HEDEF XS

Ben bu topigi okuyunca çok heyecanlandim
Tam da olmak istediğim yer...
Pazartesi tam gaz bi şekilde başlıyorum. .
Görenler sen zayifsin diyor ama bana bu yetmiyor

Boyum 1.65
Kilom 58
Ama ben 53 olmak istiyorum

Lütfen beni de alın aranıza. .

hoşgeldin canım.xs olmak isteyen ve kararlı olan herkese kapımız acık tabıkı.cevrene bakma sen ınsan ıster xs ıster xxl olsun olmak ıstedıgı kıloda guzeldır.
ben cok ındım cıktım ama hep hedef kıloya ulasınca kendımı saldım.onun ıcın hızlı davranmayalım yavas yavas ama emın olarak ılerleyelım.kas ve sudan gıtmesın.

Ben de pzt başlıyorum inşallah. Beraber başlayalımmmm

supersınız kızlar.incecik olalım.taş bebekleriz biz diyelim

ben varım tatlım 2 haftadır verdiğim kilolar geri geldi çok yiyorum 4 gündür yarın başlarım

ben varım tatlım 2 haftadır verdiğim kilolar geri geldi çok yiyorum 4 gündür yarın başlarım

4 gün tatil bize yaramadı
Hemen tartıda 1-2 oynama başladı

Birde çok yedim çok
regl donemim çikolataya saldırdı

Araştırmalara göre regl dönemi arkası iyi kilo verilirmis. ..

Teşekkür ederim titizkokosh. .

Kilo paylaşım günümüz ne zaman olacak?

MADEM HERKES PAZARTESI BASLAYALIM DIYOR OZAMAN PAZARTESIDEN PAZARTESI OLSUN.P.TESI SABAH HERKES AC KARINLA TARTILIP KILOSUNU YAZSIN LISTE OLUSTURALIM. UYARMI SIZLEREDE?

Bana uyar pazartesi başlayalım. .

Liste olursa daha bi güzel olur
Herkes kendisini açık bir şekilde görmüş olur. .

Size iyi geceler. ..

Günaydın hanımlar :)
Boy:168
kilo: 55.2
2 kocaman su bardağı ılık limonlu su
kahvaltı:
3 küçük Çeri domates
5 zeytin
1 yumurta
100 150 gr yoğurt maydanozla karıştırıyorum
Yarım elma
2 tatlı kaşığı pekmez malum kış :)
Şekersiz kahve ki zaten çok severim :)

KAhvaltın çok güzel.
Ben uyuyakaldığım için kahvaltı yapamadım. Apar topar çıktım evden. Hala bir şley yiyemedim. Burda da ancak bisküvi ya da poğaça gibi şeyler var. Ne yapsam bilmiyorum.

günaydın.. harika sıkı ve sağlıklı bir kahvaltı olmuş..

KAhvaltın çok güzel.
Ben uyuyakaldığım için kahvaltı yapamadım. Apar topar çıktım evden. Hala bir şley yiyemedim. Burda da ancak bisküvi ya da poğaça gibi şeyler var. Ne yapsam bilmiyorum.

günaydın.canım alabılırsen su mınık actıvya yogurtlar var kahvaltı keyfı yazan onlar senın ıcın pratık olabılır.hıc olmadı aksamdan smoothıe hazırla kendıne sabah yolda bıle ıcebılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…