Hedefim haftalık kilo kaybı

ah serenatcım inşallah başarırım bende fazla örnek değilim yeme konusunda ama gün içerisinde ne yediysem yazacağım belki yazdıkça yediklerimden utanır bir daha yemem nedersin şimdi hastaneden geldim kuzenım mini minacık kızı oldu onu gördüm geldim orda çikolata ikram ettiler hayır dedim ama küçük sade lokum yedim hemen kalorisene baktım Ara:1 lokum 15kal

allah uzun ömür versin canım,allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.
15 kal. çok deyil canım
gündüz olduktan sonra hiç sorun olmaz (akşam yeme yeter)

allah uzun ömür versin canım,allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.
15 kal. çok deyil canım
gündüz olduktan sonra hiç sorun olmaz (akşam yeme yeter)

teşekkürler canım

yemicem akşam inşallah

eğer çok açlık hissedersem

yoğurt
süt
veya
salatalık tüktsem olur mu

aslında yeme meye çalışacağım da olurya

ama yemeyeyim demiiiiiiiiiiiiiiiii

offfffffffffff gitsin artık şu kilolar

Bir yerde okumuştum tarçın tatlı isteğini bastırıyormuş

bende bugun 1,5 lt suyun içine 1 çubuk tarçın attım onu 12 ye kadar bitirdim

şimdi 2 ci şişeme başladım o da tarçınlı inş.böylelikle bastırırım tatlı istedeğini

süt,yoğurt,salatalık olabilir (ama saat 8 den sonra deyil ,önce ye)
yada benim yaptığım gibi sadece 1 er kaşık yaptığından tadına bakmak için alabilirsin

ben bugün yediklerimi, yarın sabah toplu şekilde saatiyle beraber ,sana yazıcam ve kaç gr. gittiğinide yazıcam(ona göre değerlendirirsin)

gidecek bu kilolar,çaresi yok

anlaşıldı kaptan yemek içmek yok

selam, ben de size katılabilir miyim....

merhaba

canım hoşgeldin tabi gelebilirsin
hoş biz pek örnek bir menümüz ve diyet listemiz yok çünkü özellikle ben bugunler pek aç gözlüyüm canım herşey çekiyor ama saat 18,00 den sonra hiç birşey yemeyerek başladık

inşallah başarız gün gün yediklerimizi içtiklerimiz paylaşacağız

bakalım bu sefer başarabilecek miyiz

hoşbuldum, umudumu kesmeye başlamıştım:) yediklerimizi paylaşmak bence de çok etkili bi yöntem. frenliyo insanı. akşam yememe fikriniz de güzelmiş ama ben akşam yemeğini 8den önce yiyemiyorum. yalnız bi kase çorba ile falan geçiştirmeye çalışcam. sonra da bişey yemicem. gece aç yattığım zaman sabaha mutlaka bikaç yüz gr gidiyo. hergün tartılıyorum da:)

başka bi yere yazmıştım, buraya da kopyalayayım...

dün neler yedim:
sabah 2 dilim kepek ekmeği ve beyaz peynirle tost, 3 adet siyah zeytin, şekersiz çay
öğlen 2 dilim kek, 1 dilim börek, şekersiz nescafe. (keki birgün önce akşam arkadaşım yapmıştı ama akşam yemek yerine ertesi gün öğlen yemeyi tercih ettim, böreği de işyerindeki arkadaş getirmiş, çok ısrar etti hatta ikincisini yedirmek için de baya uğraştı ama yemedim. sanırım bana garezi var:)
akşam 2 kepçe tarhana çorbası

peki dün zayıflamak uğruna neler yaptım:
2litreden fazla su içtim. 1 fincan doğadan 7 otlu çay, 1 fincan bergamotlu yeşil çay içtim. akşam yağlanıp streçlenip oflayıp pufladım. saatimi sabah yarım saat erkene kurdum kalkıp iki spor yapayım diye ama telefon çaldıkça erteleyip geri uyudum. olsun, niyet önemli napalım. gece iki kere uyandım su içip yattım. yalnız birinde bi adet siyah üzüm attım ağzıma. aç uyudum ben dün gece aç...haaaa en önemlisi dün öğleden sonra iş arkadaşlarım çekirdek yediler, tüm yoğun ısrarlarına rağmen bir tane bile yemedim. bir de akşam yeni duyduğum bi karışım hazırladım, bu sabah bir bardak ondan içtim. akşam yemeğinde menemen vardı yemedim ve öğlen yemek üzere işe getirdim.

bende hergün yazacam kilomu sende yaz istersen haftaya hedefini de yaz iyi oluyor
O zaman pes etmek yok savaşa devam biz kazanalım bu zaferi diyelim

bakalım bende yememeye çalışacağım daha bugun başlıcam akşam yemeklerini kesmeye ne kadar başarılı olacağımı zaman gösterecek

kazamız mübarek olsun diyelim

hoşgeldin canım,diyetinde başarılar
gece aç yatınca sabah gram gittiğinin sende farkındasın
bende hergün tartlıyorum,daha iyi oluyor ,yediklerinin farkına varıyorsun bu şekilde

of of tutamıyoruz şu boğazımız bugun yemiceğim dedikçe o gün daha fazla yiyoruz sanki tatlarını bilmiyoruz şu yediklerimizin hemde fazlasıyla biliyoruz tadını dün yediklerimi hiç saymayayım evde işte hızımı alamadım birde avm gittim akşam yemeğimi orda yedim

Ağlanacak yerime gülüyom böyle

bugun tek kaçamağım lokum oldu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…