- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
- Konu Sahibi heytbengeldim
-
Bizim 2 yılı geçti başlayalı pko var bende bazı tedavi sureclerim oldu ama şuan 6 ay normal süreçte bekleyeceğiz zayıflamak o kadar istiyorum ki bu kilolarda hamile kalmak zor olabilir zayıflayıp kalırsam çok iyi olur tabi herseyin hayırlısıBende senın gibi hamile kalana kadar zayıflamaya devam. Hoş calışmalara baslamadık ama olsun
Pko için soğan suyunu denedın mi. 3 yıl once bendede var soğan suyu kürü yaptım geçti. Hayıt tohumunuda arastırabilirsin.Bizim 2 yılı geçti başlayalı pko var bende bazı tedavi sureclerim oldu ama şuan 6 ay normal süreçte bekleyeceğiz zayıflamak o kadar istiyorum ki bu kilolarda hamile kalmak zor olabilir zayıflayıp kalırsam çok iyi olur tabi herseyin hayırlısı
Soğan kuru denedim canım zaten pko bende görülmüyor sadece adet düzensizliği nden anlaşılıyor ama yinede kilo vermek adetlerimin düzene girmesi ve yediklerime dikkat etmem ise yarayacaktır İnşaallah elimden geldiğince paylaşmaya calisacagim yarın sabah aç karnına tartılıp guncelimi yazarim İnşallah yarin ayran detoksu yapıp bı vucudumu toparlamaya çalışacağım 2 gün sonra düzenli beslenmeye devam ekmegi şekeri hayatımdan çıkaracağım zaten şeker kullanmıyorum ekmekte tam bugday ekmeği yiyorum ama tamamen çıkarmaya çalışacagim motive edelim birbirimizi inşallahPko için soğan suyunu denedın mi. 3 yıl once bendede var soğan suyu kürü yaptım geçti. Hayıt tohumunuda arastırabilirsin.
Pko oldugu için kılo vermende biraz zorlanabılırsın ama gayret et biraz kılo verirsen belkide pko kendiliğinden geçecektir. Yediklerini kılonu buraya yazarsan motive olursun belkide.
Olsun tatlım ohh iyi yapmışsın ben yine 60.3 çıktım yahu takıldım resmen gr bile oynamıyor neyse hayırlısıBenimde aynısı olacak sanırım 59 görünce bugün iyice yedim ohhhh sefam olsun :)) yarın kesın 60 gorurum
Mrb canım hoşgeldin hepimiz aynı yolun yolcusuyuzSlm kizalar
Diyetinizi takip ettim, Benim de hedefim 55 Kilo bende size katilmayi isterim tam iki hafta sonra tatile cikicam,elimden geldigi kadar vermem lazim
Sizin Motiveniz cok Güzel Bir enerji Verdi Bana, Insallah bende 50 li rakamlari görücem
Kendimden bahsedim, 31 yasindayim
Suanki kilom 61,8 hedefim 55
Boyum 1,64 kisin aldigim 4-5 kiloyu verdim Suan durmus gibi kilom Insallah 50 li rakamlari görürüm tatile cikis kilom 57 olsun istiyorum kilomu korumayi düsünüyorum tatilde geri dönüncede devam etmek istiyorum..
Iyi diyetler bol eksiler kizlar
Mrb canım hoşgeldin hepimiz aynı yolun yolcusuyuz
Hoşgeldin canım bizde 2 hafta sonra izne çıkacağız inşallah hedeflerimize ulaşırizSlm kizalar
Diyetinizi takip ettim, Benim de hedefim 55 Kilo bende size katilmayi isterim tam iki hafta sonra tatile cikicam,elimden geldigi kadar vermem lazim
Sizin Motiveniz cok Güzel Bir enerji Verdi Bana, Insallah bende 50 li rakamlari görücem
Kendimden bahsedim, 31 yasindayim
Suanki kilom 61,8 hedefim 55
Boyum 1,64 kisin aldigim 4-5 kiloyu verdim Suan durmus gibi kilom Insallah 50 li rakamlari görürüm tatile cikis kilom 57 olsun istiyorum kilomu korumayi düsünüyorum tatilde geri dönüncede devam etmek istiyorum..
