Hedef 5 kilo vermek✔️

Cordelia Cordelia bişey sorucam da anca farketmisim🤦 bı Kural hakkında. Rezil olmuyim😇 cuma günü en çok kilo veren kırmızı takım kaptanı oluyomus ya, okudum bu kuralı ama anca algiladim galiba 🤦 kırmızı takımda olan biri mi oluyor, yoksa her hangi biri mi kırmızı takımda kaptan oluyor 🤔🤦🤦 kusura bakna ya, sorunca rezil oluyorum gibi oldu😇😇😇😇
Canım kirmizi ya da mavi takımda olan biri oluyor. O takımlarda spor var biliyorsun. Yeşil takımda en çok kilo veren yeşil takım kaptanı oluyor canım. ❤️

Canım kirmizi ya da mavi takımda olan biri oluyor. O takımlarda spor var biliyorsun. Yeşil takımda en çok kilo veren yeşil takım kaptanı oluyor canım. ❤️
Aaa doğru ya, ben de kaptan mi değişiyor diyorum. 😆😆Tamam sağol , 1 kilo dan fazla veren oluyor mu yeşil takımda? Belki ben bu sefer olurum 💃💃

Sağol , bak şimdi kısa ve net şekilde soruyorum. Ben şimdi yeşil takım kaptanı oldum yani bulunduğum takım ya, benim farklı bir görevim var mı, ya da şöyle sorayım görevlerim.nedir,?
Takımı motive etmek genel olarak🥰
Yesil takim tam olarak belli olsun etiket yaparsin
Menulerin yazılmasını saglarsin 🥰

Sağol , bak şimdi kısa ve net şekilde soruyorum. Ben şimdi yeşil takım kaptanı oldum yani bulunduğum takım ya, benim farklı bir görevim var mı, ya da şöyle sorayım görevlerim.nedir,?
Herkese su içir. 🤭
Sen nasıl bir destek bekliyorsan arkadaşlarına öyle destek vermeye çalış. Zipzip- Zipzip- yazmış zaten. 🤗

Back
X