- 25 Temmuz 2017
- 204
- 172
- 103
- Konu Sahibi heytbengeldim
-
Begun detox suyuna basladim bakalim yesil Elma limon cubuk tarcin karanfil uzerine sicak su 2 lt kadar zayiflama cayi olarak ta geciyor tane karabiber de var ama Ben koymadim
Sadece abur cubur ve şekerli gıdalar yemeyeceğim. Sütüm için bol bol sıvı ve protein alacağım.Cok memnun olurum ama daha yeni dogum yapmıssın yaptıgın diyet sütünü etkilemesin. Yeni dogum yapmış biri olarak 71 kg cok fazla gelmedi bana.
Ama gün içinde yediklerini yazabılırsın ve güncel kılonu. Allah bağışlasın evladını. Benimde zayıflama istegim bebek istiyoruz hamılelıkte kılo almak istemiyorum en iyisi hamile kalmadan zayıflamak diye düşündüm. Hoş daha bebek için icraat yok ama ben yinede kararlıyım biraz zayıflamak istiyorum
O iki kiloyu nasıl verdin ne kadar zamanda oldu ek çay falan bişey kullandnmıBuda benim günlüğüm olsun.
64 kilodan 62 kiloya düştüm. Verdigim 2 kilo bile giydiklerimde fark etti hemen. 1.68 boy ideal kilom 60 ama ben 55 kılo olmak istiyorum. Bebek düşünüyoruz hamile kalana kadar ne kadar verirsem kar diye düşünüyorum.
Yarından itibaren yaptıgım spor ve yediklerimi buraya yazarım.
Amim canım Allah her isteyene hayırlı zamanda versin. Yedigini içtigini yaz tek basına olunca insan kaçamak yapıyorSadece abur cubur ve şekerli gıdalar yemeyeceğim. Sütüm için bol bol sıvı ve protein alacağım.
Tavsiyem hamileliğin ilk 4 ayı çok kilo alma benim kusmam olmadığı için yedim. İnşallah size de Allah nasip etsin :)
Hayır ek çay kullanmadım. İlk verdigin kılolar geneler vucuttakı ödem ve su oldugundan kolay veriyorsun. Tahmınim 1 ayımı almıstır. İlk konuyu actıgımda tam diyet yapmıyorum her istedigimi yerdim ama az. Şimdi yaptığım diyet daha sıkı oluyor.O iki kiloyu nasıl verdin ne kadar zamanda oldu ek çay falan bişey kullandnmı
Tamam cnm bugün kötü beslendim yarın tekrar rutinime döneceğim sabahtan başlarım yazmayaAmim canım Allah her isteyene hayırlı zamanda versin. Yedigini içtigini yaz tek basına olunca insan kaçamak yapıyor
Bende 160 boy 58 kiloyum 50 olmak istiyorum vallaHayır ek çay kullanmadım. İlk verdigin kılolar geneler vucuttakı ödem ve su oldugundan kolay veriyorsun. Tahmınim 1 ayımı almıstır. İlk konuyu actıgımda tam diyet yapmıyorum her istedigimi yerdim ama az. Şimdi yaptığım diyet daha sıkı oluyor.
Her sabah limonlu su içiyorum
Her sabah yürüyorum
Günde 2.5 3 lt su içmeye calısıyorum
Ekmegi tamamen kestım ayrıca sekeride.
Göbek ve yan bolgeler ekmek ve sekeri kesınce yağların eriyecegını duydum.deniyorum
Tabi dün uyamadım kaynanada olduğumdan ama bugun telafi ederim
Zayıflamak istiyorsan sende yazabılırsın buraya yedıgıni içtigini sporunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?