hedef 53 kilo inş .

Aksam balik salata yenildi ekmeksiz arkasından da evdeki ayvaları değerlendirdim bir tane ayvayi dogradim. İçinde pekmez ve su ile pisirdim sogunca uzetine ceviz ile cayin yaninda afiyetle yedim cok seviyorum bu lezzetleri hem temiz saglikli ve zehir yiyirum hissine kapilmiyorsun nede olsa dogal buda bir kod olabilir

Kac gundur firsat bulamadim tartilmaya korkuyorum cunku cok sık tartilan ben dusunme gucunu. Arastirdiktan sonra orada cok sık tartilmayin diyor hatta 45 gunde bir diyor bende tam tartilmamays alismisken yediklerimede dikkat ettigime inandigim bir surecte tartilirsam buyu bozulacakmis gibi geliyor su anda iyim dun ogle yemegine okula brokoli hasladim falan bilemiyorum tartilayimmi tartilmayayim mi

Kac gundur firsat bulamadim tartilmaya korkuyorum cunku cok sık tartilan ben dusunme gucunu. Arastirdiktan sonra orada cok sık tartilmayin diyor hatta 45 gunde bir diyor bende tam tartilmamays alismisken yediklerimede dikkat ettigime inandigim bir surecte tartilirsam buyu bozulacakmis gibi geliyor su anda iyim dun ogle yemegine okula brokoli hasladim falan bilemiyorum tartilayimmi tartilmayayim mi
Merhaba, hedefiniz 53 idi 60 larla baslamissiniz sanirim, suan merak ettim ne durumdasiniz ? Bende bugun basladim cunku

Bugün tartıl sonra 45 gün dayanabilirsen tartılmazsın.

Ben dun basladim diyetime iki gundur dikkat ediyorum yediklerime, aksamlari yemek yemeyi kestim mesela dun aksam sadece yogurdun icine yulaf ve kuru kayisi koydum bir kase onu yedim inanilmaz tok tutuyor tadida lezzetli tavsiye ederim.

Isin acikcasi dusunme gucu benim kafayi iyice karıştırdı nasil hareket edecegimi bile miyorum su an lahana corbasi yaptim yarin ins icmeye baslayacagim oglenede brokoli hasladim bir dilim ekmek ile acaba eski gunlerdeki gibi hergun tartilsammi gr gr yaziyordumya buraya yoksa dusunme gucune devammi etsem bana bur fikir aslinda tam uyguladigim bir diyet yok nedir cok sebze tuketmeye calisiyorum sonucta rabbim kisin bir cok sebze nimet vermis ise mutlaka bir hikmeti vardir lahana brokoli karni bahar falan.

Merhaba, hedefiniz 53 idi 60 larla baslamissiniz sanirim, suan merak ettim ne durumdasiniz ? Bende bugun basladim cunku
Biraz gec oldu ama merhaba ben hala 60 lardayim zaten dudunme gucune yonelmeminde sebebi bu oldu cok kilo verme surecim oldu cok guzel basarilarda elde ettim ama su anda kitap yazacak kadar bilgi donanimina sahibim ama olmuyor vucut bir cok sey denedigi icin birde cok kilo kayiplarim. Kisa zaman dilimlerinde oldugu icin vucudum cevap vermiyormus bu boyle olunca motivemde kisa suruyor bakalim kasmak yok bol sebze ev yapimi tam bugday ekmegi derken ins gider diger tarafli artiksurekli dusunmek. Ve kisitlamalar olmuyor nasil yasamam gerektigini ogrenmem gerekiyor oyle davetlerden gunlerden kacarak emanet yasar gibi degilde her zaman her daim ayni fikir yapisina sahip olarak yasamaliyiz

Slm uzun surudir girmedim. Cunku beyin gucu ile zayiflamaya takmistim ve uzun suredir okuyorum uyguluyorum ve artk hayatimda diyet yok tartibyok yenibir sayfdada gorusmek uzere bu arada kilo verdim☺dusunme gucu ile zayifla

S selalmaz merhaba..

Uzun zaman önce sanıyorum ayça Kaya'nin sayarak zayifla sistemiyle kilo verdin. İlgili başlıkta bazı mesajlarını okudum. Sonra belli ki başka sistem denemelerin de olmuş. Bu konuda azimli ve cesursun. Masallah En Büyük TÜRKİYE

Ben uç haftadır 4232 formülünü uyguluyorum. Yaşım 31, 69.5 kilo ile başladım. Hareketli bi hayatım yok, ama gün aşırı yürüyorum biraz. Bazen bir iki birim artı oluyor. Tahıl 4 degil, 5 oluyor, yahut meyve 2 değil 3-4 oluyor. Ama genel olarak uyabiliyorum. Bu yeme düzeninde yasak olmadığı halde şuan öyle çok tatlı kızartma yememeye çalışıyorum.

Merak ettiğim, sen bu sistemi ne kadar sure uyguladin, nasıl etkileri oldu, kaç kilo verdin ve bunu koruyabildin mi?
Benim vermek istediğim 5-6 kilo var, sonra o kiloyu korumak için mesela yine 4232 devam mı etmeliyin?

Mesela ilk 2 hafta (tabi giden odemdir ama) 2.2 kg verdim. Bu hafta regliyim. 100 Gr vermiş gorunuyorum. Tabi haftaya belli olur ne olduğu. Ama kilo verme acaba böyle az az mı devam ediyor. 100-200 Gr şeklinde?

Tartı olayı benim başıma da bela:eek:
Her gün değilse de iki uç günde bir mutlaka çıkıyorum ustune. Sanırım kısa vadede gordugum o az da olsa eksi rakamlar beni motive ediyor. Ama iste aksi de olabiliyor..

Çok soru sordum ama inş mesajımı gorur cevap verirsin:KK51:

Back
X