HEDEF XS

Valla taktık kafaya başaralım kızlar ben sevmedim bu hali... Bu başlığa bayıldım hedef xs :)
Belim yolum sizinkinden uzun ama hepimiz xs olna kadar anca beraber kanca beraber benim acelem yok azar azar vermek zaten asil amacim.aksi halde kas ve su giyor yag yerine.
"Kadin dedigin azicik etli butlu olcak" lafi yine biz kadinlardan cikmistir kesin.genelleme yapmiyorum ama kim istemezki xs giyinmeyi.zayiflayinca "ayyy hastamisin azicik kilo al" diyenlerin arkamdan cok guzel olmus dediklerini biliyorum.

Valla taktık kafaya başaralım kızlar ben sevmedim bu hali... Bu başlığa bayıldım hedef xs :)
Sizin yaptığınız belli başlı bir diyetler falan varmı kızlarr. Veya günlük ne şekilde besleniyorsunuz normal herşeyden yiyorsanız kalori hesabı yaparak mı yiyorsunuz? Valla benim için bir diyet programı olsa da ona uysam çok iyi olacak cidden ama.

keşke olsa da uysak ben öğrenciyken daha düzenli besleniyordum ya çalışma hayatı hiç bir şeye yetişemiyorum... ay bi de bi tembellik üzerimde hazırlamaya üşeniyorum bazen... bence en güzeli kızlar yoksunluk hissine düşmeden az öz kararında sağlıklı herşeyden yemek.. ben abur cubur yemem yağlı tuzlu şeylerden hep uzağımdır. tek zaafım şekerli yiyecekler düşünün o da sadece burçak'dır. ama ben bile kilo aldım bu halimle... hamur işi şeyleri pek sevmezdim eskiden ama yaşadığım yer dolayısıyla alıştım böyle şeylere ve şunu gördüm bence yemek yemek bi alışkanlık bazen midem bulana bulana yediğimi hatırlıyorum o poğaçaları.. Allahtan mayalı şeylere karşı mide hassasiyetim oluştu da bıraktım :) ay bu da kötü bir şey ama ne yapayım en azından yemiyorum artık ve eski düzenime geri döndüm... tek sorunum öğün kavramını oturtamadım kendimde

Canim ben kalori hesabina gore besleniyorum ama vucudu arada sasirtmak lazim.dilersen bulalim bi diyet onu deneyelim bi sure.ama hizli kilo verdiren birsey olmasin

Wooowww ben bunlari yapabilsem igne iplik kalirdim.nekadar sanslisin.

Canim ben kalori hesabina gore besleniyorum ama vucudu arada sasirtmak lazim.dilersen bulalim bi diyet onu deneyelim bi sure.ama hizli kilo verdiren birsey olmasin
Aslında çok iyi olur. Yok yok bende çok hızlı kilo vermek istemiyorum zaten sonra betim benzim atıyor fazlasıyla geri alıyorum kiloları falan.

1 kilo elma 500 gr leblebi ve badem karışımı yiyerek yıl başı kutlaması... o kadar yiyeceğin içinden bugün de oruç tuttum Allah kabul ederse iftar 250 gr leblebi bir sürü elma 2 yumurta garanti 250 gr peynir... işte yararlı şeyleri abartmak da bu oluyor yarında tutmayı düşünüyorum inşallah
kızlar benim memlekete gidene kadar kilo vermem lazım ya 23 ocağa kadar nasıl olacak bu iş?

Max.4 kilo verebilirsin bence canim.o da sana yeter zaten

canlarım biraz sağlıksız ama 3 günlük bir diyet buldum.yılbaşı ve reglim üstüste gelince zıvanadan cıktım biraz cıcık bu bana iyi gelecek katılan varmıııı yarın başlayalım. liste şöyle :
KAHVALTI:
1 elma
200 gr. yoğurt

ÖĞLE:
ızgara tavuk göğsü
bol yeşil salata

AKŞAM:
kızarmış kabak
domates ve peynir(1 porsiyon)

Aslında liste fena değil ama sabah öğünü bayağı zayıf gözüktü gözüme. Hani kahvaltı günün en önemli öğünüdür ve sağlam yenilmesi gerekir ya bildiğimiz gibi. O yüzden yazma gereği duydum. Belki 1 haşlanmış yumurta ile desteklenebilir kahvaltı. :)

Haklisinhemde tok tutar. Tesekkurler

Merhabalar
Ben de katılabilir miyim? 51.6 kiloyum, hedefim 48. Kulağa 3-4 kilo az gibi gelse de bir türlü istediğim kiloya ulaşamıyorum.
nedemek seve seve.. ben bugun dun bahsettegım 3 gunluk dıyete basladım ama aynısı degıl eklemeler yaparak.mesela sabah kahvaltısında yoğurda 5 kasık nesfıt karısık meyvelı ekledım. bakalım devamı nasıl elecek.
canım bu arada zaten en zor olan o son 3- 4 kılo.yapısıyor resmen cok ıyı bılırım.fıkrımce vucudu sasırtmak lazım.

kızlar sabahtan berı hıc acıkmadım.yedıklerıme gelınce soyle:
kahvaltı: 1bardak yogurtla 5 kasık meyvelı nesfıt
ara: portakal
öğle:1 kabak ve 1 havuccu 1 kasık sıvı agla granıt tavada soteledım.karabıber ekledım.denız tuzu bır tutam tuzsuz saman gıbı oluyor neyapıyım.uzerınede 1 avuc ıcı kadar peynır rendeledımsıcakken.erıdı peynır.superrr bır ogle yemegı oldu
ara: nescafe ( saglıksız olabılır ama nescafesız yapamam ımkansız)
aksam: koca bır kase yesıl salata ıcıne 2 kasıkpılav ve 1 avuc ıcı haslanmıs tavuk gogsu.
gecede acıkırsam 1 su bardagı sut ıcmeyı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…