• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Bende küçük dondurma yedim kakao vanilya ya donucem bugün

Ben yine cok kotu bozdum diyeti kizlar, cok abartarak yiyorum 3 gun oldu ve bu sefer kesin olarak diyeti birakmaya karar verdim cunku olmuyor yapamiyorum. Basladigimdan beri bircok kez bozdum ancak hic boyle 4000 kalorilerde yemiyordum. Size bol sans diliyorum umarim en kisa surede ideal kilonuza ulasirsiniz, benden bu kadar :)

Ben yine cok kotu bozdum diyeti kizlar, cok abartarak yiyorum 3 gun oldu ve bu sefer kesin olarak diyeti birakmaya karar verdim cunku olmuyor yapamiyorum. Basladigimdan beri bircok kez bozdum ancak hic boyle 4000 kalorilerde yemiyordum. Size bol sans diliyorum umarim en kisa surede ideal kilonuza ulasirsiniz, benden bu kadar :)
Nereye kız dur toparlanırsın birkaç güne

Bende öyleyim bi türlü odaklanamadim ya ramazanda da cozutucam biliyorum

canım ya emin misin iyi kötü gidiyorduk. üzüldüm bu kararına.. sen iradeli bi kızsın bu durum geçici. tekrar başlamak istersen biz burdayız. yaz yine arada olur mu.

Kızlarrrr bugün yoğundum yazamadım :olamaz: ama diyetime dikkat ettim sabah 2 dilim tb ekmeği 1 yumurta birazda peynirle domates yedim öğlen salata yedim akşam yorgunluktan bisey hazırlıyamadım 1 dilim tb ekmek ile cayın yanında kahvaltı yaptım sögüş salatalik domates salatalık peynir yedim birde ekşi yeşil elma yedim 2 lt ye yakın su icmişimdir biraz daha arttırıcam yatmadan biraz sporda yaparsam dambıl squat gibi iyi olur :KK31:

Afiyet olsun yarasın canım :KK52: bu otu her aktarda bulabiliyor muyuz geçekten faydalı mı hiç bilgim yoktu canım biraz araştırayım
Birde kabak detoksunu nasıl yapıyosunuz kızlar nette şöyle bir araştırdim ama içime sinen biseyler bulamadım :KK16:
İlk defa içtim ama şimdilik bir faydasını görmedim :olamaz: yarın sabahta içeyim bir daha diyorum

Açlık otunu sen mi tavsiye etmiştin canım günde 2 bardak icebiliyor muyuz
Ewet ben dedim gerek yok cnm ikiye sabah koşa koşa tuvalete gidersin ama bi fincana ne kadar attın ben 12.13 yaprak atıp 5 dakika demlenmesini bekliyorum öyle içiyorum öğlen içiyorum yatmadan önce tüm içim bosaliyor:) hadi iyi geceler

Back
X