- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
1.360 içtigime ekleme yapıyorum
Toplam 1.720 ama 2 bucuk planım var,geç saatlere kaldı
Toplam 1.720 ama 2 bucuk planım var,geç saatlere kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldinben geldim.
![]()
Merhaba, hemen hemen aynı kilodayız. Emzirdiginiz için diyet yapmayın bence.emziren anneler de yapıyor ama ben şahsen ölüp bitince verimli olamam çocuğuma. Emzirme bitince dikkat etmenizi Allah bağışlasınMerhabalar bende katilabilirim size, doğum yaptım ve doğumdan sonra 82 kiloda takılı kaldım daha sonra akşam yemeğinden sonra bişey yememeye başladım bu süreçte iki buçuk kilo gitti şu an 79,5 kilom ancak hedefim 69 olmak ilk aşamada bu sebeple katilabilirim. Ben aralıklı oruç uygulamaya calisiyoeum ama emzirdigim için saatler biraz daha az ancak faydasını görüyorum galiba yoksa üç ana öğün üç ara ogunle ne yiyeceğim diye düşünmekten aklım hep yemekte oluyor
Hoşgeldin.Merhabalar bende katilabilirim size, doğum yaptım ve doğumdan sonra 82 kiloda takılı kaldım daha sonra akşam yemeğinden sonra bişey yememeye başladım bu süreçte iki buçuk kilo gitti şu an 79,5 kilom ancak hedefim 69 olmak ilk aşamada bu sebeple katilabilirim. Ben aralıklı oruç uygulamaya calisiyoeum ama emzirdigim için saatler biraz daha az ancak faydasını görüyorum galiba yoksa üç ana öğün üç ara ogunle ne yiyeceğim diye düşünmekten aklım hep yemekte oluyor
Hoşbulduk.Hoş geldin
Merhaba, hemen hemen aynı kilodayız. Emzirdiginiz için diyet yapmayın bence.emziren anneler de yapıyor ama ben şahsen ölüp bitince verimli olamam çocuğuma. Emzirme bitince dikkat etmenizi Allah bağışlasın![]()
Günaydın ya, yeni girdim burayaGünaydın.Su içtin mi?
Günaydın canım. Bol su çeceğiz. Bol yağ yapacağız.Dün burayı unutmuşum![]()
Anca başladım diyebilirim ama toparlicam inşaallah, vakit bulamadım yoğunluktanGünaydın canım. Bol su çeceğiz. Bol yağ yapacağız.![]()