ve bol salas kıyafetlerin icine...içimizde güzel alımlı fit bir hatun var...dışarı çıkmayı bekliyor sabırsızlıkla...eeeee hadi ne bekliyorsunuz...cikartalim bekletmeyelim onu :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok hoşuma gitti...keşke bu kadar kolay olsa bu iş değil miii...

Eklentiler

• $1403170893248.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 58
Bu resimler 60 a merdiven dayadığım zAman çekilmişti...boyum kısa 155...ayyy çok kötü gozukuyorum biliyorum...o dönem bunalimdaydim resmen...

Eklentiler

• $1403170989142.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 74
  • $1403171004522.webp
    5 KB · Görüntüleme: 88
  • $1403171021088.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 70
  • $1403171036912.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 70
Bunlar da zayıflamış halim...tabii 1 - 2 kilo aldım rejimi geçenlerde salinca birakinca...resim yüklemek iyi oluyor ya...kiyaslamayi rahat yapabiliyor ve de farklari gozlemleyebiliyoruz...peki sizce fark var mi...

Eklentiler

• $1403171189928.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 77
  • $1403171205434.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 70
  • $1403171220345.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 68
  • $1403171232732.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 61

Bayağı fark var canım devam et hedefine ulaşıcaksınnn

Sagolasin canım yaaa...beni çok mutlu ettin...kimse birşey yazmiyordu kaç saattir...merak ediyordum...Hiç mi belli olmuyor diye...tmm devam ediyorum ben...bir sağlık sorunum var...ınş duzelir çünkü spor yapmami engelliyor...

Hayrola neyin var? En azından yürüyüş yapamaz mısın.. Dün akşam yağmur yağıyordu bende ip atlayamadım bide dizim tabi o yüzden 100 gram bile verememişim ama bu akşam yada az sonra herşeye rağmen yapcam sporu artık bünyem sadece diyetle kilo vermiyor niyeyse illa spor da olması lazım sanırım hastanede kalınca, 3 hafta falan bişey yiyemedim sadece çorba falan ondan olabilir.

Bacagim agriyor canim...ondan yürüyüş ve spor yapAmıyorum...ama düzelir ınş zamanla biraz...

Canim dikkat edemiyom kaç gündür...spor yapamayınca da moralim bozuluyooo...yediklerime de dikkat edemez oldum...bugün de böyle geçsin de yarın düzene gireyim ınş...nette araştırma yapıyorum not aliyorum...bilinçli olmak istiyorum...Motive edici başarı hikayeleri ve resimlere bakiyorum...

Hmmm anladım canım bir an önce topla kendini dön aramıza bu ara bende dengesizleştim diyeti takıntı derecesinde taktım sanırım bi çeki düzen vermem lazım kendime :S

Sorma yaaa Ben de çok takintiliyim...belki de bu kadar taktığımız için veremiyoz...kopuyor ipler...raydan çıkıyoruz...bu kadar takmadan belki de kendiliğinden gidecek kilolar...biz farkına bile varmadan...kim bilir...

aynen canım ya bu arada ben diyeti bıraktım şöyle bıraktım sağlıklı beslencem öle yemicem herşeyi ama çok canım çekincede mesele haline getirip yememezlk yapmıcam. Birde çok önemli bir nokta abur cubur yemicem zaten abur cuburu bırakalı yıllar oldu da dün dayanamadım yedim biraz, çorum leblebisi ve pişmaniye getirmişlerdi napıym böyle şeyler yılda 1 yada 2 kere geliyor ama yediğime pişman oldum Tartıya sürekli çıkmyı da bırakmam lazım da o nasıl olacak bilmiyorum.

:)))

Eklentiler

• $1403773926063.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 40
:))) :))) :)))

Eklentiler

• $1403774286363.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 38
:))) :))) :)))

Eklentiler

• $1403800863307.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 53
Ramazan icin çok özel programlarim planlarim ve de hedeflerim var...hepsini burda an ve an paylasacagim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…