Hedef 5 kilo vermek✔️

28 Şubat

Kg:82.00

Kahvaltı
1 hasl yumurta
2 şer çatal tulum ve beyaz peynir
1 bard tek şekerli çay
5 er siyah ve yeşil zeytin
Bir tatlı kaşığı bal
1 dilim kepek ekmeği

Öğlen ve akşam diyete uygun değildi. Aksam misafirliğe gittik

Su 1 litre içebildim

Spor yok

Eklentiler

• IMG20220228074008.webp
    IMG20220228074008.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 85
2 Mart
Kahvaltı aynı tip

Öğle diyete uygun değildi

Akşam, iki kaşık pilav, bir kaşık yoğurt,iki üç çatal tavada yumurta, iki çatal et

Su/ 2 litre
Spor/ 10 dak yürüyüş

2 Mart
Kahvaltı aynı tip

Öğle diyete uygun değildi

Akşam, iki kaşık pilav, bir kaşık yoğurt,iki üç çatal tavada yumurta, iki çatal et

Su/ 2 litre
Spor/ 10 dak yürüyüş
Merhabalar bende zayıflamak istiyorum ve kullandığımız bir çay var ödem atıcı ve incelme sağlıyor bilgi isterseniz özele dm atabilirsiniz

Selam canım . Ye dengele zayıfla bizim gruba gelmek ister misin. Tek başına motivasyon olmuyor. Bende çok denedim 🤗 3 haftda 4 kilo verdim 79,3 den 75,8 e indim tamamen motivasyonla. Diyet ve istersen spor.
Günlük menü yazmak ve pazartesi cuma günleri tartılıp resim atmak mecburi . Kaçamak yapmak yok . Yapılırsa 20 dk istedişin sporu fazladan yapıcaksın. Kural bu kadar💛💐
Gelirsen memnun oluruz😘 bol eksilerin olsun

Selam canım . Ye dengele zayıfla bizim gruba gelmek ister misin. Tek başına motivasyon olmuyor. Bende çok denedim 🤗 3 haftda 4 kilo verdim 79,3 den 75,8 e indim tamamen motivasyonla. Diyet ve istersen spor.
Günlük menü yazmak ve pazartesi cuma günleri tartılıp resim atmak mecburi . Kaçamak yapmak yok . Yapılırsa 20 dk istedişin sporu fazladan yapıcaksın. Kural bu kadar💛💐
Gelirsen memnun oluruz😘 bol eksilerin olsun
Selam,sağol canım,evet birlikte motivasyon oluyor haklısın. Tamam geliyorum. Allah'ım inşaallah başarırım ya. Teşekkürler hep birlikte başaralim, 🤲🤲🤲🤲

Teşekkürler ya, şuan kaç kilosunuz? Ben korkudan baslayamiyorum,çünkü çok zorlanıyorum.
69.4 düm şuan ama reglim inşallah ödemler gidecek 😀 67 ye kadar düşmüştüm ama geri çıktım malesef

Back
X