ellerine sağlık afiyet olsun:) fellah köfteyi de tek başına yapmıştın dimi? Maşallah hamaratsın:)Bugün ramazan için mantı yaptım eşim birazda pişir yiyelim dedi bir kaseden biraz az yedim ama gün içinde çok kalori almamistim
Birde kendim yaptım diye demiyorum çok lezzetli olmuş pişman olamadım:)
1 ayda 2 kiloyu çok rahat verirsin. ekmek hamurişi tatlı yeme yeter.ne kadar dikkat edebilirim bilmiyorum ama ben burdayım inşAllahHadi bir de ramazan sonu hedefi belirleyeyim motivasyon olsun bana (58.5 -2 kg) ahanda kocaman altını çizerek yazdım unutursam hatırlatın
Ever canım dikkat edersem veririm, daha çok vermek isterim de Ramazan diye kaçamak çok olur1 ayda 2 kiloyu çok rahat verirsin. ekmek hamurişi tatlı yeme yeter.
ben yaptım. kızımın altını değiştirirken 1 saat güreştim baya kalori yakmışımdır :))
Birileri birinciligime kupama goz müü..? Dikmiş..Bende burdayım canim oruc tutsamda tutmasamda diyete devam nasipsebayrama kadar hedefim 60 ın altını görmwk
Sabah 1.5 dilim çavdar ekmegiyle biberli 1 yumurtadan omlet 6 zeytin ve domates yesillik yedim
Öglen
yemek yemedim inun yerine ara oğün yaptim kahvaltiyi geç yapınca 1 yesil elma 1 kücük portakal ve 1 kahve içtim 2si1arada
Akşam
Sarımsakli yoğurtlu kabak yedim
Bugünluk bunlar ayrica 1 yeşilcay 40 squat ve birazda yüruyüs yaptim dostlar haftaya oburaya gelecek
valla kuzum B Bitterlokumu bi yandan kakaovanilya bi yandan şamar oglanı gibi olduk bunlar kakao kardesligi mi yapmislar aralarinda bizden gizli ne
Eline saglik canim dikkat ettigin surece bazi seylerden az da olsa yiyilebilirBugün ramazan için mantı yaptım eşim birazda pişir yiyelim dedi bir kaseden biraz az yedim ama gün içinde çok kalori almamistim
Birde kendim yaptım diye demiyorum çok lezzetli olmuş pişman olamadım:)
Birbirimize azar etmekten cekinmeyelim yoksa kotu olur en iyisi uyarmak valla gerekirse sopane kadar dikkat edebilirim bilmiyorum ama ben burdayım inşAllahHadi bir de ramazan sonu hedefi belirleyeyim motivasyon olsun bana (58.5 -2 kg) ahanda kocaman altını çizerek yazdım unutursam hatırlatın
Bu arada akşam yemeği yemedim duğunden eve geldik bizimkiler yemek yedi ben yemedim., ucundan et isirdim ve ucundan bir isirik karpuz isirdim o kadar valla annemin azarina rağmen gunu boyle kapattim
Yapıyorum ama yemiyorum sözü kadar havalı birsey yokEline saglik canim dikkat ettigin surece bazi seylerden az da olsa yiyilebilir
Ramzanda oruç tutarken bunları yapamam o yüzden şimdi vakit varken yapıp koyayım dedim canımellerine sağlık afiyet olsun:) fellah köfteyi de tek başına yapmıştın dimi? Maşallah hamaratsın:)
Aynen bazen dayak şartBirbirimize azar etmekten cekinmeyelim yoksa kotu olur en iyisi uyarmak valla gerekirse sopa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?