Hediye

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Eski sevgilim bana zamanında hediye almıştı bugün öğrendim ki iddiadan kazandığı parayla almış iddia oynadığını bilmiyordum hediyeleri de iade edemiyorum çünkü kişisel hediyeler kendimi çok saf ve kötü hissediyorum bu durumdan nasıl kurtulurum

Niye iade edemiyorsunuz anlamadım, koyun kutuya verin gitsin. Olmazsa atın çöpe. Maddi değeri olan bir şeyse satıp parasını bağışlayın.

Ayrıca bu kadar saf ve kötü hissetmenize de anlam veremedim, kumar oynayan siz değilsiniz ki, o adam Yani kumar oynamış olması o adamın ahlaksal problemi, sizlik bir şey yok. Her koyun kendi bacağından asılır, başka birinin saçmalıklarından siz sorumlu değilsiniz.

1. Kutuya koyup gönderici ödemeli olarak adresine yollayın.
2. İhtiyacı olan birine hediye edin.
3. Satın, parasını iyi bir yere bağışlayın.
4. hediyenin fiyatını öğrenin ve/veya o civarlarda bir meblağı eski sevgilinize EFT ile yollayın.
5. Atın.

seçin beğenin alın, sizlik bir durum yok içiniz rahat olsun

aileme ben aldım dedim atarsam tuhaf karşılarlar

Onda endise etme,iyi niyete girer.Cunku sen paranin kaynagini bilmiyordun,ayrica inancli kesime istinaden hediye almak sunnettir diyorlar.Ki zaten bu bir hirsizlik kazanci degil,bir sekilde piyango gibi bir sey.O nedenle kendine darlama derim ben.

açıkcasi ben cep telefonu felan zannettim hani atarsaniz çope aileniz ne alaka telefon cope atmak der.

Alti ustu pijama ve sütyen atın gitsin. olmadi guzel yikayip utuleyip ihtiyac sahibine verin. olmadi degeri kadar bağıs yapip giymeye devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…