Ben pek hatirlayamadim ama olsun iyiyim canım sen nasılsın. Cok guzel kilo vermissin ahh keske ben de bir 60 olsam sonrası gelir insallah da işte ne yapalım cok fazla sıkamıyorum kendimi ancak boyle yavas yavas . Gec olsun guç olmasinCanim nasilsin ? Hatirliyorum seni az cok bende devam ettiremedim iş güç bebek derken. Şimdi tekrar başladım bugün. 60 kiloya kadar düştüm ama 1 ayda 2.5 kilo aldim 62.3 üm şuan. Hedef 50. 86.8 den düştüm 10.5 ayda.
Hem senin bebek varmiş allah bagıslasin benim bebek olsa kilo onemli degil verilir de bebegimde olmuyo onunda bende kotu etkisi oluyo ister istemez . Ne yapim Allah kerimCanim nasilsin ? Hatirliyorum seni az cok bende devam ettiremedim iş güç bebek derken. Şimdi tekrar başladım bugün. 60 kiloya kadar düştüm ama 1 ayda 2.5 kilo aldim 62.3 üm şuan. Hedef 50. 86.8 den düştüm 10.5 ayda.
Linam07 eski nickim hatırladın mi : aynen geç olsun güç olmasın ki zaten 2 kilo vermişsin sanirim durmak yok yola devamBen pek hatirlayamadim ama olsun iyiyim canım sen nasılsın. Cok guzel kilo vermissin ahh keske ben de bir 60 olsam sonrası gelir insallah da işte ne yapalım cok fazla sıkamıyorum kendimi ancak boyle yavas yavas . Gec olsun guç olmasin
Aynen canım hayirlisı bakalımLinam07 eski nickim hatırladın mi : aynen geç olsun güç olmasın ki zaten 2 kilo vermişsin sanirim durmak yok yola devam
Günaydın
Karatay Kahvaltı tamam
Simdi super tempolu yürüyüş
Canım karatay deyip duruyonda menünü bir göremedik yani neymis bu karatay diyeti neler tüketiyosunSelam Hanımlar
Karatay beslenmeye bağlı kaldım
15 dk fitness yaptım
simdi de yürüyüşe cıkıcam
2 litre su ve 3 bardak bitki çayı içtimm
Canım karatay deyip duruyonda menünü bir göremedik yani neymis bu karatay diyeti neler tüketiyosun
Merhabalar. Ben de 1.70 boyunda 68 kiloyum. 2 yıl önce 54 kiloydum. Sağlık sorunları sebebiyle 25 kilo kadar aldım. Şimdi vermek istiyorum tekrar. Kahvaltıda domates peynir yiyorum, ekmek yemiyorum. öğle yemeğimi 3-4 parçaya bölerek akşama kadar 2şer saat aralıklarla bitiriyorum. Akşam yemeklerini bugün itibariyle kesmek istiyorum ve her gün 1 saat eliptik bisiklet yapmaya çalışıyorum. ancak yarım saat sonra çok sıkılıyorum eliptik bisiklette. sıkılmamak için önerisi olan var mı?
inşallah ben de 1 ay sonra 58 e düşme hedefim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?