Hiç bi fikrim yok canım o arayıp sormuyo aynı şekilde bende.
Oh 2hafta görüşürsünüz :) en güzel hediye senin oraya gitmen olur bence
birinden duymuştum eşi için yaptırmış benim çok hoşuma gitmişti sevgiliye özel aşk kurabiyeleri öyle güzel paketlemişler ki tam 14 şubatlık bir hediye
çok pahalı olduğunu sanmam bir de şu var güzel bir kavanoz içine üzerinde sevgiliye gidecek sözler mesela 'seni seviyorum çünkü...' kalp kağıtlar nazar boncukları da koyarsın güzel olabilir yani 14 şubatta daha aşk kokulu hediyeler alınmalı diye düşünüyorum kullanılabilir birşey yerine...
Kurabiyeleri ben kendim yapmayı düşündüm kalpli bir kutuya falan koyarım diye olurmu acaba ?
O kavanozu yapmayıda düşündüm fakat kararsız kaldım yanına bir şey almam gerekir mi ?
Saat takmıyor maalesef canım ama duvar saati hoş gibi geldi bana fotoğrafçılar yapıyor demi kesin ?
Kurabiyeleri ben kendim yapmayı düşündüm kalpli bir kutuya falan koyarım diye olurmu acaba ?
O kavanozu yapmayıda düşündüm fakat kararsız kaldım yanına bir şey almam gerekir mi ?
Evet inatlaşiyoruz balım :) o kurabiyeleri yapmak çok kolay denemedim ama benimde aklımda var :) hem hazır yapılmış alırsam benimki yemez sen yapmadıysan ben ne anladım der :)
bence de kalpli kutu çok hoş olur bir de şeker hamuru ile üstlerini süslersin kendi emeğin daha değerli olur kavanoz ya da kurabiye yanına küçük bir hediye alabilirsin kalıcı olur çalışma masası üzerine bir aksesuar olabilir mesela
bir arkadaşa daha tavsiye etmiştim internette değişik hediyeler diye gir bir sürü uygun fiyatlı çeşitler var,kesin yararlanırsınız:)))ben seçtim bile umarım siz de bulabilirsiniz
:)) güsel bir kutu al sevdiği renkte:) içine ısırdığın yarım çikolataaları koy:) birde not Koy hiç biri senin kadar tatlı değildi diye:))))))))))))
yanınada istediğin bir hediye al . klasikten şikayet ediosa arada farklı birşeyde olmuş olur:)
aşk notlrına felan hiç girme derim okumuyorlar çünkü :))))))))
Benimde son günlerde tek derdim bu... :44:
Aklıma hiçbişey gelmiyor ayrıca çok klasik şeyler zaten ikimizi cezbetmez
Tuğçe konundan yardım alabilirim müsadenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?