Hediye konusunda fikirler istiyorum.

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar 14 şubat için sevgilime bir şeyler yapmayı düşünüyorum aslında o güne özel değil ama uzun zamandır yapmadığımdan bahanesi oldu diyebilirim :)
Ayrı şehirlerdeyiz şubatın başında görüşücez o zamana halletmem lazım yani.
Ne gibi şeyler olabilir güzel fikirleri bekliyorum bu konularda maalesef çok kararsızım.

canım, içinde fotoğrafınızın bulunduğu orta büyüklükte bir duvar saati yaptırabilirsin fotoğrafçılara , bence coook anlamlı bir hediye olur.. (ya da duvar saati yerine bir kol saati , her saniye sen olrsun aklındaa ) :))))

Güzel kalp bir kutunun içine renkli renkli kalp şeklinde kağıtlara notlar yazıp koy ..365 tane olabilir mesela hergün için bir tane ..ben yapmıstım çok da beğenmişti :)

Saat takmıyor maalesef canım ama duvar saati hoş gibi geldi bana fotoğrafçılar yapıyor demi kesin ?

Güzel kalp bir kutunun içine renkli renkli kalp şeklinde kağıtlara notlar yazıp koy ..365 tane olabilir mesela hergün için bir tane ..ben yapmıstım çok da beğenmişti :)

Onu yapmayı düşündümde kavanozun içine yapcaktım fakat daha çıkıp alamadım bile bide 365 tane yetişremem gibi o zamana vaktimde yok fazla...

bende çok düşünüyorum şimdiden ama ne yazıkki senin kadar şanslı değilim.hediye ayrı buluşması ayrı mesele şuan

Balıım topiğin hayırlı olsun
Umarım içine sinen güzel fikirlere rastlarsın

Güzel gelişmeler var gibi ama :)
Ay en iyisi klasik bi hediye almak sanırım oda hep bundan şikayetçi

Aslında herşey güzel ama biz konuşmuyoruz :)
Kuzum uğraşacak vaktim olmuyo şu aralar , dışarı çok çıkma imkanımda olmuyo .
Romantiklikten de oldukça uzağız hep klasik hediyeler :)
Üstelik ben sevgililer gününü de gereksiz buluyorum :)

Alla alla neden ki canım ?
Benimde vaktim yok maalesef bu aralar 14 şubatıda gereksiz buluyorum fakat uzun zamandır bir şeyler yapmadığım için bahanesi gibi oldu.
Şubatın başındada görüşücez 2 hafta falan beraberiz o yüzden güzel olsun istedim :)

Hiç bi fikrim yok canım o arayıp sormuyo aynı şekilde bende.
Oh 2hafta görüşürsünüz :) en güzel hediye senin oraya gitmen olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…