- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katılıyorum bu günlerde çok yogumum hiç evde durmuyorum ev işleri ütüler falan aldı başını gitti ben im canım sıkılıyo falan aslında bir bakıyorsunuz bir şey yemiyorum sonra bir bakmışım elim e ne geçerse yiyorum bana yardımcı oluun
katılıyorum bu günlerde çok yogumum hiç evde durmuyorum ev işleri ütüler falan aldı başını gitti ben im canım sıkılıyo falan aslında bir bakıyorsunuz bir şey yemiyorum sonra bir bakmışım elim e ne geçerse yiyorum bana yardımcı oluun
Canım çok sağol, bukadar bilgilendigin için
Uygulamaya çalışacağım, ama sabahları Uni'ye giderken 10 dakikada kahvaltı yapıyorum, hızlı olsun diye ve uzun süre acıkmamak için ekmek yiyorum. Bir zamanlar müslı, haferflocke falan yemeye çalıştım ama devamını getiremedim. Hem onlarda Kohlenhydrate oluyor demi?
Tavsiyen varmı sabahları için?
Canan Karatay'ın Videolarını bakıp, beyin programlamasına başlayacağım (zaten informatik okuyorum, programaya başka boyut getireyim)
Coştun vallahiiiBilgilere bayıldımmm.Uzun uzun anlatmışsın da sağol canım.Seni görmeden sevdim bak.Ben kurtuldum size de yararım olsun diyorsun.İyi de yapıyorsun.
Ben 50-59 arasında yediklerimi paylaşıyordum.Bura da paylaşayım sen değerlendir lütfen.![]()
günaydın canım ünv dersin 9 da başlıyordur benim tavsiyem mesela 7 de uyanıp bir dilim kepek ekmeği mesela lor peynir bol sebze yeşil çay ile hahvaltı yağpman bildiğim kadarırla en iyi öğün sabah kahvaltısı olmalı araya ara öğün mesela meyve iki iç tane kavrulmamış badem ceviz gibi kuruyemişler koyarak ve en az akşam yemeği olacak şekilde yemek gerekiyor. Yni sabahtan akşama devamlı azalmalıymışCanım çok sağol, bukadar bilgilendigin için
Uygulamaya çalışacağım, ama sabahları Uni'ye giderken 10 dakikada kahvaltı yapıyorum, hızlı olsun diye ve uzun süre acıkmamak için ekmek yiyorum. Bir zamanlar müslı, haferflocke falan yemeye çalıştım ama devamını getiremedim. Hem onlarda Kohlenhydrate oluyor demi?
Tavsiyen varmı sabahları için?
Canan Karatay'ın Videolarını bakıp, beyin programlamasına başlayacağım (zaten informatik okuyorum, programaya başka boyut getireyim)
Ah aşkımsın fıstığım :)
Senden çok berrak bir enerji alıyorum buraya yazdım yazalı :)
Algıların çok açık gerçekten herkes başkalarının yazdıklarına Söylediklerine o kadar kulak asmayabiliyor
Ben kendimden biliyorum
kendi dünyamda yaşıyorum :)
Canım bir bayan için zayıflamanin ne kadar mutluluk verici olduğunu biliyorum
Kendime hala inanamıyorum
Bu sefer Şeytanın bacağını kırdım :)
Selalmaz a çok minnettarım bu topiği açtığı için
Hayatımda mesela hiç maniküre pediküre gitmedim :)
Vallahi öyle bir şey geldi ki enerji
Gideceğim :)
Çünkü ben buna değerim
Kendimi çok sevmeye başladım
Sizde böyle olun istiyorum :)
Size yaşayın bu mutluluğu
Aslında hiç birimiz fazla yemiyoruz
Yanlış şeyleri yiyoruz
Bizim nefsimizi azdıran besin guruplarının başında bilin bakalım ne var :)
Evet karbonhidratlar :)
Bunlar bizi yönetiyor biz yemeyi yöneteceğimize :)
Ben bugün bakın midem küçülmüştür kesin su Böreği yemeye başlasam baya yerim valla :)
Ona rağmen
Doyum a ulaşmak zor bunlarla iki saat sonra miskinleştiriyor 3 saat sonra tekrar acıktırıyor
Bunun bilimsel açıklaması var bakınız kan şekeri insülin :)
Ben ne yapabilirim
Hormonel dengem altüst olduktan sonra
Yani suçlu biz değiliz yediklerimiz :)
Ayrıca canım bu tahıllar şekerler Kanı koyulaştırıyor, bağışıklığımızın askerlerinin 80% i bağırsaklarda Bağırsak florasını alt üst ediyor bağışıklığı çökertiyor yani
Vücüdumuza zehir hala neden bu kadar Israr ediyoruz Börek çörek kek yemede?
