- Konu Sahibi heytbengeldim
-
Aksam kavınvalideye gidince mecbur yedim. Corba salata kuru fasulye cekırdek61.6 kılom 100 gram olarak gidiyor ama napalım ya hiç gitmeseydi
Kahvaltı
1 yumurta
1 salatalık domates
3 zeytin
Az peynir
Oğlen visne suyu
Aksam 4 sigara böreği
Geceye kadar çay kahve ve soda
9000 adım yürüdüm
2 lt su
Slm ayni boydayiz hedefimiz de yakinBuda benim günlüğüm olsun.
64 kilodan 62 kiloya düştüm. Verdigim 2 kilo bile giydiklerimde fark etti hemen. 1.68 boy ideal kilom 60 ama ben 55 kılo olmak istiyorum. Bebek düşünüyoruz hamile kalana kadar ne kadar verirsem kar diye düşünüyorum.
Yarından itibaren yaptıgım spor ve yediklerimi buraya yazarım.
Günaydın sanırım bende kıloyu o yüzden yavaş veriyorum tavsiyene umarım uyabılırımmerhaba; bende bugün itibariyle başladım yediklerime dikkat etmeye bakalım inşallah pes etmeden devam.edebilirim
size.küçük bir.önerim olacak akşam yediklerinizde değişiklik yapın daha çabuk kilo verirsiniz. karnıyarığı akşam yemeğinde.değilde öğle yemeğinde.yerseniz daha iyi..yada kurabiye tarzı.aburcuburları gündüz tüketmekte fayda var..bende aynı hatayı yapıyorum o yüzden de kilo verme.sürem uzuyor
Günaydın istersen beraber verebiliriz sende yaz yedıklerını yaptığın sporu birbirimize destek olarak daha cok gaza gelirizKilomuz da ayni gibi
Merhaba. Size bir şey sormak istiyorum. İnsülin direnci için kan tahlili yaptıran var mı acaba? Kaç olmalı değer biliyor musunuz
Bugunde kilom aynı
Kahvaltı yarım ekmek peynir zeytin az pekmez
Oğlen sekersiz türk kahvesi leblebi
Aksam 1 krep az peynir ve zeytin
Midem küçüldü sanırım canım birşey istemiyor ve hemen doyuyorum.
Bugun uzun zamandır giyemedigim pantolon cuk diye oturdu sanırım kılo vermeden cok sıkılasmısım.
2 lt su cay soda ve 12000 adım aksamda 5000 adım koşu bandında yürürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?