- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
aileme ben aldım dedim atarsam tuhaf karşılarlarNiye iade edemiyorsunuz anlamadım, koyun kutuya verin gitsin. Olmazsa atın çöpe. Maddi değeri olan bir şeyse satıp parasını bağışlayın.
Ayrıca bu kadar saf ve kötü hissetmenize de anlam veremedim, kumar oynayan siz değilsiniz ki, o adamYani kumar oynamış olması o adamın ahlaksal problemi, sizlik bir şey yok. Her koyun kendi bacağından asılır, başka birinin saçmalıklarından siz sorumlu değilsiniz.
aileme ben aldım dedim atarsam tuhaf karşılarlar
Onda endise etme,iyi niyete girer.Cunku sen paranin kaynagini bilmiyordun,ayrica inancli kesime istinaden hediye almak sunnettir diyorlar.Ki zaten bu bir hirsizlik kazanci degil,bir sekilde piyango gibi bir sey.O nedenle kendine darlama derim ben.Eski sevgilim bana zamanında hediye almıştı bugün öğrendim ki iddiadan kazandığı parayla almış iddia oynadığını bilmiyordum hediyeleri de iade edemiyorum çünkü kişisel hediyeler kendimi çok saf ve kötü hissediyorum bu durumdan nasıl kurtulurum
Olan olmuş. Bundan sonra herdaim size hediye verilirken sen bunu hangi parayla aldın diye sorun ve iyice araştırın. Ona göre kabul edersiniz.kendimi çok saf ve kötü hissediyorum bu durumdan nasıl kurtulurum
Normal pijama alt ve üst birde sütyeniçerik nedir?
madem atamıyorsunuz ederi kadar bağış yapın biryere böylece siz kendinize bişey almış olursunuz
Pijama takımı ve sütyenNeler mesela?
Normal pijama alt ve üst birde sütyen
Biliyorum
Teşekkür ederim öyle yapacağım sanırsamBiraz abartmıyor musunuz? Pijama takimi ve sutyen için, madem öyle atin gitsin yırtıldı fln derdiniz ailenize...
Ben de sandim marka gozluk, saat vs pahali bisey, meblag kucuk, o miktarda bagis yapsin isteBiraz abartmıyor musunuz? Pijama takimi ve sutyen için, madem öyle atin gitsin yırtıldı fln derdiniz ailenize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?