Hedef 60 :) Diyet arkadaşı arıyorum :D

yagmuricenkiz

.Hayat Güzeldir.
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
87
44
103
37
Merhabalar;
Uzun zamandır bazı konularda danışmak için forumu takip ediyorum. Diyet maceralarını, ürün yorumlarını, hayata dair ne varsa burada bulabilir insan ve dedim ki kendime Dilay bu topluluğun içinde olmalısın
Ve bunca azimli kadını okudukça, tanıdıkça kendimce uzun zamandır kendimi oyaladığım yeter diyorum.
Artık kendine de dur demelisin Dilay!..
Ve an itibariyle kendime karşı savaşım başlamış durumda.
Şuan tartıda tam 102 kilo geldim. (24.09.14)
Boyum 1.70 ve daha 27 yaşındayım. Hedef kilom zaman içerisinde ideal kilom olan 60'a düşmek.
Gün gün diyet ve spor proğramımı buradan yazacak ve takip edeceğim. Benimle aynı durumda olan kimseler varsa yanıma beklerim
İlk hedefim aralık sonuna kadar 17 kilo vermek
Ve aynı zamanda ilaçlarımı düzenli kullanıp (haşimato tiroidi ve metabolik sendrom hastasıyım. Hiç düzenli ilaçlarımı kullanmadım ), sigarayıda bırakmayı aradan çıkarmak

Ve başlasın düzenli hayat
24.09.14: 102, 12 adet sigara, ilaçlar alınmadı tabiki de

Ahh canım kendini ne kadar ihmal etmissin . Yaşımız boyumuz aynı. Senin adına çok üzüldüm. Kilodan çok sigaraya üzüldüm.
Mutlu ve sağlıklı bi hayat seni bekliyor. Bizden tam destek sana

Bende sigarayı bırakmayı çok istiyorum aynı zamanda da kilo vermeyi. Hamileyken asla içmedim ama doğumdan sonra apandistim patladı ve tekrar hastaneye yatırdılar ( ilaçlar, ameliyat derken tekrar başladım( şimdi 4-5 dal içiyorum ama kendime çok kızıyorum bebeğim 17 aylık( balkonda da içsem , elimi ağzımı da yıkasam vicdanım rahat değil. İnşallah kilo verdikce moralimiz artar ve bu illetten kurtuluruz.

Ahh canım kendini ne kadar ihmal etmissin . Yaşımız boyumuz aynı. Senin adına çok üzüldüm. Kilodan çok sigaraya üzüldüm.
Mutlu ve sağlıklı bi hayat seni bekliyor. Bizden tam destek sana
Teşekkür ederim. Yıllardır yoğun tempoda çalışıyorum. 3 yıldırda evliyim oydu buydu derken kendime olan ilgim azaldı biliyorum asla bahane değil tabi artık bahane yok tüm kordinasyonumu sağlayıp hedefe kilitlenmem lazım. Şimdi marketten geliyorum ne kadar diyet için gerekli şey varsa aldım.

İnşallah canım ya. Daha benim hamilelik planım duruyor rafta önce kilo sigara problemimi halledeyim uzun vadedeki hedefim de bir bebiş :)

Merhaba, eminim ki kafanızda bitirmişseniz yaparsınız. Ben de 24 yaşındayım, evliyim, minik bir bebeğim var. 2 eylülde 105.5 kg ile başlamıştım boyum da 1.78.
20 eylülde 101.6 ile devam ediyorum. Cumartesiden cumartesiye tartılıyorum çünkü cumartesileri gidiyorum diyetisyene. Takip edeceğim günlüğünüzü.

İstemek elde etmenin yarısıdır diye düşünüyorum. Daha yolun çok başındayım bende. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. takibimdesiniz

İstemek elde etmenin yarısıdır diye düşünüyorum. Daha yolun çok başındayım bende. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. takibimdesiniz

Benim Günlüğüm yok hem iş hem bebek her gün yazamayabiliyorum diye açmadım. Ama size katılmaya çalışırım isterseniz. Çünkü ben de yolun çok başındayım yeni başlayan biri daha uygun olur diye düşünüyorum
Ama gerçekten bir anda 'o an' geliyor ben evlendikten sonra eşim sayesinde kilo aldım ve kilolu hamile kaldım. Hala daha eşim inatla sabote etmeye çalışıyor ama izin vermiyorum :)

aynı dertten müzdaribim bende. Eşimle 3 yıldır evliyiz beş yıldırda beraberiz tanıştığımızda ben sadece 62 kiloydum :) sayesinde ikimizde aldık başımızı gidiyoruz. Bu akşam sabotajının ilk evresimi atlattım karşımda öyle bir iştahla yemek yedi ki boğasım geldi resmen
bu arada elbette birlikte bitiş çizgisini göğüslemeye adım adım yürüyebiliriz hatta bir yoldaş tek olmaktan her zaman çok ama çok iyidir.

