Hedef 53

Menumu vereyim
Sabah iki dilim kadar ekmek arasina kasar domates salalik ve nane koyup yedim
Aksam 17 00
Bir kepce tarhana corbasi
5 kasik kadar kabak yemegi
Uc kasik yogurt
Su 2 litre oldu 3 olur gun bitimine

oglen 1 muz
aksam 5 te 1 patlican 1 biber dolmasi
1 kase yogurt yedim.
7 8 gibi kucuk bir koy elmasi yerim gunu kapatirim insallah

Menumu vereyim
Sabah iki dilim kadar ekmek arasina kasar domates salalik ve nane koyup yedim
Aksam 17 00
Bir kepce tarhana corbasi
5 kasik kadar kabak yemegi
Uc kasik yogurt
Su 2 litre oldu 3 olur gun bitimine
Baya iyi bir menü.Bugün eksi görürsün bence

Sabah 9.30 da
2 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
12.30 da ufak 1 elma yedim.
sabah tartildim -400 gr cikti ama guvenemedim yarin da boyle olursa ciddiye alirim ama

Ya bende 63 kiloyum ve 53 olmak istiyorum, istiyorum da bunun için ne yapıyorum HİÇBİR ŞEY bana da lütfen cesaret verin :) sizin boyunuz kaç acaba
Merhaba hedefimiz aynı Boyum 1.64
Ben çabalıyorum da ne oluyor hiç yerimde sayıyorum
Kasıma kadar 53 olmak istiyorum hemde çok

Hayırlı olsun topiğinn inşallah istediğin kiloya inersin

anlamadığım bir şekilde kilo veremiyorum ve artık zamanım daralıyor kendime çeki düzen vermem gerekiyor

Benim sorunum yemek degil tatli ve abur cubur maalesef Ilk etapta bunlari azaltmaya calisiyorum.Ekmege dikkat ediyorum ve suyu bol iciyorum.Boyle boyle moda giriyorum ben bianda herseyi kesemiyorum daha cabuk birakiyorum .1 kilo verdim umarim daha prensipli sekilde devam ederim.Sporu da isin icine katmak lazim

Merhaba arkadaşlar geçen hafta giremedim kusura bakmayın.oğlum ilkokul 1. sınıfa başladı onun koşturmacası vardı bu hafta düzene girdik ancak.
Bu süreçte yediklerime pek dikkat edemedim ve sonuç bu sabah 82,500 kiloyu gösterdi tartı.
Tebiki pes etmek yok kaldığım yerden devam ediyorum.Menümü toplu paylaşacağım artık

Dünkü menüm
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği,1 üçgen peynir,1 dilim salam,domates,salatalık

Ara Yeşil çay 2 gün kurusu

öğlen 1 servis kaşığı tavuk fleto,1 kase kadar patates kızartması

ara 10 badem türk kahvesi

akşam 1 kase haslama et,1 haslanmış mısır

Sizlerden gelen giden yok ama ben menümü yazayım yine de
Dünkü menüm

Sabah : 1 dilim tam buğday ekmeği,1 üçgen peynir,2 dilim salam,domates

öğlen : 1 tabak taze fasulye,1 kase yoğurt

ara: 10 adet badem yaşil çay

akşam : 1 muz 3 ceviz (geç saate kaldım yemek yemediğim ağır olur diye)

ve pazartesi 82,500 olan kilom bu sabah itibariyle 79,900

Herkese selamlar
Okullar acildi malum yogun bir doneme girdim bende. gecen hafta saglik problemlerim artti uc dort gun yattim mecburen kilom 75 insallah duzenimi oturtayim dahada gidicekdir diye umuyorum yediklerime dikkat ediyorum ama daha fazla odaklanmak lagzim . Artik az az menu vermeye baslarim bende

Merhabalar 1. Sinif gercekten cok yorucu bol kosusturmali bir yil Allah yardimciniz olsun . Bende baslarim artik menu vermeye buraya yazinca daha duzenli oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…