• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Iyi akşamlar kızlar :KK54: ne güzel neler kaynatmışsınız :KK52:

Canım gerilerde kalmıstım okuyup öyle yazayım dedim 3-4 gündür sık sık problem yaşadım kadınlar kulübüne girmekte hatta bikaç msj denemem yarida kaldı sizde de oldu mu bilmiyorum ama internette başka yerlere girişimde sorun yaşamadım o yuzden bi türlü yazamadım canım okuduğum kadarını beğenmekle kaldım :KK43: hatta yediklerimide yazıcaktım eğitim dönüsü iyi başladim diyete cuma cmt pek keyfim yoktu tamda 600 gr vermişken dun akşam sinirle bi paket biskrem yedim :KK48: sonra midem yandı şekerden 2 kupa yeşilçay içtim dün akşamki kazaya ragmen bu sabah 100 gr - deydim demekki biskrem olmasa daha da fazlası olcakmıs :KK16: bugün tekrar toparladım doyurucu bi kahvaltı yaptım yumurtalı sucuklu günün geri kalanında yoğurt ve yeşil elma yedim sabahı merak ediyorum :KK28: benden haberler bu kadar canlar :KK52:
günün geri kalanı ne güzel geçmiş öyle:) kilonu merak ediyorum: )

Gunaydin kizlar ben geri donmeye karar verdim :)) diyeti birakmaya karar verdikten sonra yeme istegim bir anda kayboldu :confused: biraz manyaklik var galiba :confused: belki yine bozarim diye foruma girmedim ama persembeden beri hic bozmadim. 2.3 kg artidaydim, 3 gunde almistim 3 gunde verdim neyse ki:KK73: ustune biraz daha eksi gordum dun. Illa ki kacamaklarim olur yine ama iki ya uc gun ust uste olmasin ve normal kacamaklar olsun diye umut ediyorum cunku benim garip bir yeme durumum oluyor, sizin gibi normal olcude kacamak yapip 1 kilo artiyla kurtulamiyorum :confused:

Gecen hafta 63.5
Bu hafta 62.9

Aynen bende kaç gündür siteye giremiyorum güvenli bağlantı degil deyip beni atıyor zaten regl oldum davul gibyim diyet spor kak getire yarın artı çıkıcam kesin tartı gününün cuma olması çok iyi olmuş bende onu dicektim paartesi de h.sonu kacamaklarini girmek için kontrol tartısı olabilir salı bizde pikniğe gidecez hurma diyetine bi asilamadim motivasyon sıfır delirecem ben
reglken oluyor öyle. bitsin yine toparlarsın canım merak etme

Gunaydin kizlar ben geri donmeye karar verdim :)) diyeti birakmaya karar verdikten sonra yeme istegim bir anda kayboldu :confused: biraz manyaklik var galiba :confused: belki yine bozarim diye foruma girmedim ama persembeden beri hic bozmadim. 2.3 kg artidaydim, 3 gunde almistim 3 gunde verdim neyse ki:KK73: ustune biraz daha eksi gordum dun. Illa ki kacamaklarim olur yine ama iki ya uc gun ust uste olmasin ve normal kacamaklar olsun diye umut ediyorum cunku benim garip bir yeme durumum oluyor, sizin gibi normal olcude kacamak yapip 1 kilo artiyla kurtulamiyorum :confused:

Gecen hafta 63.5
Bu hafta 62.9
Hoşgeldin tekrardan demiştim geçici diye

günaydın kilom 86300 takıldım valla
cumartesi
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen peynirli yumurta akşam tavuk ızgara salata
pazar sabah menemen peynir zeytin maydanoz salatalık dometes
öğlen mercimekli bulgur pilavı
akşam köfte ekmek :KK43:
akşam ekmek yemeseymişsin iyiymiş:) akşam ağıt yiyince sabahına artı kaçınılmaz oluyor. bu hafta daha dikkatli olalım elbet düşer

Gecen hafta 63.5
Bu hafta 62.9
günaydın canım hoşgeldiiinn:) çok sevindim dönmene:)
sen var ya delisin aldığı kiloyu vermiş üstüne bide eksi çıkmış dönüşün muhteşem oldu:))
62yi de gördün hadi bakalım 59a az kaldı. bu arada 3 günde o kiloyu nasıl verdin?
ya galiba bu diyet psikolojisi kasıyor bizi.

08.30
2 h. yumurta domates salatalık
zeytin peynir
3 cevizi tahin pekmeze batırıp yedim.
yeşil çay

2 haşlanmış yumurta duruyor eşim yemedi. acaba hurmayla yoğurt yerine 1er tane yumurta mı yesem.?

Back
X