- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Artık sevmiyorum modası geçti gibi deyin. Birine verin.toplam 200 lira tutmuş
Tek derdin bu olsun ne gülüm.Adi üstünde eski sevgili at çöpe gitsin.Gunah kısmını dusunuyorsan da şenlik bişey yok zaten.Eski sevgilim bana zamanında hediye almıştı bugün öğrendim ki iddiadan kazandığı parayla almış iddia oynadığını bilmiyordum hediyeleri de iade edemiyorum çünkü kişisel hediyeler kendimi çok saf ve kötü hissediyorum bu durumdan nasıl kurtulurum
Ailen senin donunu sudyenini pijemani mi takip ediyor da nerede diye sorsun. Var mı böyle dedektif gibi aileler?aileme ben aldım dedim atarsam tuhaf karşılarlar
Atmıyorum ailem herşeyime karışıyorAilen senin donunu sudyenini pijemani mi takip ediyor da nerede diye sorsun. Var mı böyle dedektif gibi aileler?
Varsa da çözümü basit.
Sudyen nerede?
Demiri çıktı, batıyordu attım.
Pijema nerede?
Ağı yırtıldı, attım
Bolardi attım...
Yani bahane mi yok cidden kıyafeti atmaya, kendi aldiginiz donunuzu pijemanizi hiç mu atmiyorsunuz gerçekten de tuhaf karsilasin aileniz??
Ailen deli sanırım. Tamam , al sana çözüm; Yarın, üstünde pijemalarinla yerleri sil, komple camasir suyu yap. Sonra da kendine söylene söylene çöpe at.Atmıyorum ailem herşeyime karışıyor
haNormal pijama alt ve üst birde sütyen
Sizin kotu olmamıza gerek yokkı .Atın yada ıhtıyac sahıbıne satıp verın .Eski sevgilim bana zamanında hediye almıştı bugün öğrendim ki iddiadan kazandığı parayla almış iddia oynadığını bilmiyordum hediyeleri de iade edemiyorum çünkü kişisel hediyeler kendimi çok saf ve kötü hissediyorum bu durumdan nasıl kurtulurum
sütyeni nasıl versin ihtiyaç sahibine?Sizin kotu olmamıza gerek yokkı .Atın yada ıhtıyac sahıbıne satıp verın .
Sütyenmıymış hedıye?Atsın .sütyeni nasıl versin ihtiyaç sahibine?
Pijama takımı ve sütyen
Pijamaya çamaşır suyu falan dök. Sütyenin de teli çıkmış, askısı kopmuş vs vs de kurtul.Pijama takımı ve sütyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?