- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
İnşallah böyle böyle gider ve hedef kiloma ulaşırımfayfeyfiy 700 gram kayip cok iyi bence, 62-63 kilo altinda haftada 1 kilo zor oluyo kilo fazlasi az oldugundan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah böyle böyle gider ve hedef kiloma ulaşırımfayfeyfiy 700 gram kayip cok iyi bence, 62-63 kilo altinda haftada 1 kilo zor oluyo kilo fazlasi az oldugundan.
Geçen seker bayramı 72 ydim.kıyafet im yeni duruyo görmeyen oldu onuda giymek istiyorum.7 kilo zor ama yaaHic kacamaksiz sıkı bir sekilde devam edersen 72 olabilirsin bence ama en kotu ihtimalle 5 kilo verip kesin 74e dusersin.
Çok yakında inşallahKızlar 38 beden pantolon bana acı acı bakıyorkiiimbilir ne zaman giricem içine
Ağzından bal damliyorÇok yakında inşallah![]()
Ayy ben bugün hiç ders çalışamadımNereye dagildiniz milletben çay içiyorum
![]()
Hangi sınav a hazırlanıyor sun canımAyy ben bugün hiç ders çalışamadımyatıyordum
kız sana vakit bol biz napak :))Nereye dagildiniz milletben çay içiyorum
![]()
Nedir bu eriklerin senden çektiği :))10 tane papaz erik yedim. Islerimi bitirdim ofisten cikicam simdi manikur pedikure gidicem. Eve gecip dus alip disari cikicam sonra. Canim dondurmali irmik helvasi cekiyor, aksam yarim porsiyon yiyebilirim![]()
Calisiyormusun sen canımNedir bu eriklerin senden çektiği :))
Hayır çalışmıyorum. Bebek var ya tüm günümu alıyor nerdeyse.Calisiyormusun sen canım
Saol canim ramazan bitse hayirlisiyla bir 5 kilo daha vermeyi duşunuyom sonrasinda belki birakirim ama korumaya calişicam inşallahSen de giderek eriyosun canim valla :)) cok iyi gidiyorsun
İyi akşamlar:) çok iyi gidiyorsun vay canına tebrikler:)Iyi aksamlar kızlargünlerdir uğrayamiyorum araniza çok kaynatmışsınız okuya okuya bitiremedim
bugünkü kilo bildirimimi de yapayım dostlar gećen hafta 66.6 ydım bu hafta 65.7 yim fark -900
![]()