HEDEF XS

titizkokosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
141
66
103
41
Merhaba arkadaşlar;
çok uzun zamandır kadınlar kulubunu takıp edıyorum fakat uzun zamandır uzaktım ve sıfremı unuttum.yenı bır hesap actım. yanı bende sızdenım

Uzun uzun arastırdım.çok kilo aldım çok kilo verdim.denemediğim diyet kalmadı.sonunda su sonuca vardım: acele edersen hızlı verır ama daha fazlasını gerı alırsın.suanki kilom bir çok kişiye normal gelebilir.fakat ben incecik sevenlerdenim eğer siz de öyleyseniz yada vermeniz gereken ama bir türlü veremediğiniz kilolar yapıştıysa üzerinize benimle başlayın yolculuğa. profil fotoğrafımdanda scannerda cıkarıp buzdolabıma astım.hergun ayrıntılı paylaşımda bulunucam(kilo-beden olculerı-sporve dıyet lıstem). yalnız ben acele etmıycem sebat edıp hedefıme ulasıcam.hedefım haftada max. 1 kılo.aksı halde verılen kılolar su ve kaslardan gıdıyor.ben matematık hesabıyla vermeyı planlıyorum bu kıloları.

boy: 168cm.
kilo: 62(yarın ac karınla gramolarak yazıcam)
hedef kılo:52 kg.
vucut olculerım : sabah ac karınla olcup yazıcam
gunluk kalori ihtiyacım : 1700 kcal.

yaptıgım hesaplarla sızı bogmadan ozet gecıcem :

beslenme: 1200 kalori (500 kalori burdan bırıktırıyorum)
spor: 1000 kalori(1000 kaloride buradan bırıktırıyorum)
toplamda gunluk 1500 kalorı kumbaramda.

1kg. yag 8000 kcal. dersek 10 kılo vermek ıcın kumbaramda 80.000 kalori biriktirmeliyim.

yarın buyuk gun

Canım ben buraya gelirim.. boy 168 55 kiloyum ama ince seviyorum ben de 48 kiloydum görevim nedeniyle çok sıkıcı bi yerdeyim ve sadece yemek yiyorum 6 7 kilo aldım kıyafetlere giremiyorum. Daha da almak istemiyorum artık

super birbirimize destek olarak verebılırız ozaman.benımde sana bır sorum olacak.aynı boydayız fakat 52 kılo ıken ben baya ıncelıyorum.uzun zaman oldu ve dogum oncesıydı tabı.hedefımı senın gıbı 48 kıloyamı koysam ?

buradan site adı veriliyormuydu bilemiyorum fakat kalori hesaplarımı yaptıgım siteyi söylemek isterim.

1 yıl olmadı bu kiloyu alalı ama hep zayıf olduğum için sevmedim kilolu olmayı bir de kıyafetler hep xs 34 beden falan çok dar geliyorlar bir de ben 34 bedenin bile biraz salaş halini seviyorum yani 48 iken çok iyiydim anlayacağın tatlım ya

Bugün bir pet bardağı beyaz leblebi yedim belki biraz daha fazladır biraz da kuru üzüm tabi daha gün bitmedi

Bugün bir pet bardağı beyaz leblebi yedim belki biraz daha fazladır biraz da kuru üzüm tabi daha gün bitmedi
Canim boyle beslenirsen cabuk pes edersin.ben cok denedim boyle.bizim hedefimiz hic kilo almadan ilerlemek ve bunun yaninda gram gram kilo vermek.aksi olunca fazlasi geri geliyor.yaza bile kalmaz incelmemiz emin adimlarla yurursek. Birde vucudun yag depolamamisi icin 3 satte bir atistirmak gerekiyor unutma

Benim bugun yediklerime gelince;
Sabah:
2dilim siyah ekmek
1 dilim beyaz peynir
3 siyah zeytin
1 domates
1 salatalik
1 fincan yesil cay
ARA:
nescafe ( icmezsem olmazim bu )
OGLE:
Salata (domates, salatalik,3yaprak marul, yarim kuru sogan,2 kasik pilav, elayasi kadar tavuk gogsu)
ARA:
1elma
AKSAM:
1kase mercimek corbasi
ARA:
Portakal

SPOR:
1 saat eliptik bisiklet

Tatlım inan bana böyle beslenmeyi ben de hiç sevmiyorum bu düzensizlik zaten kilo aldırıyor insana.. kahvaltıya bayılırım kahvaltısız dışarı adım atmazdım ben. İş yüzünden ne zaman boşluk bulsam o zaman yemek yiyorum işte bu çok kötü sabah hiç bir şey yiyemezsem akşam acayip yiyorum tüm günün acısını çıkarırcasina kendimce şu kararı aldım. Artık saat 6 dan sonra hiç bir şey yemeyeceğim sabah bir şey yiyemesem bile...

Canim yaninda tasisana yemegini.artik herkes saglikli beslenme ugruna sefertasi yapiyor. Saka gibi gelirdi birkac yil once ama simdi gayet normal bence cokda havali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…