Bahar geldi...yaz da kapıda...bütün yağlarım meydanda...boğazıma iştahıma laf geçiremiyorum...son noktayı şu andan itibaren koyuyorum...şu anki kilomu bilmiyorum...yarın tartılıp yazarım...su anki halimin fotolarını da yüklerim...simdilik iyi geceler sevgili günlüğüm can yoldasim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada obsesifimsi Sen de hoşgeldin gunlugume...Ben hırs yapınca ve de diyete başlayınca çok radikal davranıyorum...çok sıkıyorum kendimi...yedigim en ufak birseyin bile bana kilo olarak geri donecegini düşünüyorum hep...o yüzden yiyemiyorum...yemekten korkuyorum acikcasi...tabiiii sonra da bunalıp birakiyorum maalesef...bu sefer bırakmak yok ama...oruç geliyoo...bayram hepimizin bayramı olsun...tek ümidim bu...
Canim sagolasin...tmm ugrarim senin gunlugune de...motivasyon çok önemli bu surecte...takipteyim...
Canım 26 yasindayim...155 boyundayim...gecenlerde 59.5 la başladım 56.4 e kadar zayifladim...sonra bırakınca 58 oldum...hedefim 48 ewt...boyum da kısa zaten...
Günaydın herkese...
Yeni bir güne daha merhaba...güneşli ve de sıcak bir gün...
Herkese azim istikrar ve bol bol irade diliyorum...pişmanlıkların keskelerin olmadığı bir gün olsun bugun...tartidaki sayılar inişe gecsin...çikolata abur cubur tatlı hamur işi kizartmalardan aldığımız zevk tat lezzet...verdiğimiz kiloları görünce tartidaki sayının düştüğünü görünce aynada kendimizi begenmeye başlayınca etrafimizdan iltifatlar yağmaya baslayinca nasıl yaptığınızı merak eden bakışları görünce her giydigimiz yakistiginda aynanın karşısından ayrilamayinca alacağımız zevkten tattat lezzetten mutluluktan kat kat kat kat kat iyi değildir canım...
Sonu pişmanlık çünkü...sonu azmin hırsın istikrarin azalması ve de iradenin sıfırlanması çünkü...uzuldukce yemek...pişman oldukça yemek...kilo aldıkça üzülmek...ve yine yemek...bu bir kısır döngü...uzak duralım artık bu kısır donguden...
Kendimizi taniyalim...biz ne istiyoruz biz neyi hak ediyoruz...unutmayalım...hayatta bizden önemlisi ve de bizden degerlisi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?