Çünkü nerdeyse 3 ay olacak uzun bir süre65.8
300 gr artıdayım pztesiye göre. amann olmuyo ya niye böyle. ilk haftalardaki motivasyon ve kararlılığım da yok..
dopru ca ım. bugün yaoacak öısın hurma yoğurt? ben eşime hurma aldırdım bu sefer başlıyorum pztesi:)Çünkü nerdeyse 3 ay olacak uzun bir süre
Birde gram gram gidince motivasyon iyice düşüyor
3 hafta 64 kiloda kalmışım mesela ben en az 2 kilo verilirdi o sürecte
Bugün başka canım bence tartıya da faydası olur hemdopru ca ım. bugün yaoacak öısın hurma yoğurt? ben eşime hurma aldırdım bu sefer başlıyorum pztesi:)
olsun akşam yap daha iyi. benim zor ya eşim evdeBende başlayabilirim sabah tost yedim ama
Tam gaz devam birakmadandopru ca ım. bugün yaoacak öısın hurma yoğurt? ben eşime hurma aldırdım bu sefer başlıyorum pztesi:)
aynen canım :)Tam gaz devam birakmadan
kız 3 tane ekmek ne 1e düşürSabah ac karinla iki bardk limonlu ilik su
Kahvalti 3 tb ekmegi
Biraz domates 2 zeytin biraz peynir
1 bardak sekersiz cay
1 ltre su
Ya canım bu tartı gününü cuma cumartesi pazardan biri yapsak ya da siz istemezseniz ben kendim bu günlerden birinde yapsam kilo bildirimini sende benimkini ona göre güncellesen olmaz mıolsun akşam yap daha iyi. benim zor ya eşim evde
ya aslında mantıklı. eşler de evde olunca illa ki yeniliyor. pztesi artı çıkınca da olmuyor. bu hafta geçti ama. cuma olsun mu?Ya canım bu tartı gününü cuma cumartesi pazardan biri yapsak ya da siz istemezseniz ben kendim bu günlerden birinde yapsam kilo bildirimini sende benimkini ona göre güncellesen olmaz mı
Cumartesi pazar kendimi pazartesi için tutuyorum sitresten mıdır nedir faydasını göremiyorum
Biliyorum yumurta bitmisti bende iki uc gundur mecbur yiyom dukkanda bitmiş babamdanda aksam istemeyi unuttum ama yarin yemiycem artik kizip hatta sinirlenmekte haklisiniz cunki bende kendime kiziyomkız 3 tane ekmek ne 1e düşür
Benim icin fark etmez ama pazartesi gayet guzel tabi hekes ne der bilememYa canım bu tartı gününü cuma cumartesi pazardan biri yapsak ya da siz istemezseniz ben kendim bu günlerden birinde yapsam kilo bildirimini sende benimkini ona göre güncellesen olmaz mı
Cumartesi pazar kendimi pazartesi için tutuyorum sitresten mıdır nedir faydasını göremiyorum
Olsun canım iyi olurya aslında mantıklı. eşler de evde olunca illa ki yeniliyor. pztesi artı çıkınca da olmuyor. bu hafta geçti ama. cuma olsun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?