Bu akşam sadece on dakika yürüyebildim.
Bir kase nesfit bir yeşil elma ve ofçayın karışık form çayını tükettim.
Eğer bu azimle devam edersem yapabilirim diyorum.
Hadi bakalım yarın kocaman musmutlu bir gün bizi bekliyor kızlar herkese iyi geceler

Son düzenleme:
Neden ilaçlarını almıyorsun
Özür dilerim mobilden takip etmek bir hayli zor görmemişim. Alamıyorum çünkü neeefret ediyorum ilaç içmekten. Ağrı kesici bile içmem normalde. Birde tiroid ilacı kullananlar aynı sorunu yaşıyor mu bilmiyorum ama ben resmen histerik bir kadın oluyorum ilaç içince ya

Önemli değil canım geç görmen. Kilo vermek ve hamile kalabilmek istiyorsun o istemediğin tiroit ilaçlarını "mutlaka" içmelisin. Üreme sistemine de tiroitin etkisi büyük. Ben de tiroit hastasıyım hergün aç karnına ilacımı içmessem vücudum şişiyor ödemleniyorum tartıda +2 veya +3 kg görebiliyorum. Bu açıdan da düşün bence. İlaçlarımı kullanmadığım bir dönemde o kadar kg aldım ki yüzüm gözüm şişiyor kendimi tanıyamıyordum. Ne zaman ilaçlarıma başladım otomatikmen 3 kg gitti şimdi de diyet yaparak kg vermeye devam ediyorum ama ilaç almazsam biliyorum ki bu kg.lar hiç gitmeyecek çünkü metabolizmaya ciddi şekilde faydası var..

Siteyi mobilden takip etmek gerçerkten de çok zor :)
Bu sabah kalkar kalkmaz çeyrek limonlu, 1 kaşık ballı ılık suyumu içtim.
Ardından tiroid ilacımı aldım

Kahvaltımda 2 dilim füme,
3 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim tam tahıllı uno ekmek
ve şekersiz (1 adet tatlandırıcılı) çay
tükettim.

Saat 10'da 1 küçük fincan kahve ve ardından sarımsak ve ofçay form şekersiz içtim.

Saat 11 'de 5 adet form çubuk

Öğlen 12de ise bir kase (marul,karalahana,havuç,mısır,50 gr ton balığı ortalama 200 kcal) salata
2 dilim tam tahıllı ekmek
üç kaşık taze tarhana çorbası
ve şekersiz (1 adet tatlandırıcılı) çay

15te yine bitki çayları ve yarım yeşil elma,

17'de yarım yeşil elma ve 5 adet form çubuk hakkım kaldı

Akşam için 200 gr tavuk ızgara, bir kase yoğurt planladım bakalım kısmet

1-2 mürdüm erik, bitki çayı 20:00 gibi
ve yatarkende 1 bardak süt

Şuan planlarıma uymuş bulunmaktayım. Hesaplarıma göre kendimce oluşturduğum bu diyet ortalama 1200-1400 kcal arası. Günlük ihtiyacım ise 2400 kcal civarı sporla desteklendiğinde sanırım yağ yakımını tetiklemem an meselesi
Hadi bakalım hayırlısı

Yok estağfirullah canım niye ayıplayım, bazen terzi kendi söküğünü dikemiyor..ben 1 yıldır ilaç kullanıyorum bir gün 100 diğer gün 150 mcg l..v..tiron kullanıyorum. Ben de kabullenemedim hatta çok ağrılı sıkıntılı ateşli günler geçirdim haşimato tiroiditi benimki tiroitlerim ceviz gibi şiştiler ağrıyı anlatamam o dönemde niye böyle oldu diye çok taktım üzüldüm ama yapacak bişey olmadığını fark ettim..hatta doktor teşhisi koyduğunda ağlamışlığım bile vardır..dedim abartma istersen milyonlar içiyor içmeyinceki yan etkilerini de yaşayınca içmek çok çok faydalı hale geldi..aç karnına alıyorum ben daha iyi geliyor..

Bende haşimato hastasıyım tiroid krizi geçirmişsin sende benimde başıma 2009da geldi. Ama geldide ne oldu bir ay kullanıyorum düzelince bırakıyorum. Sonra taşikardim başlayınca anlıyorum yine dengelerimin bozulduğunu Sonra sil baştan yeniden. Bu sefer azimliyim devam devam devam.

Kesinlikle devam et..79 kg idim ben ilacı kullanmadığım dönemde..taşikardiyi de çok yaşadım, krampları vs...şu an 71 kg.yum ve çok çok rahatladım gidiyor yani kilolar şükür. 2 tane de oğlum var benim..

Eveeet ara öğünleride güzellikle atlattım. Yalnız bir orta kahve kaçamağım oldu
Birde şu miğrenime bir çarem olsaydı tadından yenmezdi herhalde bugün İlk gün için hiç fena değildi asla açlık hissetmedim kan şekirimin düştüğünü de sadece yine sadece 10 dakika yürüyebildim tabi mesai içi koşturmacada var ama o sayılmaz tabi ki birde miğren atağım oldu oda tuzu biberi diyelim. Doğru yoldayım sanırım.
Aferin bana

dün akşam canım kocacığımın komplosuna yenik düştüm
Misss gibi manisa kebabıyla geldi elinde yapacak bişey yok köftesini salatasını yedim o caaanım pidesi kaldı geride benimde aklım onda tabi Genel anlamda ufak bir kalori artışı oldu tabi. Bende bir on dakika basit egzersizle telafi etmeye çalıştım bakalım. Hayırlısı
Kahvaltım yine dün gibi. Ara öğünler filan program değişmedi. Yalnız sanırım ben işyerinde daha çok uyabiliyorum programıma. Kocacık yemeği çok sevdiğinden yanında çok zor diyet yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…