- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
- Konu Sahibi selengenc3
-
ayrıca madem çiçekle ilgili yorum istemiyor neden konuya çiçekle başlıyor dikkatinize sunulur der gibi.Karısını aldatacak insan birine aldığı çiçeği gidip de karısına söylemez. Konu sahibini iyi gazlamaya çalışmış çoğunluk ama konu sahibi yememiş bunu. Helal olsun valla. Herkesin evliliği sizlerin görmeye alıştığı gibi güvensiz değil. Kadın diğer kadını tanıyormuş işte, çiçeği de sorun etmemiş, daha ne uzatılıyor bu konu sakız gibi, anlamadım. İllaa gidecek kocayla kavga edecek, paranoyalara girecek bu forumdaki klasik kadın profilleri gibi, normal sayılmak için... hey Allahım ya.
Konu sahibi, seni özgüveninden ve güveninden dolayı takdir ediyorum. Kocanın parfüm hediyesine de "düşünmesi yeter" gibi bir bakış açısıyla bak bence. Niyettir önemli olan.
ayrıca madem çiçekle ilgili yorum istemiyor neden konuya çiçekle başlıyor dikkatinize sunulur der gibi.
Siz oraya takılınca mı, yapmayın allahaşkına siz de oraya takılmamış olsanız o ayrıntıyı hiç yazmazdınız burada zira size göre konu eşinizin size hediye olarak alerjiniz olduğunu bile bile parfüm almış olmasıAnlasildi :)) adam beni oldurup yeni kadina yonelcek kizlar siz oraya takilinca benim hediyede netlesti :))))
Demek ki keyfi öyle istemiş. Size mi soracaktı ne yazıp yazmayacağını...ayrıca madem çiçekle ilgili yorum istemiyor neden konuya çiçekle başlıyor dikkatinize sunulur der gibi.
o yazarsa bizde yorum yaparız , size mi soracağız ne yorum yapacağımızı??Demek ki keyfi öyle istemiş. Size mi soracaktı ne yazıp yazmayacağını...
Kadın ısrarla sorun etmediğini yazıyor, siz ısrarla ille de sorun et yazıyorsunuz. Yani sırf yazmış olmak için. Size bana sor diyen olmadı. Benim yorumlarımda herhangi bir dayatma yok zira, sizin var. Şunu anlayın artık. Dünya sizin yaşadığınızdan ibaret değil. Herkes siz değil, herkesin kocası sizin kocanız gibi değil. Demek ki konu sahibinin evliliğinde bu bir problem değil. Bitti. Daha ne uzatılıyor ısrarla yahu...o yazarsa bizde yorum yaparız , size mi soracağız ne yorum yapacağımızı??
ben fosil bile olsa hesabını sorardım. Hem yaş farkı bazen önemsenmiyorÇiçek alınan kadın yaşlı galiba hec dert olmadığına göre
Allah korusun. Gece gece guldurdunuz beni. Dilerim Allah'ta sizi guldursun..Merhaba aksam aksam daraldim gun icinde esim is yerinde bir bayana cicek almis 8 mart benimle paylasti ben de guzel oldugunu belirttim . hediye hic bana gore bir is degil ihtiyacim olmayan seyler icin masrafi sevmem. Ha en fazla cicek severim .s zirt pirt almadigimizdan bir degisik o gelir. aksam gec saatte geldi parfum almis bana oncelikle parfum kokusuna karsi bulanti gibi sorunlarim var bunu senelerdir ogrenemedi :)) ustelik bir adet parfumum vardir ve onun disinda baska parfum kullanamam hic mi gormedin adam :))) hep nefessiz kalirim sadece kendim degil biri parfum sikinca bile uzun sure koklasam nefessiz kaliyorum (ki bin defa demisimdir odada sikma burnum kaniyor parfum kokusu alip uyursam ) guzelde bir para vermis olmali icim yana yana aldim hediyemi nereden cikiyor bu gunlerde hediye alma seyi cilgina donuyorum .s yazik gunah baska bir sey degil simdi parfumumle bakisiyoruz sacma sacma.guzel tepkide veremedim yapmacik davranabilseydim keske... dusunsenize sizi hasta edebilen bir sey aliyor esiniz sanki hic tanimiyormus gibi :) en iyisi hepsini sikip intihar edeyim :)))))) muhtemelen bes kere siksam bayilirim zaten :))))
Ben size kısa bir özet geçeyimKadının sorusunu ilk 4 sayfa kimse yanıtlamamış,
Bende son sayfaya geçtim :)
Ayrıntılara takılmaktan önümüzdeki şeyleri göremez oluyoruz böyle böyle :)
ben fosil bile olsa hesabını sorardım. Hem yaş farkı bazen önemsenmiyor
Konu sahibinin yazdığı yerleri okudum:)Ben size kısa bir özet geçeyim
Hanımefendi parfümü çok kokladığı için baya bi sarhoşluk halinde,
Eşinin başka bir kadına çiçek almasını gayet normal karşılıyor , fakat yıllardır evli olmalarına rağmen eşi alerjisine rağmen parfüm alıyor
Hanımefendi karar verdi hepsini skp intahar edecekmiş:)
Tövbeler olsun:)
çok şükür kocamla öyle bir sıkıntım yok , insanları oradan vurmaya çalışmayın, ayrıca yorumlar da bir dayatma yok , tuhaf karşılayan fikrini yazmış, peki bundan size ne ...Kadın ısrarla sorun etmediğini yazıyor, siz ısrarla ille de sorun et yazıyorsunuz. Yani sırf yazmış olmak için. Size bana sor diyen olmadı. Benim yorumlarımda herhangi bir dayatma yok zira, sizin var. Şunu anlayın artık. Dünya sizin yaşadığınızdan ibaret değil. Herkes siz değil, herkesin kocası sizin kocanız gibi değil. Demek ki konu sahibinin evliliğinde bu bir problem değil. Bitti. Daha ne uzatılıyor ısrarla yahu...
çünkü konunun başında özellikle bizim gözümüze sokan kendisi :) buradaki gelecek yorumları hemen hemen tahmin etmiştir yine de yazmış sonra da konu boş sorun yok laf olsun muhabbet olsun diye açtım konuyu diyorKonu sahibinin yazdığı yerleri okudum:)
Ama kendi evlilikleri yaşantıları içinde sorun olmayacaksa, ki olmayacağını söylemiş.
Neden ısrarla herkes kadına çiçek aldığını söylüyor.
Kadın zaten biliyor bunu :)
Yok şöyle olabilir.çünkü konunun başında özellikle bizim gözümüze sokan kendisi :) buradaki gelecek yorumları hemen hemen tahmin etmiştir yine de yazmış sonra da konu boş sorun yok laf olsun muhabbet olsun diye açtım konuyu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?