vayy süpermiş. pztesiye kadar yapabilirsen yap bence. geçen haftanın da altına inmiş olursun.Yazicaktim canım bugün nobetciyim fırsat bulamadım
Çarşamba günü başladım
Çarşamba sabahı 64,2 idim
Perşembe sabahı 63,6 yani -600 Gr
Cuma sabahı 63,1 çıktım fark -500gr
Bugünde bir yapmayı düşünüyorum bakalım yarın ki tartinin durumuna göre devam edip etmeyeceğime karar vericem
Tebrik ederim canımKızlar kızlar uzun zamandır görmek istediğim 60 kg ı 60.7 olarak gördüm bugün pzt den bu yana - 700 gr
Teşekkür ederim darısı 2 katı olmak üzere başınıza :))Tebrik ederim canım
Hurma diyeti nasıl yapılıyor biraz anlatır mısın hurmadan başka bir sey yiyor muyuzÖğlen
1 kase yoğurt
5 tane hurma
7 gün her öğünde 7 hurma ve bir case yoğurt yiyorsun ben 3. Gunumdeyim ama 7 gün yapamam gibi geliyorHurma diyeti nasıl yapılıyor biraz anlatır mısın hurmadan başka bir sey yiyor muyuz
harikaa:) ve daha bugün cuma:) pztesiye kadar 1 kg olur. ne yedin ne içtin onu bilmiyoz ama:)Kızlar kızlar uzun zamandır görmek istediğim 60 kg ı 60.7 olarak gördüm bugün pzt den bu yana - 700 gr
Başka hiçbir sey yemiyoruz yani7 gün her öğünde 7 hurma ve bir case yoğurt yiyorsun ben 3. Gunumdeyim ama 7 gün yapamam gibi geliyor
İnşAllah olur :) ben Karatay yapıyordum sıkıldım kaçamaksız olmuyor du.Akşam 6 dan sonra yemeyerek devam ediyorum abartmadan Ekmek de yiyorum tatlı da yiyorum, her gün değil ama bugün yediysem ertesi gün dikkat ediyorum gibi. Akşam sadece fındık fıstık bazen de meyvw yiyorum.harikaa:) ve daha bugün cuma:) pztesiye kadar 1 kg olur. ne yedin ne içtin onu bilmiyoz ama:)
aslında akşam daha iyi olur ama öğlen de olurBu hurma yoğurt yemeyi sadece öğlenleri yapsam olmaz mı ki
çok güzel gidiyorsun maşallahSimdi bir salatalik. Aksam mercimek corbasi lahmacun .salata var.lahmacunu yemezsem. Hersey yolunda simdiye kadarda 300 kalori aldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?