HEDEF: ** haftada 1 kilo **

yaa eşime atıyorum ya resim kızlar resmi kırpmıştım.o yüzden son halim yüklenmedi.bir kaç güne yeni çekilir atarım.ev halim bu arada idare edin

Ay yeni gördüm. aaaaaa ince görünüyor ki bacakların:) gayet zayıf görünüyorsun he :)

Aynen valla cok sıkıldım bozmicam artik tatile kadar. Bi 55e dussek de gerisini yavas yavas da versek olur

Sen üç alir beş verirsin canim sikma ama belden aşagi gayet guzel zayifsin uzerindeki salaş tisorten bel cevren ust kisim fazla anlasilmiyor ama disardan bir goz olarak cok guel gorunuyorsun nasil tarti da faxlasin anlamadim

işin gücün sağolsun hiç bittiği yokonun dışında nasıl gidiyor şuan niyetli değilsin galiba dimi
Evet canim değilim ama cok şis hissediyom kendimi resmen beş aylik hamile kadin gibi kendimi gobekli ve sis hissediyom napcam bakalim reglden cikinca

Sanirim haklisin canim ramazana 15 gun kaldi terar basliyom motive dusmesin die hepten motivenin dibine vurcam bu 15 gunde elimden geleni yapcam sil bastan başliyom

Hedef 62 insallah

Cok digru canim kararli olmak diyetin bir aşamasi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…