- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
:))Ne bileyim bende yanlışlıkla kilo verme degil alma topigine geldim sandim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))Ne bileyim bende yanlışlıkla kilo verme degil alma topigine geldim sandim
ee bu hurma yoğurt diyeti değil ki?Sabah ve öğle hurma ve yoğurt aralarda 3 türk kahvesi bi madensuyu bi etikaram ve eti frm akşam buğdaylı toga çorbası bi kase haşlanmış tavuklu bulgur pilavı küçük tabak bi elma benden bugünlük kapadim
canım acilen toparlanman lazım. yarın başlıyoruz yeniden tamam mı. bugün ben de herşeyden yedim. hadi bakalım çıkalım şu moddan.
Sen hepimizden tecrubeliymissin canim :))Hepsini denedim cnm 39 yaşımın 25 yılını diyetle gecirince:)
bunlar nasıl midene sığıyor hala:)) yeter canım ya lütfen. erken yat gerekirse yememek için.
Dur bi kakao vanilya ya başım döndü kurban olayım bi dur yeter
ay özür dilerim ama gülüyorum şu an halimiz çok komik geldi:)) diyetten bıkan kızlar en son yuvarlanırken görüldü:)) hepimizi aynı odada düşünsenize yemek artıkları heryerde biz kendimizden geçmişiz kocaman göbeklerle
Ben de ayni durumdayim o kadar sistim ki nefesim kesildi valla. Kopegin tuvaleti geldi disari cikaracak halim yok yuruyemiuorum bahce kapisinin ordaki koltuga oturdum uzun tasmayla bahceye saldim hayvani :)Öyle yedim ki siginamiyorum afedersiniz istifra edebilsem rahatlıcam ama beceremiyorum uzandım bu halin geçmesini bekliyorum
İsyanım var
valla ben yarından itibaren sıkı girişiyorum diyete. açlıktan kim ölmüş. o yüzden bugün altın vuruş yaptım:))Evet canim son olarak mercimek kofteleri de yiyip nefes alamamaya baslayinca ben de net olarak karar verdim. Iki gun tartilmicam cunku kesin 65.5-66 arasi bir sey cikarim yarin
Sen hepimizden tecrubeliymissin canim :))
Sigmiyor canim resmen patlicam nefes alamiyorum :))
Dogru soyluyorsun canim :)))
Valla yaa :)) saka maka mayis geldi kizlar ben bayramda cesmeye gidicem 50leri gormek istiyorum bayrama kadar
öldüm gülmektenBen de ayni durumdayim o kadar sistim ki nefesim kesildi valla. Kopegin tuvaleti geldi disari cikaracak halim yok yuruyemiuorum bahce kapisinin ordaki koltuga oturdum uzun tasmayla bahceye saldim hayvani :)
2 gundur surekli yiyorum diye kopege de yediriuorum yanimda bekliyo salyalari akiyo dayanamayip veriyorum gunde 2 kere kaka yapan hayvan 2 gundur 4 kere yapti hahah :)öldüm gülmekten![]()
Kızlar hep birlikte bi cinnet halindeyiz galibaolsun canım ben de bugün 66yı gördüm hobaa :))

allah seni hayvanı rahat bırak bari:))2 gundur surekli yiyorum diye kopege de yediriuorum yanimda bekliyo salyalari akiyo dayanamayip veriyorum gunde 2 kere kaka yapan hayvan 2 gundur 4 kere yapti hahah :)
Evet cok az zaman kaldi. Herkes az cok 1 ayda ortalama ne kadar verdigini bilir, ona gore hesap yapip ataga gecelim. Ben ayda ortalama 3 kg verdigim icin en az 2 aya ihtiyacim var mesela.Kızlar hep birlikte bi cinnet halindeyiz galibaben bugün yavaşta olsa döndüm diyete yarın sporada dönüyorum bayrama kadar azimliyim kızlar daha ramazan da girecek araya ben ramazanda kilo vermeyip alanlardanım
ama hem bayrama hem yaza bisey kalmadı artık daha fazla diyeti erteleyemem
![]()
Arada yarim sade cubuk kraker.bi ara midem bulandi..eziklik hissedince cibuk kraker imdadima yetisti
Kendimize gelelim kizlar. Gobegimizi popomuzu kapayacak kiyafet secmekle ugrasmak yerine ne begeniyorsak alalim. Ben kendime bir hedef koyamayinca motivasyon bitiyor o yuzden ilk etap olarak 2 hafta sonra kalabalik bir meslektas grubuyla bulusma var onu hedef koydum 2 haftalik hedefim 61leri gormek.
haydi o zaman yine yeni yeniden :)Kızlar hep birlikte bi cinnet halindeyiz galibaben bugün yavaşta olsa döndüm diyete yarın sporada dönüyorum bayrama kadar azimliyim kızlar daha ramazan da girecek araya ben ramazanda kilo vermeyip alanlardanım
ama hem bayrama hem yaza vakit kalmadı artık
![]()
Haklısın canım ben sporla birlikte 4-5 kg rahat verebiliyorum 1 ayda o yüzden hedefim 60 ın altı 59 ları görsem bayramda kendimi başarılı saycamEvet cok az zaman kaldi. Herkes az cok 1 ayda ortalama ne kadar verdigini bilir, ona gore hesap yapip ataga gecelim. Ben ayda ortalama 3 kg verdigim icin en az 2 aya ihtiyacim var mesela.

ooo hedef çok güzel hadi bakalımHaklısın canım ben sporla birlikte 4-5 kg rahat verebiliyorum 1 ayda o yüzden hedefim 60 ın altı 59 ları görsem bayramda kendimi başarılı saycam![]()
Ewet degil adet öncesi sendromu müthiş mide bulantısı yasiyorumee bu hurma yoğurt diyeti değil ki?
Bu hafta ben de 2 kg koyucam ya. Hatta 2.5 kg. 2 gunde aldigim 2 kiloyu verip uzerine bi de 500 vermek :)) benim hayaller paris su an :)benim hedef haftada 2 kilo. yes beybi
Ne içtin sen kuzum çarpmış seni:)Bu hafta ben de 2 kg koyucam ya. Hatta 2.5 kg. 2 gunde aldigim 2 kiloyu verip uzerine bi de 500 vermek :)) benim hayaller paris su an :)
nasıl yapacam biliyomusun. sabah öğle akşam sadece hurma ve yoğurt. sen de kuru kayısı ile başla hurma alana kadar. her öğünde 5 kayısı 1 kase yoğurt. kahve yasak. (evet yasak cınım) yrşil çay ve türk kahvesi serbest ölçülü tabi. ama mutlaka hurma al kayısı ile olmaz.Bu hafta ben de 2 kg koyucam ya. Hatta 2.5 kg. 2 gunde aldigim 2 kiloyu verip uzerine bi de 500 vermek :)) benim hayaller paris su an :)
canım bu hurma diywti ile haftada 4 kilo bile verebilirsin 2 kilo ne ki.Ne içtin sen kuzum çarpmış seni:)