hedef yeni yıla kadar 58-55 olmak yeni yıl yeni beden... sinemis in gunlugu

Öğle :yok
ara: mandalina
ara:hibiskus
3.5 lt şu ictim

3.5 lt şu ictim

3.5 lt şu ictim

2 dilim tb ekmek
zeytin
3 dilim domates
2 dilim salatalık

3 bardak çay

Bu kilolar gidecek. Ne olursa olsun bırakmayacam . Kızımın gozunde her zaman gençfit anne olacam . Eşimin hafif göbeği olsa da güzel çekici eeşiolacam bu sefer bbaşaran olacam . Baba evine yazın gittigimde kilo almissin değilde vay bee ne kadar guzellesip kilo vvermişsin demelerni bekliyorum.

Bu sefer olacak.

Ara : hibiskus

öğlen : 2 kase mercimek çorbası

ARA :mandalina

aksam: mercimek çorbası

salatalık

domates

peynir zeytin

2 milfoy

2 5 lt su

Merhaba semisi
Sana eslik edebilirim. Kilolarimiz da aynı ben de 62 ile hamile kaldım 75 e falan çıktım doğumdan sonra 67 ye gelmistim bir iki haftada ama emzirirken aldım maalesef 8 aylık oldu bebeğim ben 73 Karatay diyeti yapmayı dusunuyorum hedefim 57 inş

Sabah limonlu su 2 kayısı 1 haşlama yumurta 9 zeytin peynir 1 domates 10 tane badem 1 kaşık pekmez. Limonlu ıhlamur icicem şimdi de biraz rahatsizim

Sabah limonlu su 2 kayısı 1 haşlama yumurta 9 zeytin peynir 1 domates 10 tane badem 1 kaşık pekmez. Limonlu ıhlamur icicem şimdi de biraz rahatsizim

Hoş geldin . Bu Günlüğüm ama kararlı diyet arkadaşları topigindeyim oraya gelebilirsin arkadaslarla ne yapabiliriz fazlasıyla var

Anladım canım burası sana özel alan yani ben karatay dan devam edeyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…