Çünkü bağımlılık ta yapıyor :)
Bakın biz Akdeniz ülkesiyiz zeytinyağlıları sebze yemeklerini baş tacı yapalım :)
Boşverelim bu şapşal karbonhidratları :)
Çünkü bunlar bizi yönetmeyi seviyor içimizde kaos yaratıyorlar :)
Canım ayrıca sen Şeyda coşkum diyeti yapmışsın
Seni düzeltmek benim haddim değil :)
Detoksalrını boşver :) ama felsefesiyle devam
- 130 gr protein (tavuk göğsü, balik, somon, hindi, hindi göğsü, kıyma)
- yanına bol yeşillik sebze artık ya salata proteinlerle yada sebze yemeği
- sabahta Yazdığım gibi Omlet filan
Inan bütün Mankenler Zayıf insanlar 95% böyle besleniyorlar
Akşama doğru kalori alımını düşürüyorlar ve belli bir saatten sonra ağıza fermuar :)
Kimse Börek yiyerek zayıflamaya çalışmıyor
Aklın yolu birdir fıstıklarım :)
Canan karatayın videolarını izle canım bol bol :)
Okuyan bana ne diyordur kimbilir
Kız iyice sıyırmış obsessif olmuş ahahah :)
Canım ben seni görmeden çok sevdiiim, tavsiyelerin için teşekkür ederim.Canım seve seve :)
Bak canım üniversiteye gidiyorsun bir uğraşın var çok güzel kafa yorduğun bir Şeyler bar
Sana kilo vermesi çok kolay inan bana :)
Canım ben geçen yaz Master tezimi yazdım
Sonlara doğru en yoğun Olduğum dönemde bile akşam 1 saatimi ayırıp ertesi gün yiyeceklerimi hazırlıyordum
Olmadı Patlıcan biber kabak domates Soğan sarımsak fırına verip lor peynir yapıp baharatla bu sebzeleri 3 e bölüp 3 öğün ertesi gün bunu yiyordum hi Zaman'ım yoksa
Ertesi gün -500 gr oluyordu mesela :)
Sebzeler bir mucize inan bana
Vücudumuz bayılıyor birden yağlar çözülüveriyor
Çünkü sebze Alkali (basisch) sabun da ondan Yağlı ellerimizi sabunla temizliyoruz :)
Anladın mı canım ne demek istediğimi? :)
Sihirli formül
Üniversiteye gitme saatim hep değişiyor. Bazen 11'de gidiyorum bazende sabah 6 da kalkmam gerekiyor. Önceki yorumlardaki gibi akşamdan sağlıkli yiyeceklerle kahvaltı hazırlayacağım insallah bundan sonra :)günaydın canım ünv dersin 9 da başlıyordur benim tavsiyem mesela 7 de uyanıp bir dilim kepek ekmeği mesela lor peynir bol sebze yeşil çay ile hahvaltı yağpman bildiğim kadarırla en iyi öğün sabah kahvaltısı olmalı araya ara öğün mesela meyve iki iç tane kavrulmamış badem ceviz gibi kuruyemişler koyarak ve en az akşam yemeği olacak şekilde yemek gerekiyor. Yni sabahtan akşama devamlı azalmalıymış
Ah aşkımsın fıstığım :)
Senden çok berrak bir enerji alıyorum buraya yazdım yazalı :)
Algıların çok açık gerçekten herkes başkalarının yazdıklarına Söylediklerine o kadar kulak asmayabiliyor
Ben kendimden biliyorum
kendi dünyamda yaşıyorum :)
Canım bir bayan için zayıflamanin ne kadar mutluluk verici olduğunu biliyorum
Kendime hala inanamıyorum
Bu sefer Şeytanın bacağını kırdım :)
Selalmaz a çok minnettarım bu topiği açtığı için
Hayatımda mesela hiç maniküre pediküre gitmedim :)
