- Konu Sahibi titizkokosh
-
Ben bu topigi okuyunca çok heyecanlandim
Tam da olmak istediğim yer...
Pazartesi tam gaz bi şekilde başlıyorum. .
Görenler sen zayifsin diyor ama bana bu yetmiyor
Boyum 1.65
Kilom 58
Ama ben 53 olmak istiyorum
Lütfen beni de alın aranıza. .
Ben de pzt başlıyorum inşallah. Beraber başlayalımmmm
ben varım tatlım 2 haftadır verdiğim kilolar geri geldi çok yiyorum 4 gündür yarın başlarımAslında liste fena değil ama sabah öğünü bayağı zayıf gözüktü gözüme. Hani kahvaltı günün en önemli öğünüdür ve sağlam yenilmesi gerekir ya bildiğimiz gibi. O yüzden yazma gereği duydum. Belki 1 haşlanmış yumurta ile desteklenebilir kahvaltı. :)
ben varım tatlım 2 haftadır verdiğim kilolar geri geldi çok yiyorum 4 gündür yarın başlarım
MADEM HERKES PAZARTESI BASLAYALIM DIYOR OZAMAN PAZARTESIDEN PAZARTESI OLSUN.P.TESI SABAH HERKES AC KARINLA TARTILIP KILOSUNU YAZSIN LISTE OLUSTURALIM. UYARMI SIZLEREDE?Teşekkür ederim titizkokosh. .
Kilo paylaşım günümüz ne zaman olacak?
MADEM HERKES PAZARTESI BASLAYALIM DIYOR OZAMAN PAZARTESIDEN PAZARTESI OLSUN.P.TESI SABAH HERKES AC KARINLA TARTILIP KILOSUNU YAZSIN LISTE OLUSTURALIM. UYARMI SIZLEREDE?
Tamamdır bana uyarMADEM HERKES PAZARTESI BASLAYALIM DIYOR OZAMAN PAZARTESIDEN PAZARTESI OLSUN.P.TESI SABAH HERKES AC KARINLA TARTILIP KILOSUNU YAZSIN LISTE OLUSTURALIM. UYARMI SIZLEREDE?
Simdiden doğum günün kutlu olsun...Bana da uyar kızlar başlayalım ve bitsin bu işkence pazartesi milat olsun :) 10 ocak doğum günüm inşallah rejimimi sabote etmem
evet yarın büyük gün :)Simdiden doğum günün kutlu olsun...
Yarın Büyük gun:)))
Huzur dolu yillara canimBana da uyar kızlar başlayalım ve bitsin bu işkence pazartesi milat olsun :) 10 ocak doğum günüm inşallah rejimimi sabote etmem
İnşallah canım benim ve kilosuz yağsızHuzur dolu yillara canim
Günaydın hanımlar :)
Boy:168
kilo: 55.2
2 kocaman su bardağı ılık limonlu su
kahvaltı:
3 küçük Çeri domates
5 zeytin
1 yumurta
100 150 gr yoğurt maydanozla karıştırıyorum
Yarım elma
2 tatlı kaşığı pekmez malum kış :)
Şekersiz kahve ki zaten çok severim :)
Günaydın hanımlar :)
Boy:168
kilo: 55.2
2 kocaman su bardağı ılık limonlu su
kahvaltı:
3 küçük Çeri domates
5 zeytin
1 yumurta
100 150 gr yoğurt maydanozla karıştırıyorum
Yarım elma
2 tatlı kaşığı pekmez malum kış :)
Şekersiz kahve ki zaten çok severim :)
KAhvaltın çok güzel.
Ben uyuyakaldığım için kahvaltı yapamadım. Apar topar çıktım evden. Hala bir şley yiyemedim. Burda da ancak bisküvi ya da poğaça gibi şeyler var. Ne yapsam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?