Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye kız dur toparlanırsın birkaç güneBen yine cok kotu bozdum diyeti kizlar, cok abartarak yiyorum 3 gun oldu ve bu sefer kesin olarak diyeti birakmaya karar verdim cunku olmuyor yapamiyorum. Basladigimdan beri bircok kez bozdum ancak hic boyle 4000 kalorilerde yemiyordum. Size bol sans diliyorum umarim en kisa surede ideal kilonuza ulasirsiniz, benden bu kadar :)
Yok canim hissediyorum yapamicam artik. Kendi halime biraktim artik kendimi :)Nereye kız dur toparlanırsın birkaç güne
canım ya emin misin iyi kötü gidiyorduk. üzüldüm bu kararına.. sen iradeli bi kızsın bu durum geçici. tekrar başlamak istersen biz burdayız. yaz yine arada olur mu.Ben yine cok kotu bozdum diyeti kizlar, cok abartarak yiyorum 3 gun oldu ve bu sefer kesin olarak diyeti birakmaya karar verdim cunku olmuyor yapamiyorum. Basladigimdan beri bircok kez bozdum ancak hic boyle 4000 kalorilerde yemiyordum. Size bol sans diliyorum umarim en kisa surede ideal kilonuza ulasirsiniz, benden bu kadar :)
Sen bilirsin canım ama bence geçici bir dönem geçince gel hemen :)Yok canim hissediyorum yapamicam artik. Kendi halime biraktim artik kendimi :)
ama diyetime dikkat ettim sabah 2 dilim tb ekmeği 1 yumurta birazda peynirle domates yedim öğlen salata yedim akşam yorgunluktan bisey hazırlıyamadım 1 dilim tb ekmek ile cayın yanında kahvaltı yaptım sögüş salatalik domates salatalık peynir yedim birde ekşi yeşil elma yedim 2 lt ye yakın su icmişimdir biraz daha arttırıcam yatmadan biraz sporda yaparsam dambıl squat gibi iyi olur Afiyet olsun yarasın canımŞuan açlık otu çayını içiyorum
İlk defa içtim ama şimdilik bir faydasını görmedimAfiyet olsun yarasın canımbu otu her aktarda bulabiliyor muyuz geçekten faydalı mı hiç bilgim yoktu canım biraz araştırayım
Birde kabak detoksunu nasıl yapıyosunuz kızlar nette şöyle bir araştırdim ama içime sinen biseyler bulamadım![]()
yarın sabahta içeyim bir daha diyorumAçlık otunu sen mi tavsiye etmiştin canım günde 2 bardak icebiliyor muyuzTebrikler kızlar ben tembelim bugün adet öncesi heryerim ağrıyor bi garibim bahar mi çarptı oldu bana ya
Stres yapma yoksa vermen daha zorlaşirAğlamak istiyorummmm
Ewet ben dedim gerek yok cnm ikiye sabah koşa koşa tuvalete gidersin ama bi fincana ne kadar attın ben 12.13 yaprak atıp 5 dakika demlenmesini bekliyorum öyle içiyorum öğlen içiyorum yatmadan önce tüm içim bosaliyor:) hadi iyi gecelerAçlık otunu sen mi tavsiye etmiştin canım günde 2 bardak icebiliyor muyuz