- Konu Sahibi KestaneliPasta
-
aslında çok kilolu değilsin :)
burda tek başıma konuşuyormuşum gibi oluyor ama yine de her gün yazacağım yaptığım şeyleri :)
Boşver kimse de okumasa da yaz tatlım çünkü ben öyle yapıyorumbu bizim günlüğümüz ve gün içinde neler yaptığımızı görüp ona göre yol alıyoruz. Tebrik ederim bence gayet iyi gidiyorsun.
Benimde boyum 170
54 idealim
aslinda kilolu degiliz bende 60 civarindaydim ama memnun degildim..
Diyete basladim
sporda yapiyorum kendimce
herkes zayifsin diyor ama ben kendimi
oyle mutlu hissediyorum...
merhaba ben yeniyim kilom 67.4 boyum 1.73.daha önce 60 kiloyken bile diyet yapıp 55 kilo olmak isteyen ben daha da kilo aldım.artık buna bir dur demek istiyorum.yediklerime göre zayıfım bile.midemin sınırlarını zorlayacak kadar çok yiyorum. neredeyse babam kadar.seneye ygs var ona hazırlanıcam.o yüzden bu sene kaç kilo verirsem artıkama sizinle başlayacağım diyete ve seneye okul başlamadan fit olacağım
Hoşbulduukk :) bugün dayanamadım yine tartıldım 66.6 çıktım.akşama kadar biraz hareket yaparsam 7den sonra da bişey yemezsem tamamdır bu işmeraba canım. ben de kendimi bildim bileli diyet yaparım ygsye çalışmaya başlamadan önceki sene 59 kilo oldum en az. ancak ygs senesi yani geçen sene doktorumun verdiği çinko hapıyla 10 kilo aldım
şimdi zayıflamaya karar vermen iyi olmuş ancak seneye sınav stresiyle kendini yemeğe verme benim gibihoşgeldin o zaman beraber kilo verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?