Hedef 55 kilo

Canım çok geçmiş olsun ayran detoksu daha önce yaptın mı faydası oluyor mu

Şu 59u bir göremedik gitti gerçi ben görür gibi oldum ama sadece 1 gün sonra yine 60ı gördüm hayırlısıyla görürüz inş hadi bakalım

Arkadaslar Ben size bi aciklamada bulunmak istiyorum,
Ben yurtdisinda dogdum büyüdüm egtim hayatimda orda gecti Türkiye ye tatil amacli gelip gittim, esim de Türk deyil Yani cevrem hep yabanci Ben Türkce egtimi de almadim, Bunu bilin istedim Yani yanlis yazarsam bu yüzdendir...
BAska Bir Konuya Yorum attim ve Benim Üstüme geldiler yani yazma hatan var,Hic mi hayatinda kitap görmedin diye yani cahilsin sus gibisinden! Benim bu evde kendim ögrendigim türkcem Yani bilgiz Cahil deyilim Okumus Bir Insan olarak Beni Cok üzdü

Onun Icin Sizde Bilin yanlis düsünmeyin istedim

Şu 59u bir göremedik gitti gerçi ben görür gibi oldum ama sadece 1 gün sonra yine 60ı gördüm hayırlısıyla görürüz inş hadi bakalım
Benımde aynı bır kere 59.9 gördüm 60.1 sabitlendım şu anda. Esım izinli evde olunca az bucuk bende onunla yiyorum kılomda bir değişiklik yok. Su an almayımda sabıt kalsın

Yok tatlim rahat ol sen istedigin gibi yaz anlariz biz ayrica turkcende bir problem yok bence hangi ulkede yasadin ben de su anda newyorkta yasiyorum

Yok tatlim rahat ol sen istedigin gibi yaz anlariz biz ayrica turkcende bir problem yok bence hangi ulkede yasadin ben de su anda newyorkta yasiyorum

Tsk Canim
Bana hakaret edip Yani hayatinda kitap denen Biseyi bilmiyormusun hayatinda Hic okudunmu gibi seyler yazip Bide Üstüne Beni sikayet etmisler ki Ben sadece aciklama yaptim neden türkceyi Cok Iyi bilmedigimi Onun Icin sikayet etmisler ceza almisdim iki gün anlamiyorum gercekden((

Slm kızlar diyeti bozmuş olarak geri döndüm regl dönemi malum resmen çıldırdım yedim de yedim ama yarın tekrar başlayacağım inş nasıl bir diyet uygulasam bu sefer önerilerinizi bekliyorum yalnız şok diyete ihtiyacım var moralimi geri kazanmak için

Seni Iyi anliyorum 1-2 Kilo verdikden sonra Insan Motivesi yerine geliyor, sok Diyet olarak Benim en Cok kolaylikla yapmis oldugum patates diyeti Hem tok tuttu Hem Iyi Kilo verdim 3 günlük
Sadece yapabilirsin.
Sabah ve Öglen 2 patates yaninda 1 Kase yogurt
Aksam da 1 Kase Yogurt Ben icine meyve de ilave ediyordum

Sagolasin tatlim gercekten 1 2 atsam moralim duzelecek

Begun detox suyuna basladim bakalim yesil Elma limon cubuk tarcin karanfil uzerine sicak su 2 lt kadar zayiflama cayi olarak ta geciyor tane karabiber de var ama Ben koymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…