Hedef 55 kilo

KestaneliPasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
206
14
118
İstanbul
Merhaba kızlar. Ben 18 yaşındayım bu zamana kadar denemediğim diyet listeleri, yapmadığım kürler kalmadı. İki hafta önce gaza gelip dukan ürünleri aldım ve daha 4.günde pes ettim 2 kilo verdim ama 3 aldım

Şimdi ise sağlıklı beslenerek ve spor yaparak 9 kilo vermek istiyorum. Boyum 171 kilom şuan 64. Benim için zor olan tatlılara karşı koyamamam. Hele ki şerbetliyse Bugün son kez pizza yedim bundan sonra fast food, hamurişi, tatlı vs yok. Canım isterse de tadımlık yiyeceğim. Yarından itibaren buraya yediklerimi ve yaptığım sporları yazmaya çalışacağım. 2015'in yazına bomba ve taş gibi gireceğim. Bu sefer başaracağım inanıyorum

Bugün planımda erken kalkıp spor salonuna gitmek vardı ancak dün çok yorulduğum için geç kalktım
kahvaltı: iki küçük dilim tam tahıllı ekmek, light labne peynir, biber, domates ile sandviç. 1 tatlı kaşığı kadar bal ve çay

Spor salonuna gittim kosu bandinda tempolu 2 km yurudum, kondisyon bisiklette de 2 km, eliptikte 1 km yaptim. 40 squat yaptim. Eve gelip bi tane yulaf kepekli findikli biskuvi yedim ve acaili yesilcay ictim.

burda tek başıma konuşuyormuşum gibi oluyor ama yine de her gün yazacağım yaptığım şeyleri :)

Boşver kimse de okumasa da yaz tatlım çünkü ben öyle yapıyorum bu bizim günlüğümüz ve gün içinde neler yaptığımızı görüp ona göre yol alıyoruz. Tebrik ederim bence gayet iyi gidiyorsun.

Badem ezmesini cok severim akşam dort küçük parça ve iki fındıklı hosbes yedim az önce de acıktım light yogurtla şekersiz yabanmersinli reçel karıştırıp yedim ve mandalina yedim suan yeşilçay iciyorum bütünlük bu kadar yeter gün içerisinde yediklerimden 500 kalori daha fazla yakmisim

merabalarr. dün sabah 63.2 kg ile başladım diyete, bu sabah 62.8 çıktım
kahvaltıda yine tam tahıllı ekmek, domates, light peynir ve biberle sandviç yedim çay içtim.
şimdi ise bir fincan sade kahve içiyorum

Benimde boyum 170
54 idealim
aslinda kilolu degiliz bende 60 civarindaydim ama memnun degildim..
Diyete basladim
sporda yapiyorum kendimce
herkes zayifsin diyor ama ben kendimi
oyle mutlu hissediyorum...

Benimde boyum 170
54 idealim
aslinda kilolu degiliz bende 60 civarindaydim ama memnun degildim..
Diyete basladim
sporda yapiyorum kendimce
herkes zayifsin diyor ama ben kendimi
oyle mutlu hissediyorum...

En iyisi insan kendisini nasil mutlu hissediyorsa oyle olmali. Benim de cevremdekiler gerek yok zayiflamana diyor ama 55 olursam mutlu olacagim

Bugün babaanne evindeydim o yüzden biraz fazla kaçırdım 1 kase etli sehriyeli çorba, 1 parça kaz eti, bir kase bulgur pilavı, turşu, vişne kompostosu.
Bunlar yetmezmiş gibi 7 8 tane jelibon yedim, iki isirik cikolata, bi tane de cokoprens
yarin dengelemeyi düşünüyorum babaanne evinde kaliyorum ama frenlicem kendimi

iki gündür babaannemlerde olduğum için çok kaçırdım dondurma mı dersiniz hamur işi mi dersiniz
yarın erkenden kendimi spor salonuna atıyorum

merhaba ben yeniyim kilom 67.4 boyum 1.73.daha önce 60 kiloyken bile diyet yapıp 55 kilo olmak isteyen ben daha da kilo aldım.artık buna bir dur demek istiyorum.yediklerime göre zayıfım bile.midemin sınırlarını zorlayacak kadar çok yiyorum. neredeyse babam kadar.seneye ygs var ona hazırlanıcam.o yüzden bu sene kaç kilo verirsem artık ama sizinle başlayacağım diyete ve seneye okul başlamadan fit olacağım

meraba canım. ben de kendimi bildim bileli diyet yaparım ygsye çalışmaya başlamadan önceki sene 59 kilo oldum en az. ancak ygs senesi yani geçen sene doktorumun verdiği çinko hapıyla 10 kilo aldım
şimdi zayıflamaya karar vermen iyi olmuş ancak seneye sınav stresiyle kendini yemeğe verme benim gibi hoşgeldin o zaman beraber kilo verelim

Hoşbulduukk :) bugün dayanamadım yine tartıldım 66.6 çıktım.akşama kadar biraz hareket yaparsam 7den sonra da bişey yemezsem tamamdır bu iş

iki gün nasıl yemişsem, dün gece eve gelir gelmez spor yaptım duş aldım ancak yatağa girmemle midemin bulanması bir oldu. ayıptır söylemesi istirfa ettim, midem o yağlı babaanne yemeklerine alışık değil
63.4 kg ile güne başladım.

bu sabah erken kalktım, kahvaltıda iki küçük dilim tam tahıllı kızarmış ekmek, 1 yumurtayla çok az yağlı omlet, 1 çay kaşığı kadar bal ve light labne peyniri yedim.
spor salonuna gittim 2.5 km orta tempoda yürüdüm, 1.5 km eliptik, 3 km de kondisyon bisiklet yaptım.
öğlen bir portakal yedim ve yeşilçay içtim.
az önce de çok küçük parça tahıllı simit ve iki küçük dilim sucuk yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…