Vallahi öyle bir şey geldi ki enerji
Gideceğim :)
Çünkü ben buna değerim
Kendimi çok sevmeye başladım
Sizde böyle olun istiyorum :)
Size yaşayın bu mutluluğu
Aslında hiç birimiz fazla yemiyoruz
Yanlış şeyleri yiyoruz
Bizim nefsimizi azdıran besin guruplarının başında bilin bakalım ne var :)
Evet karbonhidratlar :)
Bunlar bizi yönetiyor biz yemeyi yöneteceğimize :)
Ben bugün bakın midem küçülmüştür kesin su Böreği yemeye başlasam baya yerim valla :)
Ona rağmen
Doyum a ulaşmak zor bunlarla iki saat sonra miskinleştiriyor 3 saat sonra tekrar acıktırıyor
Bunun bilimsel açıklaması var bakınız kan şekeri insülin :)
Ben ne yapabilirim
Hormonel dengem altüst olduktan sonra
Yani suçlu biz değiliz yediklerimiz :)
Ayrıca canım bu tahıllar şekerler Kanı koyulaştırıyor, bağışıklığımızın askerlerinin 80% i bağırsaklarda Bağırsak florasını alt üst ediyor bağışıklığı çökertiyor yani
Vücüdumuza zehir hala neden bu kadar Israr ediyoruz Börek çörek kek yemede?
Çünkü bağımlılık ta yapıyor :)
Bakın biz Akdeniz ülkesiyiz zeytinyağlıları sebze yemeklerini baş tacı yapalım :)
Boşverelim bu şapşal karbonhidratları :)
Çünkü bunlar bizi yönetmeyi seviyor içimizde kaos yaratıyorlar :)
Canım ayrıca sen Şeyda coşkum diyeti yapmışsın
Seni düzeltmek benim haddim değil :)
Detoksalrını boşver :) ama felsefesiyle devam
- 130 gr protein (tavuk göğsü, balik, somon, hindi, hindi göğsü, kıyma)
- yanına bol yeşillik sebze artık ya salata proteinlerle yada sebze yemeği
- sabahta Yazdığım gibi Omlet filan
Inan bütün Mankenler Zayıf insanlar 95% böyle besleniyorlar
Akşama doğru kalori alımını düşürüyorlar ve belli bir saatten sonra ağıza fermuar :)
Kimse Börek yiyerek zayıflamaya çalışmıyor
Aklın yolu birdir fıstıklarım :)
Canan karatayın videolarını izle canım bol bol :)
Okuyan bana ne diyordur kimbilir
Kız iyice sıyırmış obsessif olmuş ahahah :)
maşallah canım sana kızlar şekildede görüldüğü gibi aslında yiyerek mutu olunuyor yerken keyif alıyorum mutluyum diye bir şey yk bakın kızımıza verdikçe enerji saçıyor maşallah enerjisi bize bile yetiyor akşam dışarda yedim ama dışarda yemek yememe rağmen sonra o kadar mutsuz oldumki moralim çok bozuldu sana katılıyorum canım insan ne kadar bu konuda video izler okur takip ederse o kadar motive oluyor hadi baklaım darısı bzie inş
dün akşam dırşarda kontrolsüz yediğim için sabah kahvaltıda sütlü kahve içtim okulda öğlen bol ayran içtim bir cubuk kraker yedim minnacık bitter çikolata yedim akşam saat 4 gibide inş bol yeşillikli nohutlu bir salata yiyeceğim günümü böyle kapatacagım ha bu arada dün 8000 adım atmışım aslında akşam misafirim olmasaydı yürüyüşte yapabilirdim ama evde ip atlasam diyorum en azından hadi baklaım
Kızlar valla ben de sınanıyorum
