- Konu Sahibi yasimutsuz
-
ah serenatcım inşallah başarırım bende fazla örnek değilim yeme konusunda ama gün içerisinde ne yediysem yazacağım belki yazdıkça yediklerimden utanır bir daha yemem nedersin şimdi hastaneden geldim kuzenım mini minacık kızı oldu onu gördüm geldim orda çikolata ikram ettiler hayır dedim ama küçük sade lokum yedim hemen kalorisene baktım Ara:1 lokum 15kal
allah uzun ömür versin canım,allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.
15 kal. çok deyil canım
gündüz olduktan sonra hiç sorun olmaz (akşam yeme yeter)
teşekkürler canım
yemicem akşam inşallah
eğer çok açlık hissedersem
yoğurt
süt
veya
salatalık tüktsem olur mu
aslında yeme meye çalışacağım da olurya
ama yemeyeyim demiiiiiiiiiiiiiiiii
offfffffffffff gitsin artık şu kilolar
süt,yoğurt,salatalık olabilir (ama saat 8 den sonra deyil ,önce ye)
yada benim yaptığım gibi sadece 1 er kaşık yaptığından tadına bakmak için alabilirsin
ben bugün yediklerimi, yarın sabah toplu şekilde saatiyle beraber ,sana yazıcam ve kaç gr. gittiğinide yazıcam(ona göre değerlendirirsin)
gidecek bu kilolar,çaresi yok
anlaşıldı kaptan yemek içmek yok[/QUOT
kaptan deyilim kızz
sadece kendi deneyimimi paylaşıyom senle
anlaşıldı kaptan yemek içmek yok[/QUOT
kaptan deyilim kızz
sadece kendi deneyimimi paylaşıyom senle
BENDE ESPİRİK YAPTIM HATUN
selam, ben de size katılabilir miyim....
merhaba
canım hoşgeldin tabi gelebilirsin
hoş biz pek örnek bir menümüz ve diyet listemiz yok çünkü özellikle ben bugunler pek aç gözlüyüm canım herşey çekiyor ama saat 18,00 den sonra hiç birşey yemeyerek başladık
inşallah başarız gün gün yediklerimizi içtiklerimiz paylaşacağız
bakalım bu sefer başarabilecek miyiz
cumartesi günleri çalışıyormusun yasimutsuz
hoşbuldum, umudumu kesmeye başlamıştım:) yediklerimizi paylaşmak bence de çok etkili bi yöntem. Frenliyo insanı. Akşam yememe fikriniz de güzelmiş ama ben akşam yemeğini 8den önce yiyemiyorum. Yalnız bi kase çorba ile falan geçiştirmeye çalışcam. Sonra da bişey yemicem. Gece aç yattığım zaman sabaha mutlaka bikaç yüz gr gidiyo. Hergün tartılıyorum da:)
hoşbuldum, umudumu kesmeye başlamıştım:) yediklerimizi paylaşmak bence de çok etkili bi yöntem. frenliyo insanı. akşam yememe fikriniz de güzelmiş ama ben akşam yemeğini 8den önce yiyemiyorum. yalnız bi kase çorba ile falan geçiştirmeye çalışcam. sonra da bişey yemicem. gece aç yattığım zaman sabaha mutlaka bikaç yüz gr gidiyo. hergün tartılıyorum da:)
başka bi yere yazmıştım, buraya da kopyalayayım...
Dün neler yedim:
Sabah 2 dilim kepek ekmeği ve beyaz peynirle tost, 3 adet siyah zeytin, şekersiz çay
öğlen 2 dilim kek, 1 dilim börek, şekersiz nescafe. (keki birgün önce akşam arkadaşım yapmıştı ama akşam yemek yerine ertesi gün öğlen yemeyi tercih ettim, böreği de işyerindeki arkadaş getirmiş, çok ısrar etti hatta ikincisini yedirmek için de baya uğraştı ama yemedim. Sanırım bana garezi var:)
akşam 2 kepçe tarhana çorbası
peki dün zayıflamak uğruna neler yaptım:
2litreden fazla su içtim. 1 fincan doğadan 7 otlu çay, 1 fincan bergamotlu yeşil çay içtim. Akşam yağlanıp streçlenip oflayıp pufladım. Saatimi sabah yarım saat erkene kurdum kalkıp iki spor yapayım diye ama telefon çaldıkça erteleyip geri uyudum. Olsun, niyet önemli napalım. Gece iki kere uyandım su içip yattım. Yalnız birinde bi adet siyah üzüm attım ağzıma. Aç uyudum ben dün gece aç...haaaa en önemlisi dün öğleden sonra iş arkadaşlarım çekirdek yediler, tüm yoğun ısrarlarına rağmen bir tane bile yemedim. Bir de akşam yeni duyduğum bi karışım hazırladım, bu sabah bir bardak ondan içtim. Akşam yemeğinde menemen vardı yemedim ve öğlen yemek üzere işe getirdim.
yok çalışmıyorum
ama cepten girip yine de yazacağım kilomu
eğer yazamazsam pazartesi sabah yazacağım
sen çalışıyormsun cumartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?