- 29 Aralık 2014
- 141
- 66
- 103
- 41
- Konu Sahibi titizkokosh
-
Canim boyle beslenirsen cabuk pes edersin.ben cok denedim boyle.bizim hedefimiz hic kilo almadan ilerlemek ve bunun yaninda gram gram kilo vermek.aksi olunca fazlasi geri geliyor.yaza bile kalmaz incelmemiz emin adimlarla yurursek. Birde vucudun yag depolamamisi icin 3 satte bir atistirmak gerekiyor unutmaBugün bir pet bardağı beyaz leblebi yedim belki biraz daha fazladır biraz da kuru üzümtabi daha gün bitmedi
Tatlım inan bana böyle beslenmeyi ben de hiç sevmiyorum bu düzensizlik zaten kilo aldırıyor insana.. kahvaltıya bayılırım kahvaltısız dışarı adım atmazdım ben. İş yüzünden ne zaman boşluk bulsam o zaman yemek yiyorum işte bu çok kötüBenim bugun yediklerime gelince;
Sabah:
2dilim siyah ekmek
1 dilim beyaz peynir
3 siyah zeytin
1 domates
1 salatalik
1 fincan yesil cay
ARA:
nescafe ( icmezsem olmazim bu )
OGLE:
Salata (domates, salatalik,3yaprak marul, yarim kuru sogan,2 kasik pilav, elayasi kadar tavuk gogsu)
ARA:
1elma
AKSAM:
1kase mercimek corbasi
ARA:
Portakal
SPOR:
1 saat eliptik bisiklet
Ay bir de elmayı çok severim gün de en az 4 tane yiyorum eslide bu yüzden zayıf olduğumu söylerlerdi :) pehhh eskidenBuarada sabah tartildim ve kilom:
61.7
Tabi hedefim 48
Gel tatlım gel olalım senin de 56 olman lazım :)Merhabaa. bende 1.76 boyunda 65 kiloyum. Benimde hedefim xs olmak. İnşallah hepimiz kilolarımızı fazlasıyla verebiliriz.
Woww sende hedefe yakin sayilirsinMerhabaa. bende 1.76 boyunda 65 kiloyum. Benimde hedefim xs olmak. İnşallah hepimiz kilolarımızı fazlasıyla verebiliriz.
Canim yaninda tasisana yemegini.artik herkes saglikli beslenme ugruna sefertasi yapiyor. Saka gibi gelirdi birkac yil once ama simdi gayet normal bence cokda havaliTatlım inan bana böyle beslenmeyi ben de hiç sevmiyorum bu düzensizlik zaten kilo aldırıyor insana.. kahvaltıya bayılırım kahvaltısız dışarı adım atmazdım ben. İş yüzünden ne zaman boşluk bulsam o zaman yemek yiyorum işte bu çok kötüsabah hiç bir şey yiyemezsem akşam acayip yiyorum tüm günün acısını çıkarırcasina kendimce şu kararı aldım. Artık saat 6 dan sonra hiç bir şey yemeyeceğim sabah bir şey yiyemesem bile...
Harika birde cildin vardir bide senin.. masallah arkadasima. Elma tokda tutar..Ay bir de elmayı çok severim gün de en az 4 tane yiyorum eslide bu yüzden zayıf olduğumu söylerlerdi :) pehhh eskiden
Olalım canım ama ben bir ara 47 kiloydum anca belli ediyorum zayıfladığımı. Yok yok en az bir 50 kilo olucam ben taktım kafaya.Gel tatlım gel olalım senin de 56 olman lazım :)
İnşallah canım.Woww sende hedefe yakin sayilirsinbirlikten guc dogarmis.basaricaz yaza tashh gibi hatunlar olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?