- 23 Eylül 2014
- 87
- 44
- 103
- 37
- Konu Sahibi yagmuricenkiz
-
Ahh canım kendini ne kadar ihmal etmissin . Yaşımız boyumuz aynı. Senin adına çok üzüldüm. Kilodan çok sigaraya üzüldüm.Merhabalar;
Uzun zamandır bazı konularda danışmak için forumu takip ediyorum. Diyet maceralarını, ürün yorumlarını, hayata dair ne varsa burada bulabilir insan ve dedim ki kendime Dilay bu topluluğun içinde olmalısın
Ve bunca azimli kadını okudukça, tanıdıkça kendimce uzun zamandır kendimi oyaladığım yeter diyorum.
Artık kendine de dur demelisin Dilay!..
Ve an itibariyle kendime karşı savaşım başlamış durumda.
Şuan tartıda tam 102 kilo geldim. (24.09.14)
Boyum 1.70 ve daha 27 yaşındayım. Hedef kilom zaman içerisinde ideal kilom olan 60'a düşmek.
Gün gün diyet ve spor proğramımı buradan yazacak ve takip edeceğim. Benimle aynı durumda olan kimseler varsa yanıma beklerim
İlk hedefim aralık sonuna kadar 17 kilo vermek
Ve aynı zamanda ilaçlarımı düzenli kullanıp (haşimato tiroidi ve metabolik sendrom hastasıyım. Hiç düzenli ilaçlarımı kullanmadım ), sigarayıda bırakmayı aradan çıkarmak
Ve başlasın düzenli hayat
24.09.14: 102, 12 adet sigara, ilaçlar alınmadı tabiki de
Teşekkür ederim. Yıllardır yoğun tempoda çalışıyorum. 3 yıldırda evliyim oydu buydu derken kendime olan ilgim azaldı biliyorum asla bahane değil tabi artık bahane yok tüm kordinasyonumu sağlayıp hedefe kilitlenmem lazım. Şimdi marketten geliyorum ne kadar diyet için gerekli şey varsa aldım.Ahh canım kendini ne kadar ihmal etmissin . Yaşımız boyumuz aynı. Senin adına çok üzüldüm. Kilodan çok sigaraya üzüldüm.
Mutlu ve sağlıklı bi hayat seni bekliyor. Bizden tam destek sana
Bende sigarayı bırakmayı çok istiyorum aynı zamanda da kilo vermeyi. Hamileyken asla içmedim ama doğumdan sonra apandistim patladı ve tekrar hastaneye yatırdılar( ilaçlar, ameliyat derken tekrar başladım ( şimdi 4-5 dal içiyorum ama kendime çok kızıyorum bebeğim 17 aylık ( balkonda da içsem , elimi ağzımı da yıkasam vicdanım rahat değil. İnşallah kilo verdikce moralimiz artar ve bu illetten kurtuluruz.
İstemek elde etmenin yarısıdır diye düşünüyorum. Daha yolun çok başındayım bende. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. takibimdesinizMerhaba, eminim ki kafanızda bitirmişseniz yaparsınız. Ben de 24 yaşındayım, evliyim, minik bir bebeğim var. 2 eylülde 105.5 kg ile başlamıştım boyum da 1.78.
20 eylülde 101.6 ile devam ediyorum. Cumartesiden cumartesiye tartılıyorum çünkü cumartesileri gidiyorum diyetisyene. Takip edeceğim günlüğünüzü.
İstemek elde etmenin yarısıdır diye düşünüyorum. Daha yolun çok başındayım bende. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. takibimdesiniz
Benim Günlüğüm yok hem iş hem bebek her gün yazamayabiliyorum diye açmadım. Ama size katılmaya çalışırım isterseniz. Çünkü ben de yolun çok başındayım yeni başlayan biri daha uygun olur diye düşünüyorum
Ama gerçekten bir anda 'o an' geliyor ben evlendikten sonra eşim sayesinde kilo aldım ve kilolu hamile kaldım. Hala daha eşim inatla sabote etmeye çalışıyor ama izin vermiyorum :)
Özür dilerim mobilden takip etmek bir hayli zor görmemişim. Alamıyorum çünkü neeefret ediyorum ilaç içmekten. Ağrı kesici bile içmem normalde. Birde tiroid ilacı kullananlar aynı sorunu yaşıyor mu bilmiyorum ama ben resmen histerik bir kadın oluyorum ilaç içince yaNeden ilaçlarını almıyorsun
Özür dilerim mobilden takip etmek bir hayli zor görmemişim. Alamıyorum çünkü neeefret ediyorum ilaç içmekten. Ağrı kesici bile içmem normalde. Birde tiroid ilacı kullananlar aynı sorunu yaşıyor mu bilmiyorum ama ben resmen histerik bir kadın oluyorum ilaç içince ya
benben canım biraz ayıplanabilirim ama 3 yıl dahiliye, 3 yıl endokrinoloji hemşireliği yapmış 9 yıldır bu sektörün içinde biri olarak bunu benden iyi kimse bilemezBenim sorunum benimseyemiyorum bu ilaç kullanma işini. Ama bu kez azmettim düzenli kullanıcam muhakkak ben euthyrox 150 mg kullanıyorum. Sen hangi ilacı kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?