Hediye istememistim :(

ayrıca madem çiçekle ilgili yorum istemiyor neden konuya çiçekle başlıyor dikkatinize sunulur der gibi.

Hic parfum kullanmasaniz tamam ama kullandiginiz bir parfum varmis, belki bunun kokusu hosuna gitti aldi, en olmadi gidip degistirin.. is arkadasina cicek almasinda ne var anlamadim, adam gelip kadina soylemis de ustelik.. bunun genislikle alakasi ne? Ya da genis olunca ne oluyor? Bu kadar senelik kk uyesiyim sherlock gibi takip edenler, kocasiyla sifir iletisimi olanlarin aldatildigini okudum hep.. ben mi baska bir yerdeyim acaba? Bence cok ince bir dusunce, ben taktir ettim :)

Anlasildi :)) adam beni oldurup yeni kadina yonelcek kizlar siz oraya takilinca benim hediyede netlesti :))))
Siz oraya takılınca mı, yapmayın allahaşkına siz de oraya takılmamış olsanız o ayrıntıyı hiç yazmazdınız burada zira size göre konu eşinizin size hediye olarak alerjiniz olduğunu bile bile parfüm almış olması bilinçaltı mı söyletti acaba çiçeği

Çiçek alınan kadın yaşlı galiba hec dert olmadığına göre

o yazarsa bizde yorum yaparız , size mi soracağız ne yorum yapacağımızı??
Kadın ısrarla sorun etmediğini yazıyor, siz ısrarla ille de sorun et yazıyorsunuz. Yani sırf yazmış olmak için. Size bana sor diyen olmadı. Benim yorumlarımda herhangi bir dayatma yok zira, sizin var. Şunu anlayın artık. Dünya sizin yaşadığınızdan ibaret değil. Herkes siz değil, herkesin kocası sizin kocanız gibi değil. Demek ki konu sahibinin evliliğinde bu bir problem değil. Bitti. Daha ne uzatılıyor ısrarla yahu...

Allah korusun. Gece gece guldurdunuz beni. Dilerim Allah'ta sizi guldursun..

Kadının sorusunu ilk 4 sayfa kimse yanıtlamamış,
Bende son sayfaya geçtim :)

Ayrıntılara takılmaktan önümüzdeki şeyleri göremez oluyoruz böyle böyle :)
Ben size kısa bir özet geçeyim

Hanımefendi parfümü çok kokladığı için baya bi sarhoşluk halinde,
Eşinin başka bir kadına çiçek almasını gayet normal karşılıyor , fakat yıllardır evli olmalarına rağmen eşi alerjisine rağmen parfüm alıyor
Hanımefendi karar verdi hepsini skp intahar edecekmiş:)

Tövbeler olsun:)

Konu sahibinin yazdığı yerleri okudum:)

Ama kendi evlilikleri yaşantıları içinde sorun olmayacaksa, ki olmayacağını söylemiş.
Neden ısrarla herkes kadına çiçek aldığını söylüyor.
Kadın zaten biliyor bunu :)

çok şükür kocamla öyle bir sıkıntım yok , insanları oradan vurmaya çalışmayın, ayrıca yorumlar da bir dayatma yok , tuhaf karşılayan fikrini yazmış, peki bundan size ne ...

çünkü konunun başında özellikle bizim gözümüze sokan kendisi :) buradaki gelecek yorumları hemen hemen tahmin etmiştir yine de yazmış sonra da konu boş sorun yok laf olsun muhabbet olsun diye açtım konuyu diyor bizde muhabbet ediyoruz :))

Yok şöyle olabilir.

Hayat tarzlarında bu normal olabilir, ama kendine hassasiyeti olduğunu bilmesine rağmen çiçek değil parfüm almasını kıskanmıştır.

Yani şöyle diyeyim, bir babanın iki kardeşe farklı hediye aldığında kardeşlerin kendinde olmayanı kıskanması gibi, veya başka türlü..

Anlatabildim umarım

Konu sahibi çok özürdilerim tabirimden kusurabakma
eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya çalışıyor sanki arkadaşlar :)

Erkekler bazen bir şeyi on kere söylesende unutuyorlar,babamdan biliyorum.Bence eşinizin dalgınlıgına geldi aldı aklından çıkmış olabilir,çok saçma duruyor ama gerçekten unutuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…