Geçen hafta patronum sen burada donut yemişmiydin diye pembe 2 donut almış masama koymuştu
Dün bir iş arkadaşı herkese donut getirmiş
Bugün bir stajyerin son günüydü
5 katlı bir pasta getirmiş
Aman Allah'ım ben de insanım
Midem sürekli guruldadı bugün![]()
Bu kadarı fazla gerçekten
Yeteeeer ahaha
Kızlar önümüz hafta sonu sizlere cevap yazabilirim rahat rahat :)
O zamana kadar gulfuren canım git o pikniğin tadını çıkar sonuna kadar
Samimiyim canım değmez bu kadar strese girmeye :)
Bak ben sana diyorum Kafayı eğitmeye yatırım yap :)
Inançlarımızı değiştirmemiz Lazım sonra kilo verme gerçekten 3 hafta sürer :)
Bu kadar strese değmezmiş dersin :)
Değmez de gerçekten canım
Kilo nedir canım? Allah başka dert vermesin
Şu anki durum kısıra keke salama ah sevdiceklerimden ayrılmak zorundayım
Diyetteyim
Kendimden çok iyi biliyorum canım o günleri unutmadım :)
Ama o onlar benim sevdiceklerim değil bana sağlığıma zarar veriyorlar olacak midem bedenim benim tapınağım kutsal yerim bu çöpleri sokamayacağım olacak okudukça dinledikçe bilgilendikce :)
(Allah'ım beni affet Yemeğe çöp dedim :/)
Bu diyet değil benim sağlıklı beslenme tercihlerim olacak
Ondan sonrası kolay olacak ondan sonra o kilolar patır patır gidecek :) ve inandığın için bir daha gelmiycek :)
Kendine zaman ver, daha fazla oku bilgilen o zamana kadar inandığın gibi beslen :)
Gün gelir fena devran döner :)
Hayatı kendinize zindan etmeyin canlarım kuzularım
Değmez, keyifli olalım hep inşallah :)
Sizi öpüyorum çok
Herkese hayırlı kandiller kızlar. Bevde bu sabah zayıflamanin mutluluğunu yaşadım yine.58 i gördüm. .çok şükür 4 kilo gitti, ilk hedef 55 ..kaldı 3 kilo..herkese kolay gelsin. .biz bayanlar istersek herseyi yaparız evelAllah:)
Donut bildigim kadariyla yağda kızartıliyor ve acayip kalori bombasi, tadıda bir okadar bombaİradene hayranım.Ben olsam onları hapur hupur yemiştim.Donutu internetten araştırdım mayalayıp fırına mı atılıyor,yoksa yağda mı kızartılıyor.Yapacağımdan değil merakımdan soruyorum. :)
Canım beni ya sağol :) Yedim,içtim geldim.Ama insan artık farklı beslenmeye alışınca istesen de çok abartamıyorsun.Mide sinyal veriyor yeter doydum diye.
Senin yazdıkların doğru tespitler.Bende başaracağım.Bir-iki güne regl olacağım mesela önceden çikolataları kare kare götürürdüm.Şükür artık böyle isteklerim kalmadı.Önce mutfağı baştan düzenlemek lazım.Senin kadar olmasa da yediklerinin yakınından geçeceğim.
Dediğin doğru yeterince canımı sıkan sorunlarım var.Oturupta bunu yedim,şunu yedim diye moralimi bozamayacağım.
Sen diyetisyen ve yaşam koçumuz oldun vallahi..
Seni de kutlarım.Her şey istemekte ve bilinçaltını doğru kotlamakta.Aynı kilodayız.55 de beraber buluşalım inşallah.
Bu arada hepinizin kandilini kutluyorum.Allah dileklerini kabul etsin inşallah.![]()