- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
Kiz çagirsaydin yaa birlite karşilikli oynardik kurtlarimizi dokerdikAyni durumdayiz. Bizimkilerde beni gorunce oyle diyorlar..ama ben illaki 2 kilo daha vericem.
Simdi 40dk erik dali oyununu bitirdim.kaslarim hala atiyor. .daha once bunu hissetmiyordum..bacak kaslarim hala oynuyor
yapma ya ne yedinAkşam kaçamağın dibine vurdum
Pasta ekmek artık cumaya kadar bunu telemafi etmeyen çalışırımyapma ya ne yedin
Komsum cagirdi, sutlu kahve ictim. Trilece ve frambuazli mekik vardi ama yemedimikisine de bayilirimm
Ne yedin bari soyleeAkşam kaçamağın dibine vurdum
haklısın çok su içince midem bulanıyor etrafımdaki herkes kilomla ilgili yorum yapıyor bu benim motivasyonumu kırıyorBiraz kendi e guven ve motivasyinunu yukselt bence dusuncelerde vermeyi zorlar biraz spora ve suya agirlik ver canim
günaydın canım afiyet olsun :)Günaydın kızlardün akşam süt içeyim dedim sadece ama yetmedi midem fena kazındı canımda bir kanat istedi ki sormayın akşam 7 gibi çift taraflı ızgarada az yağlı baharatlı kanat yapıp yedim kedimle birlikte
Bu sabahda evde ekmek kalmamış simit varmış biraz 1 simitin 2/3 ü kadarını yedim 1 yumurta 4 zeytin az tulum peyniriyle öğleye elma yoğurt yiycem bakalım
günaydın hadi bakalım bugünden başla.günaydın kızlar bende çok giremiyorum zaten motivasyonum yok kaçamağın dibini gördüm napıcam ben delirecem regl de bitti bakalım toparlanmam lazım
günaydın canım afiyet olsun :)
günaydınlar
10.00
2 h.yumurta domates salatalık
zeytin peynir yeşil çay
yarım dilim tb ekmeği
azıcık tereyağı.
kahvaltıyı seviyorum biraz fazla yedim galiba:) o ekmeği yemeseydim olurdu da neyse:/
ah canım sorma o dostlardan bende de varSelam kızlarrrrsabah kahvaltı yaptık arkadaşlarla su böreği yedim tüm ısrarlara rağmen 2-3 dilim patates kızartması ve 1 çatal tramisuyla ancak hayır diyebildim karnım cok doydu akşama sadece yoğurt ya da süt içmeyi planlıyorum napıcam ben diyetimi sabote eden dostlarla
canım o kadar kasma kendini bende sabahları ve akşamları yapıyorum öğlen arada çorba ya da sebze falan yiyorum öyle 1 hafta aralıksız yapmak çok zor olur.ya kızlar dayanamadım 1 kase tarhana çorbası içtim. olmuyo ya hurma :)
Boşver canim takma onlari sen zayiflayarak lafini verceksin vee herkes soylediğinden utancak.haklısın çok su içince midem bulanıyor etrafımdaki herkes kilomla ilgili yorum yapıyor bu benim motivasyonumu kırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?