Iyi diyetler bol eksiler kizlar
Hoşgeldin canım bizde 2 hafta sonra izne çıkacağız inşallah hedeflerimize ulaşıriz
Ben 57 lileri 2 haftada göremeyebilirim ama sen görürsün inşallah. Bız ilk önce memlekete ankara ya sonra Amasra ya düşünüyoruz ama daha kesin bir planımız yok degisedebilirHosbulduk Canim
Ne Güzel ayni zamana denk geliyor Insallah bi 57 le tatile cikariz.. biz Antalya alanya tarafina gidiyoruz Siz Nereye ?
Ben 57 lileri 2 haftada göremeyebilirim ama sen görürsün inşallah. Bız ilk önce memlekete ankara ya sonra Amasra ya düşünüyoruz ama daha kesin bir planımız yok degisedebilir
Ben 57 lileri 2 haftada göremeyebilirim ama sen görürsün inşallah. Bız ilk önce memlekete ankara ya sonra Amasra ya düşünüyoruz ama daha kesin bir planımız yok degisedebilir
Canım 60 in altına düşersem sağlıklı olmaz diye canım yoksa bende isterim hızlı değil yavas verelim ama saglikis olalim insallahCok gzl
Canim Insallah 60 Kilo in altinda gidersin tatile Iyi düsünelim iYi olsun...
Canım 60 in altına düşersem sağlıklı olmaz diye canım yoksa bende isterim hızlı değil yavas verelim ama saglikis olalim insallah
Valla bende şimdi gebelik düşünüyorum ya korkuyorum çok kilo alırım diye tabi hayırlısıyla sağlıkli bir şekilde gebe kalayım da aslında bu kismada cok takılmaya bilirim şuan bekleme sürecinde elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım ama siz iyi vermişsin iz iyi gidiyirsunuzCanim Ben dogum dan sonra aldigim 30 Kilo dan 25 ini zaten 2 sene icinde yavas yavas verdim, sebze Protein agirlikli beslenerek...
Onun Icin 1-2 hafta daha siki Diyet yapmanin Cok zarari olacagini düsünmüyorum.
Havalarda Sicak oldugu Icin Bol sivi tüketmek daha Önemli, Kilo Verdikten sonra Tabiki sürekli tartiya cikip kiloyu koruman Lazim , Ben hamilelikden önce her 2 güne tartiya cikardim aldigimi fark edince 200 Gram bile olsa o günü az yerdim ve dengelerdim Ama hamilelikde esim sagolsun Iyi yedik beraber
Valla bende şimdi gebelik düşünüyorum ya korkuyorum çok kilo alırım diye tabi hayırlısıyla sağlıkli bir şekilde gebe kalayım da aslında bu kismada cok takılmaya bilirim şuan bekleme sürecinde elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım ama siz iyi vermişsin iz iyi gidiyirsunuz
Allah yardım etmiş canım vermişsin bak ne güzel inşallah yeni gebeliklerin de canın daha saglikli şeyler çeker hem sen hemde bebiş in sağlıklı bir şekilde atlatirsinizBen cok Ama cok Kilo Aldim hamilelik diabet ine yakalandim sürekli aclik Seker istegi Cok oldu bende Ama herkez de farkli tabiki sürekli Sebze yiyen Ben 9 ay boyunca cikolata hamburger türü seyler Yemek istedim Canim sürekli fast Food cekiyordu... yedim de Ama dogum dan sonra Cok pisaman oldum dogum dan sonra 4 Kilo gitti zaten Bebek 3 Kilo gibi dogdu sonrasi bunalim
Allah yardım etmiş canım vermişsin bak ne güzel inşallah yeni gebeliklerin de canın daha saglikli şeyler çeker hem sen hemde bebiş in sağlıklı bir şekilde atlatirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?