- 25 Eylül 2014
- 177
- 106
- 38
- 34
- Konu Sahibi yagmuricenkiz
-
Dün akşam
fırında kaşarlı dana kuşbaşı yarım porsiyon
bol salata
1 dilim tam tahıllı ekmek
ve 2 bardak ayran
Ardında 1 fincan bitki çayı
Bu sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
2+2 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim salam
1 bardak çay
Ara olarak 10'da yeşil elmam var.
1 orta kahve
Öğlen için
Bol salata ve
akşamdan yaptığım kuşbaşı kaşar yarım porsiyon
Ara öğünlerimde birşey yok bu öğleden sonra çıkıp almam gerekiyor.
Arıyorum ya eksik olmasın fazlamız olsun:) Kaç kişi olduk burda birlikten kuvvet doğarmış
Boyun kaç canım senin? Ya benim antiTg-TPO o kadar yüksek ki bi önceki TSH 0.17 çıktı yok yani çalıştıramıyorum. Dün baktırdım 0.37 eh dedim azıcık düzelme var. Antiler 4000 küsürlarda. Vücudum kendiyle savaşıyor anlamsızca.
Çoooooook zor bacım çok biliyorum. Senin nasıl gidiyor değerler ?
Birde bende metabolik sendrom var. Ölümcül dörtlü diyorlar halk arasında
HT düzelttim artık normale döndü gibi. Lipitlerimde gayet iyi çıktı bukez maaşallah :)
Şuan kilon kaç istersen birlikte devam edebiliriz. Çokta mutlu olurum.
Hem destek hem rekabet ne dersin ?
Hoşgeldin diyeyim mi
valla canım tam sinsiler :) tamam kız içioz hapları bak hep içicez ama bırakmak yok :) gliforuda neden kullanmıyom aslında ya nasıl diyim benim bağırsakların maşşallahı var çok iyi çalışıo günde 2 3 kere çıkarım dışarı öyle anlatayım bari ama gliforu içincek yandımmmmm 4 5 6 gidio böle ay yeminle tuvalete gitmek zor gelio artık :)ama içicem madem öyle gerçekten içmem gerekio açerim uleeeeennnnnnCanım sende metabolik sendroma adaysın o halde kötü haber vermek istemem ama o gliforu ne kadar iğrenç olsada kullanman gerekiyor
Bende 1000 mg alıyorum diaformin sabah akşam yemek sonrası aç karnına yarım yarım. İlaçlarını mutlaka al. PKO bende de var. OKS kullanınca düzeliyorum bırakınca 3 ay sonra yine aynı. Düzensiz kanamalar vs. Ama başka bir hastalığım yok çok şükür. Bunlarla yaşamaya alıştım hastaymışım gibi gelmiyor yani. Yalnız ilaçlarını kullan bacım. Hatta birbirimizi teşvik edelim bende iyi bir hasta değilim o konuda baktım ne zaman ödemleniyorum taşikardim başlıyor o zaman 15-20 gün içiyorum euthyroxu sonra baktım iyiyim unutuyorum gidiyor.
Bu kez istikrarlı olmaya kararlıyım. Hayatta herşeyi başaran ben kewndimle verdiğim bu savaşıda kazanırım. Gel sende birbirimizi motive edelim. Teşvik edelim. Zor bu hastalık yaşamayan bilemez. Gavur gibi de sinsi namussuz
valla canım tam sinsiler :) tamam kız içioz hapları bak hep içicez ama bırakmak yok :) gliforuda neden kullanmıyom aslında ya nasıl diyim benim bağırsakların maşşallahı var çok iyi çalışıo günde 2 3 kere çıkarım dışarı öyle anlatayım bari ama gliforu içincek yandımmmmm 4 5 6 gidio böle ay yeminle tuvalete gitmek zor gelio artık :)ama içicem madem öyle gerçekten içmem gerekio açerim uleeeeennnnnn
Selam canim iyi bayramlar, bende hashimoto hastasiyim 25 yasindayim ev hanimiyim, hashimoto icin ilaclarimo duzgun aliyorum tsh seviyem.normalde suan.. ama gun gectikce ve yedigime.dikkat etmedikce kilo aliyorum 1 senedir evliyim ve 10 kilo aldim yaklasik. Glifor demissiniz o kabizlik icin diimi? Gecen ay doktpr banada verdi kabizliktan damar incelmesi olmus yedigine dikkat ediceksin dedi ve surupta verdi bagirsak duzenleyici bi kez kullandim zaten her sabah tiroid ilaci iciyorum baska ilaca tahammulum yokMerhabalar;
Uzun zamandır bazı konularda danışmak için forumu takip ediyorum. Diyet maceralarını, ürün yorumlarını, hayata dair ne varsa burada bulabilir insan ve dedim ki kendime Dilay bu topluluğun içinde olmalısın
Ve bunca azimli kadını okudukça, tanıdıkça kendimce uzun zamandır kendimi oyaladığım yeter diyorum.
Artık kendine de dur demelisin Dilay!..
Ve an itibariyle kendime karşı savaşım başlamış durumda.
Şuan tartıda tam 102 kilo geldim. (24.09.14)
Boyum 1.70 ve daha 27 yaşındayım. Hedef kilom zaman içerisinde ideal kilom olan 60'a düşmek.
Gün gün diyet ve spor proğramımı buradan yazacak ve takip edeceğim. Benimle aynı durumda olan kimseler varsa yanıma beklerim
İlk hedefim aralık sonuna kadar 17 kilo vermek
Ve aynı zamanda ilaçlarımı düzenli kullanıp (haşimato tiroidi ve metabolik sendrom hastasıyım. Hiç düzenli ilaçlarımı kullanmadım ), sigarayıda bırakmayı aradan çıkarmak
Ve başlasın düzenli hayat
24.09.14: 102, 12 adet sigara, ilaçlar alınmadı tabiki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?