Hedefim 57 kilo, şu anki kilom 76.4 ;/

74.6 300 gr geri dönüş :/
Bende regl olcam sanırım bide benim duzensiz çok zorluyo beni vücut sisiyor ama olmuyoum taa diğer haftalarda oluyorum bu hafta hiç kilo veremedim bu ayın 3unde tekrar kontrolm var bakalım nolcak her pazar kontrol ediyorum bu hafta 64leri gormem gerek artık ya umutsuzluğa kapılmak istemiyorum

Bende regl olcam sanırım bide benim duzensiz çok zorluyo beni vücut sisiyor ama olmuyoum taa diğer haftalarda oluyorum bu hafta hiç kilo veremedim bu ayın 3unde tekrar kontrolm var bakalım nolcak her pazar kontrol ediyorum bu hafta 64leri gormem gerek artık ya umutsuzluğa kapılmak istemiyorum
Benim reglim geçti bu ayy hem sinir yaptı hem kilo ;)

Bayramdan sonra kilo artışı çok normal canım, aynı kilodayız. Bende bayram sabahı 75,8 i gördüm. Bayram dönüşü 76,2 di. Şmdi 100 gram daha gitti. Bugün tartılmadan yemek yedim. Beslenme programını da atarsan bizde bilgilenmiş oluruz :) kendimize uyarlar uygularız :)

Bayramdan sonra kilo artışı çok normal canım, aynı kilodayız. Bende bayram sabahı 75,8 i gördüm. Bayram dönüşü 76,2 di. Şmdi 100 gram daha gitti. Bugün tartılmadan yemek yedim. Beslenme programını da atarsan bizde bilgilenmiş oluruz :) kendimize uyarlar uygularız :)
Bilgisayardan girdiğim an yazayim canim

Sabah: Portakal suyu+pekmez+2dilim siyah ekmek+yeşil zeytin+yumurta+salata
ara: meyve
öğle: et+2 dilim ekmek+bulgur pilavı+salata
ara: ayran
ara:meyve
ara: kuru meyve+kuruyemiş (çiğ)
aksam: sebze+bulgur pilavı+salata
ara: ayran, peynir,ekmek
yemeklerde asla yoğurt, ayran, peynir yemiyorum bunları yemeklerden 1 saat sonra yiyorum veya içiyorum.
ZelGN ZelGN :)

yemeklerde asla yoğurt, ayran, peynir yemiyorum bunları yemeklerden 1 saat sonra yiyorum veya içiyorum.
Neden yemekle birlikte yoğurt süt yemiyosun canım? Demir emilimini azalttığı için mi?

slm cnm
öğle yemeğinde hem ekmek hem bulgur olmaz
bir de öğlen bulgur yemişsin akşam yemeseydin keşke
ekmeği fazlaca tüketiyorsun bence dikkat et

slm cnm
öğle yemeğinde hem ekmek hem bulgur olmaz
bir de öğlen bulgur yemişsin akşam yemeseydin keşke
ekmeği fazlaca tüketiyorsun bence dikkat et
Canım bencede orda bir terslik var ama doktor birebir böyle söyledi. Şuan ilk hedef kilo vermekten ziyade ilk hedef değerleri düzenlemek sanırım. Doktor beni biraz kandırdı zayıflarsın diye. Kontrole gittiğimde değerlerim düzenlenmişse biraz hızlandırın bu işi diyeceğim.

Canım bencede orda bir terslik var ama doktor birebir böyle söyledi. Şuan ilk hedef kilo vermekten ziyade ilk hedef değerleri düzenlemek sanırım. Doktor beni biraz kandırdı zayıflarsın diye. Kontrole gittiğimde değerlerim düzenlenmişse biraz hızlandırın bu işi diyeceğim.
anladım cnm ama ne bilim bende zamanında gitmiştim doktora,bana ekmek ve türlerinden sadece 1 tanesini veriyordu mesela ekmek grubunda: pilav-makarna-bulgur-ekmek-kısır...vs var diyelim
1 dilim ekmek yada 2 kaşık pilav gibi seçenek sunuyordu..
ondan garip geldi
her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır..vardır bildiği o zaman :)

anladım cnm ama ne bilim bende zamanında gitmiştim doktora,bana ekmek ve türlerinden sadece 1 tanesini veriyordu mesela ekmek grubunda: pilav-makarna-bulgur-ekmek-kısır...vs var diyelim
1 dilim ekmek yada 2 kaşık pilav gibi seçenek sunuyordu..
ondan garip geldi
her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır..vardır bildiği o zaman :)
Canım açıkcası banada değişik geldi. Hatta bu doktora giden farklı arkadaşlarıma böyle bir diyet vermemiş. Sadece bana bulgurla ekmek ye diyor :)

Back
X