Hedefim 57 kilo, şu anki kilom 76.4 ;/

benimde kilom 70 ve çok sıkıntı yapıyorum 58 olmak istiyorum şişkinlikte çok oluyor ama bol sıvı tüketiyorum yürüyorum bakalım spora filan yazılcam bu kiloları evlendikten sonra birden aldım zaten:(

benimde kilom 70 ve çok sıkıntı yapıyorum 58 olmak istiyorum şişkinlikte çok oluyor ama bol sıvı tüketiyorum yürüyorum bakalım spora filan yazılcam bu kiloları evlendikten sonra birden aldım zaten:KK43:
Canım bende iş stresinden aldım :)

Slm ben de 62.5 ile hamile kaldım doğumda 75 idim . Doğumdan 1 hafta sonra 65 e düştüm . Ama şimdi 71 im. 57 olmayi planliyorum. Bebeğim 6 aylık. Diyet yapsam sütüm kesilir mi diye korkuyorum. Sizce ?

QUOTE="ada20deniz, post: 47500125, member: 550227"]Slm ben de 62.5 ile hamile kaldım doğumda 75 idim . Doğumdan 1 hafta sonra 65 e düştüm . Ama şimdi 71 im. 57 olmayi planliyorum. Bebeğim 6 aylık. Diyet yapsam sütüm kesilir mi diye korkuyorum. Sizce ?[/QUOTE]
Ben doğum sonrası kilommu diyetisyenle vermiştim süt hiç azalmadi onlar daha çok su içiyor canim için rahat olsun

Gonul erdus, post: 47502331, member: 776825"]İnş ya Allah hepimizin yardımcısı olsun 15kilo fazlam var[/QUOTE]
Insallah amin :)

Slm ben de 62.5 ile hamile kaldım doğumda 75 idim . Doğumdan 1 hafta sonra 65 e düştüm . Ama şimdi 71 im. 57 olmayi planliyorum. Bebeğim 6 aylık. Diyet yapsam sütüm kesilir mi diye korkuyorum. Sizce ?
Arkadasım benm tavsiyem emziriyoken yapma ama hamur işi ekmek yeme sonucta onların bi faydası yok ki. Emzirirken daha cok kilo verirsn bence

Merhabalar kisiye ozel hazirlanan bitkisel zayıflama çayımız stayfit tea ile tanisin ayda 4 ile 9 kilo arasi verebiliriniz istah keser yağ yakar odem atar tok tutar bağırsak calistirir emziren anneye süt arttirici eklenir ayrıntılı bilgi ve Sipariş icin banaulasin 63
Arkadaşlar artık bir yerlerden başlamak lazım. Durdukca bekledikce enime büyüyorum.
Bende dur deme kararı aldım.
Hergün buraya yazacağım ki, oto kontrolüm kolay olsun :)
Not:telefon dan yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayramdan bir döndüm ve 78.1 ' i gördüm sabah aç karnımla.
Artık dur demenin zamanı geldi. Başarısız diyetisyen maceramdan sonra işi ele almaya karar verdim.
Başarılı olursam kendi oluşturduğum menümü paylaşacağım. (İnşallah veririmm :) )
Desteklerinize ihtiyacım var gaza getirin lütfen beni kızlar.

Back
X