HEDEF 48... Fit ve Sıkı bir beden... İspati burada...

Hmmm mantikliymis bu...ben de bizim sağlık ocagina bir gideyim fırsat bulabilirsem...boyun kaç peki canim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1.65 boyundayım. Sağlık ocağına gitmedim özel hastanedeki diyetisyenleri arayıp sordum yaz geldiği için muaynesi 45 lira olmuş normalde 30du yuh ya 30 olsa gitcektim de 45 fazla geldi :/ Birde ilk zamanlar her hafta çağırıyor.

Bugün eski diyet listelerimi sercem onlara göre uygun bir liste hazırlıcam ve onu uygulucam hep. Az sonrada leslie ile wark et home diye bişey var onu yapcam yada yürüyüşe mi çıksam yarım saat yada 40 dk falan ama hava çoook sıcak yaa :/ Sen spor yapıyo musun ?

Canim ne guzel program yapmışsın kendine...Ben eliptik bisikletime biniyordum ama biraktim...bu hafta tatile cikiyorum...ınş baslayacam yeniden...ip atlamayı da dusunuyorum...o videolari da indirecem yapacam ınş...

Okul bittikten sonra ihmal etme sporu kilo veriyosun tamam da gevşek oluyor etler falan ben bir ara 72lerden 63e düşmüştüm sporsuz sadece diyetle ondan dolayı kollarım falan gevşek :)

İp atlamak çok işe yarıyor tavsiye ederim. Ben sadece pilates yapmaya karar verdim haftada 3 gün kalan 4 günde yürüyüş bakalım kısmetse artık

Canım pilates sikiliastiriyor...o yüzden ben önce yağların büyük bir kısmından kurtulayim...ondan sonra pilatese baslayacagim ins...squat i araştırdım du netten...kalça ve basen için acayip etkili...ama önce su fazlalıklardan kurtulmam gerekiyor...ben zamanında 64 ten 52 ye düşmüştüm...ama benim sorunum koruyamamak maalesef...

Su adetim bitsin sil baştan yeniden baslayacam Canım ins...tabiii dikkat etmem lazim simdiden...

Adetteyken salma sakın adet döneminde daha çok kilo verilebiliyor tabi diğerine devam edersen ben adetten sonra 2 kilo birden verdigimi bile biliyorum. Adet bittikten sonra anca farkediyosun ama adetliyim diye salma ahhh ahhh bende adet olabilsem bu ara olamiyorum da doktora gitcem

Bence pilates sıkılasmak için diyetin bitmeden başla çünkü sarktiktan sonra toplamak daha zor. Gerçi zaten spor yapicakmissin da :))

Ewt canim haklısın...yarin Benim için yeni ve güzel bir gun...seninleyim canim son gaz...pilates e baslayacam...ama şöyle bir 4-5 kilo verip biraz hafiflemek istiyorum...Sen maşallah iyi gidiyorsun canim...Yarın tartilacam...

İsim bitti...tatildeyim artik...pazar gunu gezi var ona katilacam...fazla abartmadan kurtarabilirim günü ins...

İyi gidiyorsun dedin de bugün coştum ben bütün gün disardaydim öğlen burgeekinge gittik gerçi kola icmedim ice tea içtim ama olsun akşamda et yedim sadece de anlayacagin abarttim ama toplucam offf pazarda eminonune gitcez bütün gün disarda olcam o zaman napcam bilmiyorum bu arada hasta oldum sonunda :))

Pazar günü eminonunde diyeti bozmicak şeyler yicem kararliyim :)

Canim alternatif şeyler yemeye calis...olmadı yanında birşeyler gotur...Ben tartışılsın bugun...
58.2 ciktim...3 kilo vermiştim 2 sini o geri almışım...fena dagittim cunku...aslında daha fazla aldigimi dusunuyordum...59.5 la baslamistim...yarinki geziden sonra da benim programım basliyooo ins...

Eğer kaçamak yaptıysan en iyisi o gunu ve yediklerini unutmak...çünkü düşündükçe pişmanlık ve vicdan azabı insanı mahveder ve benim rejim gitti bozuldu diye salar kendini insan...en iyisi herşeyi silmek...

Bugün baslayamadim canim...aksilikler yakami birakmadi...Yarından itibaren her ayrintimi yazicam...elimde bir başarı hikayesi kitabı var...gaza gelmek amacli Onu okudum biraz önce...altını cizdim...notlar aldim...onlardan da yazacam...

Ramazana kadar her gün çıkıp yuruyecem...Ben biraz usengecim tembelim...evde oturmayı çok severim maalesef...zorlayacam artık kendimi...

Senden ricam benimle irtibatı koparma...sana karşı bundan sonra sorumlu tutuyorum kendimi...herseye dikkat edecem...çaba harcayacam...usenmeyecem...ertelemeyecem...vazgecmeyecem...

merhaba! bende senin gibi iştahımndan şikayetçi biriyimm iştehını azaltmak için bişeyler yaptın mıı?

açıkçası azmine bayıldım.. yediklerin gerçekten az ve spor da yapıyorsun.. birbirimizi gaza getirmemiz gerektiğini düşünüyorum , seni günlüğüme beklerimmm..

benim diyette ikinci günüm, bir kilo verdim. boy 1:65 kilo 62 şuan.. hedefimse haziran bitiminde 55 olmak.. bu yaz sonunda ise 50'yi görmek istiyorum :44:

bu yaz bu iş bitsin!

Ramazanda da akşamları çıkıp yürü bence çünkü ben öyle yapcam birde ramazanda daha çok dkkat edilmesi lazım ya akşam yemeyi abartırsan fazlasını alırsın ki ben biliyorum kendimi ramazanda akşamları abartırsam 1 ayda 10 bile alırım belki daha fazla. O yüzden planım çorbayla açcam iftarımı ondan sonra yarım saat falan bekleyip ana yemeği yicem tabi pilav falan yemicem. Bir de ben de şey var ben akşam yediklerimle oruç tutarım sahura sadece su içmek için kalkıyorum. Öyle yapcam bakalım :)

Ben buralardayım merak etme gözüm üstündeeeee

Canım çok teşekkür ederim...iyiki varsin...8 gibi uyandim...sonra tekrar uyuyakalmisim...şimdi uyandim...ılık su icecem simdi...sonra da hafif bir kahvalti...yediklerimi yazarim...dışarı cikip yuruyecem de ins...bugun benim miladim olacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…