- Konu Sahibi KestaneliPasta
-
Hoşbulduukk :) bugün dayanamadım yine tartıldım 66.6 çıktım.akşama kadar biraz hareket yaparsam 7den sonra da bişey yemezsem tamamdır bu iş
maalesef benim de anneannem öyleiki gün nasıl yemişsem, dün gece eve gelir gelmez spor yaptım duş aldım ancak yatağa girmemle midemin bulanması bir oldu. ayıptır söylemesi istirfa ettim, midem o yağlı babaanne yemeklerine alışık değil
bu sabah erken kalktım, kahvaltıda iki küçük dilim tam tahıllı kızarmış ekmek, 1 yumurtayla çok az yağlı omlet, 1 çay kaşığı kadar bal ve light labne peyniri yedim.
spor salonuna gittim 2.5 km orta tempoda yürüdüm, 1.5 km eliptik, 3 km de kondisyon bisiklet yaptım.
öğlen bir portakal yedim ve yeşilçay içtim.
az önce de çok küçük parça tahıllı simit ve iki küçük dilim sucuk yedim.
maalesef benim de anneannem öyleonlara gittiğimde aldım bu kiloları zaten 1 ay onlarda kaldık ve patlayana kadar yedim Ama sen iyi toparlamışsın bence :) süppeersin
yalnız ben sıcak olduğu için yeşilçay içemiyorum.onun yerine önerebileceğiniz bişey var mı kızlar?sporu da ihmal etmemeye çalış bol su yeşilçay ve dengeli beslenmeyle birlikte
yalnız ben sıcak olduğu için yeşilçay içemiyorum.onun yerine önerebileceğiniz bişey var mı kızlar?