Kasımda kızım ilk yaşına girecek o zamana kadar 53 olmayı çok istiyorumbugünden itibaren 17.00 den sonra su dışında birşey yememeyi düşünüyorum ..
Günlük 2 litre su içilecek..
Nefsime hakim olmak zorundayım
Günlük tartılıp işi daha da heyecanlı hale getireceğim
başlangıç kilomu yarın yazacağım ve 53 kilo olana kadar vazgeçmeyeceğim ❤❤
Benimki de 17 den aşağı kalır yanı yok muhtemelen13 -14 kiloBenimde hedefim 53 ama 17 kilo vermem gerekiyor, hayırlısı :)
Afiyet olsun ama son olsunsana katılmak isterdim ama
şimdi taş kadayıfı yedim
inşallah başka zaman
ama umarım sen başarırsın
Afiyet olsun ama son olsun
Benimde hedefim 53 ama 17 kilo vermem gerekiyor, hayırlısı :)
Tabi ki katılabilirsinBen de bugün basladim hedefim 53.
Katilabilir miyim. Destek olalim birbirimize.
Merhabalar,sürecinde başarılar dilerim.Kasımda kızım ilk yaşına girecek o zamana kadar 53 olmayı çok istiyorumbugünden itibaren 17.00 den sonra su dışında birşey yememeyi düşünüyorum ..
Başlangıç kilo= 64.6
İlk hedef= 61.0
Tabi katılabilirsin inşallah sende en kısa sürede hedeflediğin kiloya ulaşırsınMerhabalar,sürecinde başarılar dilerim.
Benimde hedefim 65 yani senin suan bulunduğun kilo.Bende katılabilir miyim günlüğüne?
Güncel kilom 81,300
Daha önce 120 kilodan 70 kiloya indim ama bir takım rahatsızlıklar ve kortizon kullanımı sonucu 10 kilo kadar aldım.Yine başarırım o azmi kendimde görüyorum.Hep beraber yüksek motivasyonla zayıflarız inşallah
Günlük menü yazacak mıyız yada tartı günü olacak mı?Tabi katılabilirsin inşallah sende en kısa sürede hedeflediğin kiloya ulaşırsın
kendimizi sıkmadan yola devam etmeliyiz günlük yapacağım pek birşey yok yani kural yok rahat takılacağım seni de beklerim
Ben günlük tartılıp yazacağım ve 17.00 den sonra yemek yok diye sınırlandırdım kendimi bir de günlük 2 lt su içilecek başka türlü yapamıyorum 2 küçük çocuğum ve evin sorumluluğundan ötürü kendimce hafifletmeye çalıştımGünlük menü yazacak mıyız yada tartı günü olacak mı?
peki o zaman,önemli olan kontrol edebilmek kendini.bende önemli birşey olmadığı sürece her gün tartılanlardanım yazarım günlük kilomu ve menümüBen günlük tartılıp yazacağım ve 17.00 den sonra yemek yok diye sınırlandırdım kendimi bir de günlük 2 lt su içilecek başka türlü yapamıyorum 2 küçük çocuğum ve evin sorumluluğundan ötürü kendimce hafifletmeye çalıştımAma siz menü yazabilirsiniz kendinizi takip etmek adına ya da günlük tartılıp bildirebilirsiniz dediğim gibi kural falan yok amaç kendimizi sıkmadan kilo vermek
Merhaba bende sana eslik edebilirmiyim ? benimde hedefimde ilk 10 kilo var , sonrasinda ne kadar verebilirsem kar olacak benim icin.. hedefledigimiz kiloya ulasma dilegi ileKasımda kızım ilk yaşına girecek o zamana kadar 53 olmayı çok istiyorumbugünden itibaren 17.00 den sonra su dışında birşey yememeyi düşünüyorum ..
Başlangıç kilo= 64.6
İlk hedef= 61.0
Tabi eşlik edebilirsinizMerhaba bende sana eslik edebilirmiyim ? benimde hedefimde ilk 10 kilo var , sonrasinda ne kadar verebilirsem kar olacak benim icin.. hedefledigimiz kiloya ulasma dilegi ile
Hoşgeldin,inşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğizMerhaba bende sana eslik edebilirmiyim ? benimde hedefimde ilk 10 kilo var , sonrasinda ne kadar verebilirsem kar olacak benim icin.. hedefledigimiz kiloya ulasma dilegi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?