Hediye beğenmemek

Komyeyi de geçtim Bir tane gül alsa bile yemin ederim daha klas olurdu
Sevgililer gününde birisi konu acmıstı. Kocası yemege götürmüs tek bir gül almis onları begenmiyor. Bunlar cop olcakmis bari ihtiyacı olan bi kıyafet alsaymıs. Bu konuda tam tersi kıyafeti begenmeyip gül istiyor. Napsınki bu adamlar

Eskiden olsa eleştirirdim ama çevremde birkaç örneğini gördüğüm için şunu düşündüm:Seni geçici görüyor, çok değer vermiyor. Parası var da sana gelince kıyamıyorsa genelde böyle üzgünüm. Biraz kendini geriye çekmeni öneririm.Hiç de üzülme.Senin değerini o biçemez.

yani kendine özen gösterin marka giyinen biriyse yaptığı olmamış ben de olsam bozulurdum.

Arada 10kat gibi bir fark var nasil takilmasin yav

Ben olsam bende takılırdım ya . Hani kendisi de marka giymese bilmiyor adam demek ki diye yorumlanabilir . Hangi markaymış bana da yazsanız merak ettim

bende konu sahibine hak verdim anladığım kadarıyla özensiz davranması rahatsız etmiş... kendisine almaz öyle birşeyi ama sırf hediye almış olmak için almış gibi, özensiz hediyeden hiç haz etmem ,mevzu maddi değer de değil burada aslında...

Laf sokayım diyorum sonra da kendime yakıştıramıyorum. Hatta beğenmediğim için kendimi suçlu bile hissediyorum
yok bence laf sokmayın , söyleyince haklıyken haksız durumuna düşüyorsunuz maalesef ayrıca insanlar kendi kültürüne görmüşlüğüne göre hediye hazırlar aslında, hediyenin büyüğü küçüğü değil mesele... verişinden samimiyetini hevesini görürsün zaten, sevgiliniz baştan savar gibi yapmış açıkcası. bence hiç birşey demeyin ama ben olsam birdaha hediye almazdım beklemezdimde.

Ben hak verdim size,ben de bozulurdum..ilk sevgililer gününüz siz özenirken ondan da aynı özeni beklemeniz normal..üstelik imkanı varken yapmamışsa soğuma sebebi benim için..kıyafet yerine güzel bir çiçek ya da çikolata falan gönderdeydi bi notla bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…